exceptii

exceptii | Autor: andra_mau

Link direct la acest mesaj

Buna mamicutelor,

Desi pare imposibil teoretic dar probabil practic,sarcina instalata in timpul menstruatiei imi da de gandit.Sansele sa fiu gravida sunt mici,avand in vedere ca pe 17 ian am avut prima zi de CM, adica exact acum 2 saptamani.Ceva ma face sa cred ca as fi totusi, datorita burtii inferioare care se prezinta a fi mai tare ca de obicei,iesita in relief destul de mult, ceva crampe, pofte in ultimele 4 zile de ceapa rosie, somnolenta.I-mi doresc mult un bebe,l-am si visat 3 nopti la rand saptamana trecuta(era baiat ).Acestea pot fi si simptome de constipatie, dar nu stiu zau.Probabilitatea ca testul sa fie negativ este mare sunt constienta.Va intreb pe voi , actuale mamici, daca este posibil sau ati trecut prin aceasta situatie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare andra,
eu am auzit de astfel de cazuri, adica am o colega care a ramas gravi si la 2 saptamani de la ultima menstra avea simptome de gravi, a facut 6 teste de sarcina si toate negative, apoi a facut betahcg si surpriza era gravi in 6 saptamani, s-a dus de urgenta la doc si i-a confirmat sarcina, ii venise peste sarcina cm-ul...avusese cm normal.
nu vreau sa-ti dau sperante, este posibil orice pe lumea asta, fa un test beta daca nu mai ai rabdare sa astepti pana la urmatoarea menstra, dar faptul ca ai pofte si somnolenta nu sunt obligatorii ... eu am avut foarte multe senzatii de sarcina , asta pt ca imi si doream ffff mult, dar si pt ca aveam dereglari hormonale...
iti urez bafta si sa ne anunuti daca e cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Andra in primul rand bun venit pe DC Scrie repede 10 mesaje scurte sa apara in timp real ceea ce scri pt ca pana la 10 mesaje esti moderata
Apoi sa sti ca si eu am auzit de cazul in care gravidutelor le-a venit sangerarea peste si mai multe luni.
Dar faptul ca u spui k ti se vede burta ... nush dak s-ar vedea asa din prima luna
si te asteptam cu vesti

Ancuta , in curand

Mergi la inceput