Ce mincati in seara asta?

Ce mincati in seara asta? | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Cam ca la capitolul ce gatim azi,propun sa facem exclusiv pentru cina,ca sa ne inspiram usor.Cina a devenit masa familiala.Doar simbata si duminica se maninca prinzul la domilciliu,asa ca ne putem concentra pe cina ,cu meniuri usor digerabile ,rapide si bune.
In seara asta pe linga faptul ca n-am chef ,nici n-am cea mai vaga idee!
Stiu ca o sa ma criticati ,dar cel mai probabil vor fi niste paste din plic ,care necesita doar fiebere, 8 minute ,ca au toate ingredientele praf.Ies bune, ca-i treaba testata deja.
Frigiderul e aproape gol,deci mi-ar trebui multa inspiratie.Noroc mare ca nu ne e foarte foame ,ca abia ne-am intors din weekend si la prinz am micat la restaurant.
Va doresc o cina placuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am facut acum vinete.
Din care fi`mea a si papat, restul impart frateste si duc cu mine maine la servici
Cand vine vorba de mancare rapida, votam cu paine cu ou Dar daca pranzul i-a placut foarte mult, Giulik cere bis asa ca mie imi este usor.
In alte seri vrea doar paine prajita cu usturoi si ulei de masline.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Paine cu icre(facute in casa), paine cu pateu, paine prajita, clatite, spaghete cu branza si smantana, smantana cu paine si vegeta, chec, lapte cu cereale sau biscuiti, oua fierte cu sunca si carnati(de casa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Gratar cu sos de usturoi..cu iaurt si condimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La noi "cina pe fuga" inseamna salate, de tot felul sau paste. Astfel in 30 de minute ai mincarea in farfurii. Drept e ca trebuie sa ai si cele necesare, dar la paste se pot face zeci de improvizatii in functie de ce ai prin camara/frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alintaroma da si tu niste exemple concrete cu pastele alea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In seara asta am avut peste la cuptor cu legume si lapte cu cereale pt mofturosii ce nu au vrut peste.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi seara mancam in general salate. De toate felurile. Si paste cu gratar de pui, vita, etc. Fi-mea voteaza cu paste cu lapte, orez cu lapte, cereale cu lapte..orice numai cu lapte sa fie

Azi de exemplu am facut preferata mea, salata verde cu rosii, branza feta taiata cubulete si seminte de rodie. Putin otet balsamic, putin ulei si gata masa. E delicioasa si combinatia de gusturi e super

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Macaroane cu branza.......fara macaroane,niste fusili,fara branza,niste telemea.Singura constanta...cuptorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Aseara :iahnie de fasole
in seara asta:snitel si chiftele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Paine neagra prajita mancata cu un amestec din ton + avocado + seminte in + o mie de codimente

Mergi la inceput