Activitati de weekend/ clubul parintilor singuri
Raspunsuri - Pagina 2
stfp spune:
Redeschid acest subiect vechi de mai mult de un an cu o chestie punctuala, valabila pentru ziua de maine - luni, 30 iulie 2012. Sper sa fie un loc bun pentru a posta asa ceva :-)
Vine cineva la strandul din Parcul Drumul Taberei (numit popular "Trei Ligheane") din Bucuresti? Eu voi merge cu cei doi copii ai mei, Mara de 6 ani si Matei de 4, dar ar fi mai distractiv daca ar mai veni si alti copii de varste apropiate. Orele sunt flexibile (noi putem oricand in cursul zilei), strandul e foarte OK si civilizat, costa 20 de lei adultii si nimic copiii pana in 10 ani.
stfp spune:
Am fost luni la strand si ne-a placut foarte mult, vom mai merge si vineri. Am gresit un pic, e gratis pentru copiii sub 7 ani, nu sub 10.
O sa mai mergem si vineri, ramane valabila remarca de mai sus, in caz ca vrea careva sa vina, sa fim mai multi copii. In plus, restul saptamanii acesteia avem program de:
miercuri, 1 august: Ferma Animalelor (daca e frumos) sau Ikea (daca ploua)
joi, 2 august: Cascada Urlatoarea din Bucegi, cu trenul
vineri, 3 august: iarasi la strand Drumul Taberei.
Adriana_78 spune:
Este aglomerat strandul in timpul saptamanii?
Ca banuiesc ca in weekeduri este full
Si cam cum este mancarea de la restaurant?
Tipicii cartofi prajiti?
manuelacrina spune:
In perioada asta nici in wk nu este aglomerat, sunt multi in concedii ... sambata asta a fost cam 50% plin.
Mancarea in incinta strandului nu este f variata, mici, carnaciori, cartofi prajiti si pizza; si inghetata.
Dar in rest distractie pe cinste, mai ales pt. micuti, de toate varstele :).
AlinaEmi spune:
Imi spune si mie cineva daca la strandul din Dr. Taberei (sau la oricare altul la care aveti curaj sa mergeti) gasesc o piscina cu apa mica pt. copii ? (genul ala de lighean rotund cu apa de 30 cm)
Am un pitic de 2 ani care e innebuinit dupa genul asta de piscina dar nu intra in apa mai adanca.
mersi
manuelacrina spune:
Da, la strandul din Dr. Taberei este si o piscina patrata cu apa mica, pt copii de 1-2-3 ani, cu multe "jucarii" care stropesc, tasnitori si alte chestii amuzante pt ei.
Distractie placuta !
AlinaEmi spune:
Mersi de raspuns. Am gasit si eu niste poze acum.... Este insa adevarat ca apa este foarte rece ?
stfp spune:
Nici vorba sa fie apa foarte rece, e chiar buna si calda, mai ales in bazinul de 25cm (cel mai mic) dar si in celelate.
Dealtfel noi o sa mai mergem si saptamana viitoare, luni sau marti (in caz ca nu s-o strica vremea).
AlinaEmi spune:
Tocmai ce ne-am intros de la strand. Apa era destul de recisoara poate si pt ca azi nu a fost asa cald. Parea totusi destul de curata desi pe fundul piscinei mici de copii erau niste chestii negre cam dubioase (cam ca niste alge asa...).In rest a fost dragut cu toate ca chestiile alea de stropit din bazinul mic au reusit sa-l sperie putin pe pitic pt. ca nu-i place sa fie stropit cu apa rece. l-am rugat pe un tip sa le dea mai incet si a fost ok.
Noua ne-a placut per total mai putin faptul ca pana pe la ora 1 nu gaseai nimic de mancare inafara de inghetata si nici nu puteai iesi afara sa-ti cumperi ceva.
Oricum a fost bine caaa fost liber, de abia pe la 2 cand am plecat noi a inceput sa vina mai multa lume.
Mai mergem sigur si saptamana viitoare daca e vreme buna
AlinaEmi spune:
Multumim stfp pt. pont. Daca nu ziceai tu nu cred ca mi-ar fi dat prin cap sa-l duc pe pici la acest strand si chiar cautam de mult o piscina cu apa mica in Bucuresti
Poate ne vedem pe acolo !