*LMA - Ghiocei de martie aprilie 2006 !* (2)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
La multi ani tuturor ghioceilor care s-au sarbatorit si celor ce urmeaza sa se sarbatoreasca!
Am fost si noi azi sa platim avans ptr party...7 ani...wow...au trecut repede! Cristi o sa faca petrecerea cu un coleg de clasa pentru ca sunt nascuti in aceeasi zi :)
Va pupam!
alinaalex spune:
Miha si noi facem deja planuri ptr party de 7 anisori, numai ca inca nu ne-am hotarat pt locatie, avem si multi copii de invitat
pfai, sunt baieti mari deja!
mihaser spune:
Hello,
O primavara frumoasa!
Ia uitati ce ghiocel frumos avem aici!
La multi ani si petreceri frumoase!
Am dat si noi avans...abia astept sa avem petrecerea!
Celena2 spune:
Buna mamici,
Ne alaturam si noi clubului. Desi sunt de ceva timp prin zona nu v-am gasit
Sunt mami de Ioana-Maria, nascuta pe data de 10 aprilie 2006, s-a lasat asteptata vreo 14 ani dar intr-un final ne-a ales pe noi sa-i fim parinti si de atunci viata noastra s-a schimbat radical. Ne simtim impliniti si nu stiu cum am putut trai fara ea inainte
mihaser spune:
Salut!
Zilele trecute am inteles de la fetele de pe forum ca un baietel nu mai este printre noi...Cand i-am citit numele am sperat din tot sufletul sa nu fie el...din pacate Alex de dianaalex nu mai este printre noi :(...Nu pot sa-mi imaginez ce durere e in inima Dianei...nu stiu daca o sa mai citeasca aici...dar imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca!
dianad spune:
Doamne, am inghetat cand am citit asta... mai ales ca sunt Diana si am un baietel Alex... Am vrut sa caut povestea lor si mi-am amintit ca era baietelul bolnav pentru care MAMA lui a facut atat de mult si pe care am admirat-o mereu. Baietelul ale carui fotografii m-au urmarit zile...Diana, condoleante.
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Salut!Zilele trecute am inteles de la fetele de pe forum ca un baietel nu mai este printre noi...Cand i-am citit numele am sperat din tot sufletul sa nu fie el...din pacate Alex de dianaalex nu mai este printre noi :(...Nu pot sa-mi imaginez ce durere e in inima Dianei...nu stiu daca o sa mai citeasca aici...dar imi pare tare rau! Dumnezeu sa-l odihneasca!Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
mihaser spune:
Salut!
Celena2 bine ai venit! Mai avem un baietel aici care s-a lasat asteptat mult timp! Ma bucur mult pentru voi! Ce faceti de ziua printesei?
Diana din pacate asa e viata...mi se pare atat de nedrept! :(
Voi ce faceti? Va pregatiti de party?
Zuzi
Noi am avut party impreuna cu un coleg de clasa din Taiwan :)...Sunt nascuti in aceeasi zi!...Putem spune ca a fost un party international am avut copii din US, Japonia, Coreea, China :)...A fost foarte funny :)...si foarte ciudat...pentru mine cel putin! Piticii s-au obisnuit!
Va pupam si va dorim petreceri frumoase!
Miha