Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 17
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Katy ![]() ![]() am hotarat cu sotiorul ca fac tratamentul asta naturist 3 luni si apoi daca o sa fie nevoie merg sa fac analizele hormonale si poate mergem din nou la dr,sper sa nu mai fie nevoie pe motiv de ![]() Mai vedem pana atunci ca ma cam enerveaza dr astia ca una-doua se grabesc sa dea med.hormonale inainte sa ceara analize de parca s-ar potrivi acelasi tratament la fiecare ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Poate nu mai apuci sa faci trat 3 luni
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Didisor pt luna februarie 2011 DD ti-a pregatit tie un cadou minunat (2 bb)
si sa nu uiti ca noi suntem alaturi de tine si asteptam deja vesti despre cei 2 nepotei pe care o sa-i avem de la tine
Ancuta , in curand 
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Neatza girls, Luci ce zic uratii? pe mine au inceput de ieri sa ma piseze, isi anunta prezenta in curand |
Moni nu stiu ce sa-ti spun

Astept sa vad ce se intampla , dar parca ma apasa pesimismul
Tie cand ar trebui ( mai bine zis nu ar trebui) sa vina?
Cum stai cu dieta?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
Anca ce-mi place prezenta ta!Doar ca te stiu pe aici si-mi da optimism 

Sa nu mai cauti butoiul pentru ca asa cum tu spuneai la toate ne va veni randul 

lucianamoga spune:
Apropo fetelor cum mai stati cu durerile de cap?Pe mine iar ma doare capul 
In ultima saptamana m-a durut atat de des 

ankcta spune:
Natalia Maria la multe lunite si apoi multi ani! Sa cresti mare si sa fi o fitoasa!!!
Ralu
Ancuta , in curand 
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Moni nu stiu ce sa-ti spun ![]() Astept sa vad ce se intampla , dar parca ma apasa pesimismul Tie cand ar trebui ( mai bine zis nu ar trebui) sa vina? Cum stai cu dieta? ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
mai pe mine cam maine ar trebui sa ma loveasca
progresez greu cu dieta :(
lucianamoga spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Monique77
mai pe mine cam maine ar trebui sa ma loveasca progresez greu cu dieta :( |
Tin pumnii sa nu te mai loveasca cel putin 9 luni

sa vi cu un test pozitiv si-ti fac si putina galerie 

ankcta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
felicitari ankca pentru catelusi ![]() ![]() ce frumos, vreau si eu unu ca stau in garsoniera si nu am loc![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Eu stau la casa
, dar eu ii iubesc pe toti. Mai ales k nu mai intra nimeni la noi 
Acum a fatat si sunt asa de incantata , are mare grija de ei, dar cautam o modalitate sa-i ingradim cumva, pentru mai tarziu cand vor incepe sa iasa catelusii. Nu vreau sa-i vad la sosea .....
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Luci 
Pe la butoi sigur nu mai ajung curand
, iar cand imi vine randul poate nu va mai fi cazul ![]()
Ancuta , in curand 

noastra
ca stau in garsoniera si nu am loc