Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Multumesc Cora! Sa dea D-zeu sa fie ultimul! Stiu ca intr-o zi vei avea si tu un bebe al tau, intr-un fel sau altul!

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!
Stiu ca asa va fii in cele din urma,dar Dzeu ne incearca rabdarea si credinta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu e superba Buba
Cora imi pare rau ca nu a fost cu succes IA-ul,iti urez succes cu adoptia,sunt sigura ca-l veti iubi tare mult si mai stii,poate DD o sa va rasplateasca si o sa faca si o minuneAaaa si cu stresul o fi si ala un factor, insa cum zici si tu tot voia lui Dumnezeu e pana la urma.
Didisor,Draguta,Corina

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

multumim mult detot fetelor. sa va dea DOmnu la fiecare cel putin o mica minune cum e a mea si sa va lumineze fiecare clipa din viata.

nu va pierdeti nici o secunda speranta k veti deveni mamici. niciodata nu se stie ce va este pregatit.

am mai pus acu cateva poze

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ralu, cum arata tortu' ala Buburuza e superba, are niste falcuteee, cred ca pupi toata ziua la ele, nu? Si tu arati super, nici nu zici c-ai nascut de-o luna, bravo!

Mergi la inceput

Da Bebelu arati super,felicitari.Auzi da o bucata de tort nu dai si la noi.Ne-ai aratat numai,sa balosim aici

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Citat:

Ralu, cum arata tortu' ala Buburuza e superba, are niste falcuteee, cred ca pupi toata ziua la ele, nu? Si tu arati super, nici nu zici c-ai nascut de-o luna, bravo!

i-a dat tasu comanda special pt mandra lui
daaaaa...toata ziua o pup. imi vine sa o mananc asa..mi-e super draga. mai ales k a inceput si ea sa se rotunjeasca, ca atunci cand am iesit din spital, era piele si os, mi-era si frica sa pun mana pe ea,dc se rupea
eee..eu mai am burtica de dat jos. au ramas tonele de dulciuri care le-am bagat in mine p durata sarcinii. asteptam ok de la dr sa ma apuc de abdomene. in rest, sunt multumita de cum sunt
sa speram ca raman asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Da Bebelu arati super,felicitari.Auzi da o bucata de tort nu dai si la noi.Ne-ai aratat numai,sa balosim aici

Amos Bronson Alcott

scuze cosmi
uite www.casagheorg.ro/images/tort-amandina.gif" target="_blank">special pt voi

Mergi la inceput

Asa mai mergeSa ne mai creasca popoul oleaca

Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aoleo Ralu ce m-ai lovit! Amandina? Pai astea le mananc ca pe seminte .
Fetelor eu va las, ma bag in pat ca ne trezim de dimineata.
Noapte buna

Mergi la inceput

Citat:

Aoleo Ralu ce m-ai lovit! Amandina? Pai astea le mananc ca pe seminte .
Fetelor eu va las, ma bag in pat ca ne trezim de dimineata.
Noapte buna

noapte buna si sa ai o sapt plina de vesti bune

Cosmi multumim decomentarii

eu tot astept sa se trezeasc odoru, si nu da nici un semn. sa vezi c noapte alba vom avea

Mergi la inceput