LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 5
emabucuresti spune:
Buna dragelor,
Va multumesc frumos pentru urari!
Laptopul meu e la reparat de doua trei sapt, nici nu mai stiu, a fost la " reparaciosii" si l au faramat mai rau, acum sper sa il repare cineva mai serios, momentan voi merge sa iau pozele de pe hard sa fac un colaj pt party ul lui milan
Au fost si baietii raciti, ca de obicei milan mai grav, tusea de groaza si avea febra mare, a scapat fara antibiotic
ATI FACUT PREVENAR clopoteilor?
Scriu de pe tel si nu pot boldui, merci anticipat de raspunsuri
emabucuresti spune:
La multi ani sarbatoritilor! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti copilasi!
Cum au petrecut sarbatoritii? Party-uri acasa, la locuri de joaca?
Noi ne vom distra acasa si anul acesta, asa ca am de pregatit chestii sapt. asta
Ioanact spune:
Buna seara!
Nu numai ca mi-a fost maraita, Justina dar mi-a facut/ face febra mare ~ 39,1. 
Eu, banuiesc ca de la dinti, daca acum patru zile i-a iesit primul dinte.
Ideia e ca tot creste..scade dupa 2 h iar creste.
Am alternat Nurofen cu Panadol.
Voi vedea daca m creste.
La 20 i-am dat Panadol.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Ioanact asta nu e de la dinti! Tine-i febra sub observatie si nu-i da antitermic la interval mai mic de 4 ore. Sanatate!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Ioanact asta nu e de la dinti! Tine-i febra sub observatie si nu-i da antitermic la interval mai mic de 4 ore. Sanatate! Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Merci!
Nu i-am dat m dvm de 4 h.
La 13:30 i-am dat Nurofen..a si dormit vreo 2 h si la 20 i-am dat Panadol.
Voi merge maine cu ea la dr (desi inclin sa cred ca de la dinti ~ i-o fi iesind m multi, av in vedere ca i-a iesit Joi noapte primul dinte)
Un alt simptom, e ca: orice-i ating de gura, imi impinge cu mana (ceai , lapte, mancare..)
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
Ellenuta spune:
seara buna
am o febra musculara de mare "senzatie" .. am inceput sa fac aerobic acasa caci la sala ajungeam cam rar .. si ma dor toti muschii de cat am bagat .. imi pare totusi rau ca nu prea mai merg la sala caci tare imi placea sa alerg pe banda aia ..
ma intrebati dc vreau sa ma apuc de a doua facultate .. pai ptr ca cea de jurnalism pe care am facut-o eu nu ma ajuta la nimic, oricine poate face meseria asta daca are un pic de condei si talent .. vreau ceva pe care ma pot baza, ceva mai de viitor daca pot sa ma exprim asa in vremurile astea pe care le traim .. nu merg la stat, ci la privat ..
alinact sanatate multa justinei. si eu ma patit-o cu anna cu dintii .. imi facea febra peste 39 si in rest nu avea nimic. a facut asa vreo 2 zile si apoi i-a trecut, iar dupa inca doua zile i-a iesit dintelu' .. nici eu nu credeam ca febra asa mare se face de la dinti, dar uite ca am patit-o ..
grati wow .. esti super tare cu studiile pe care le-ai facut! pdap, have fun la turcaleti! dont worry, te vei intelege perfect cu ei!
eliza tin pumnii ptr workout! te lasa emma? eva a inceput sa vocifereze cand m-a vazut facand, apoi am invitat-o si pe ea sa facem gimnastica si i-a trecut. acum m-am invatat minte si fac cand dorm ele ca sa pot sa ma desfasor ..
cris cum a fost la interviu? tinem pumnii!! sper sa se acomodeze pitica ta la gradi repede.
nati
of mai mami prin cate treceti si voi cu bolile astea .. pupam ghindutele mici! sanatate multaaa!
ema te pup draga mea!! imi e dor de baietii tai frumosi! eu nu le-am facut prevenar, insa, ii voi face evei. annei dupa ce face 3 ani caci nu am chef sa dau inca 300 ron ..
kisses girlz ..
xoxoxoxoxo
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
madalina28 spune:
Multumim tuturor pt urari!
Noi azi am petrecut in familie cu bunicii si doi unchi, fara alti copilasi asa ca i-au crescut cornite a fost in centrul atentiei.Duminica va avea party cu 11copii, prietenii ei, copii nasilor si ai finilor.Am gasit pana la urma si tort cu Dumbo pt azi, iar cadou fata mea a vrut un camion galben sa i se deschida usile, sa aiba sofer cam greu dar am gasit unul chiar fain pana la urma.
Elle foarte bine dc vrei sa faci si o a doua fac!cea de-a doua la mine a fost tot finante-banci la stat zi si pe asta o profesez, pe prima din pacate mi-am tocit 5ani creierii(constructii tot zi la stat) ca sa pun diploma in rama!Vreau sa ma duc si eu la tae-bo am inteles ca-ti lucreaza foarte bine si armonios muschii!
Sanatate multa puilor bonlaviori!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta alinact sanatate multa justinei. si eu ma patit-o cu anna cu dintii .. imi facea febra peste 39 si in rest nu avea nimic. a facut asa vreo 2 zile si apoi i-a trecut, iar dupa inca doua zile i-a iesit dintelu' .. nici eu nu credeam ca febra asa mare se face de la dinti, dar uite ca am patit-o .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Multumesc!

La 8 dimineata avea 38,4 (i-am dat Nurofen), la 10 ~ 37,5 iar la 12 ii scazue febra avea 37.
Acum doarme.
Toata noaptea a marait, si ziua e maraita.
Eu ma gandesc sa nu-i iasa m multi odata. La gingia de sus se vad 4 dinti, e umflata rau ca boabele de fasole, se vad.
La primul dinte n-a facut febra.
O sa vad cand vine dr sa merg la ea, sa fiu linistita ca e de la dinti.
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
roli25 spune:
Ema, eu nu le-am facut si nici nu le fac nici Prevenar si nici un alt vaccin optional, in afara de Varilrix.
Andrei imi face iar nervii terci...e in greva foamei totala
.
Nu as da importanta mofturilor, daca nu i-as numara coastele.
Va rog, imi permiteti un sondaj? Mamici de baieti, cat cantaresc ai vostri la 3 ani?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui roli25 Andrei imi face iar nervii terci...e in greva foamei totala .Nu as da importanta mofturilor, daca nu i-as numara coastele. Va rog, imi permiteti un sondaj? Mamici de baieti, cat cantaresc ai vostri la 3 ani? |
Noi am fost ieri la controlul de 3 ani: 15kg, 96cm. Tot pe medie ramane, in curba lui.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra