LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 17
ceska777 spune:
Elle,
sigur nu e nici o greseala la mijloc? Ma refer la impozit?
Hm, de ce nu ii place oare Evei la gradi?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS Si acum ... ( cu bucurie, sau inconstienta Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nu mi-a venit sa cred ca am vazut semnatura..
Felicitari, si sarcina usoara!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta alinact ii dau milupa 1+ annei .. sincer, as trecea=o pe lapte de vaca ptr ca a inceput si ea sa faca pete pe dinti ca eva .. zic eu c-ar fi de la lapte .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Eva mai are pete pe dinti?
Nu stiu ce sa-ti zic..ai vb cu dr stomatolog?
Cat priveste recalcularea indemnizatiei, nu ma pricep, insa imi pare rau; cat si pt ca Evei nu-i place la gradinita.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
iulia82 spune:
Intru pe fuga sa o felicit pe prospata graviduta
Natalia felicitari si sarcina usoara,un bebe sanatos si la termen...nu zic si frumos,caci va fi cu siguranta,are gene bune ![]()
Elle imi pare tare rau de problema cu indemnizatia,nasol ca trebuie sa si restitui din bani.Bine ca nu s-au trezit desteptii peste cativa ani ca ai de dat o caruta de bani inapoi...dar asta e statul roman...In ceea ce o priveste pe Eva,nu prea ai alternative decat sa insisti pana prinde gustul gradinitei,iar cu petele de pe dintisori nu cred ca are legatura cu laptele praf.La noi inca se bea laptic,2 cani pe zi si nu avem probleme,are dintisorii f albi.Dar poate n-ar strica o vizita la un dentist bun,poate are lipsa de fluor sau alte vitamine.
Va pup si sa aveti noapte buna.
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
grati.ela spune:
am revenit din Istanbul si....

Naty pentru curaj! Doamne ajuta sa ai un bebe sanatos si sarcina sa fie o poveste de primavara!
LA multi ani urez cu mult mult drag clopoteilor sarbatoriti saptamana trecuta! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc!

Stancutza! Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa!
Ema, sa va traiasca flacauasul Milan! Ai doi baieti absolut superbi....vai de fetele din jurul lor
Laura Ioana spune:
Clopoteilor si zuzicilor sarbatoriti in ultima perioada
Felicitari, Nati pentru burtica
Sa iti fie usor si sa ai o nastere la termen si un bebic sanatos si mancacios! Mi-a tresarit inima cand am vazut semnatura ta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ginnette spune:
Neata si
LA MULTI ANI, LAURICI!
SANATATE , NOROC SI MULTA FERICIRE ALATURI DE SOT SI CELE DOUA MINUNI!

Acum, sa ma 'bag in vorba':
Helene, nici eu nu cred ca petele apar de la lapte; Adelei i-am dat pana in decembrie trecut NAN si i-am dat cu bine (adik, si-acum tot cu bibe bea laptele
) si n-are nimik.
Vezi ce-ti spune stomatologul - park ai fost cu Eva, nu?!
Ceska, ce mai face Benji?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
Laura Ioana spune:
Lauriciule
sa fii sanatoasa, fericita si implinita in tot ce-ti doresti! Sa ai bani multi si sa te bucuri de familia ta! Te pup cu mare, mare drag!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
NataliaS spune:
'Neata!
Multumesc pentru felicitari! In curand voi avea nevoie de incurajari sa nu clachez![]()
Drept sa spun, parca de data asta mi-as dori si eu sa fie baietel, dar nu ma supar nici daca e fetita...ar fi ditamai gasca de gagici la noi in casa![]()
Termenul e pe 28 august - deci bb de vara, o alta noutate dupa 2 nascuti iarna...e interesant si diferit de cele doua sarcini pe care le-am avut pana acum. Dupa ce pe fete le-am facut cu teste de ovulatie, le-am tinut cu dintii, cu injectii si tratament , de data asta a fost accident, a stat fara nici o pastila de sustinere, m-am dat cu sania, am schiat, am patinat, ba mai mult am dat cu fundul de pamant cazand pe scari pe vreo 4 trepte si e bine mersi. Ieri l-am vazut la eco, da din maini si picioruse si nu-mi venea sa cred ca mogaldeata aia e la mine in burtica.
Aseara le-am spus si fetelor...surpriza mare surpriza , Stefania ma lua de mana sa mergem la doctor sa-l scoatem pe bb din burtica, Ana ma intreba cat e de mare acum si cat mai trebuie sa creasca in burtica, cat de mare imi va creste burta si daca medicul nu a vazut ce e...super simpatic.
In alta ordine de idei sotul mi-e la Bucuresti , de acolo merge la Istanbul si incep sa imi imaginez cum va fi singura acasa cu 3 ...
Ma tot gandesc la Miri si la Gina si daca la ele se poate, tre' sa se poata si la mine!
Elle - nasol de tot cu ce spui tu acolo...cei de la job nu au cum sa repare problema? Ma gandesc ca tine de ei , nu? Cu Eva eu zic sa o duci sistematic, sa nu o mai tii acasa doar cand e neaparat nevoie si sa o incurajezi tot timpul, sa-i lauzi lucrarile, sa o lauzi pe ea ca a fost cuminte si cat de mare e...eu sunt convinsa ca se va da pe brazda, doar ca e un copil cu personalitate si-ti incearca limitele.
Cu petele de pe dinti - nu e de la lapte! Zic si eu sa cansulti un stomatolog pediatru.
Ceska - daca iti da prin gand sa te faci educatoare, eu zic Go for it! Cred ca ai fi o educatoare minunata, calda, creativa, comunicativa...nu stiu cat ai castiga, dar daca te-ar satisface eu zic sa incerci! Sanatate lui Benji!
Grati - cum a fost la Istanbul? Nu zici nimic? Iubesc orasul ala, mi se pare o destinatie minunata!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
NataliaS spune:

Laurici
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Ellenuta spune:

LAURICI

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani!
LAURICI SA TRAIASCA,
LAURICI SA TRAIASCA,
La multi ani!!
Multi ani fericiti, draga mea! Sa fii sanatoasa, bucuroasa, vesela, sa te ocoleasca necazurile si sa vina numai valuri de bucurii si fericire!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun