Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 16
SARA_HS spune:
Cea mai rea chestie in cazuri de-astea e ca, atunci cand intarzie uratii, imi fac sperante, deja incep sa ma vad cu bebe, iar cand - in sfarsit-, vin, parca pica cerul pe mine, asa-s de suparata. Intru brusc in depresie, fac urat.
Mi-e groaza de chestia asta. Acum doua luni am crezut la fel, ca o fi sarcina, dupa calculele mele trebuia sa vina pe 28, dar mie abia atunci mi-a inceput spottingul. Problema de data asta e lipsa spottingului, pe care l-am avut mereu. M-as bucura sa fi scapat de el, dar asa brusc?? Luna trecuta a fost cuminte: a venit spotting pe 28 seara, iar pe 31 dupa-amiaza, CM. Luna asta, pana acum, nimic... Maine imi mai cumpar un test ( Barza de data asta, ca in trecut numai asta foloseam si se pozitiva foarte devreme) si daca pana joi tot n-am nimic, il fac. E atat de stresant sa tot astepti.
QiaoBing spune:
eu zic, ca sa te linistesti si sa nu ai dubii ca o fi n-o fi testul bun, fa un beta.
eu am facut sambata ca sa stiu sigur cum stau cand ma duc luni la fundeni si bine am facut. azi ar fi trebuit sa fie z1 si .. nimic, e lacrima. daca nu as fi stiut sigur ca nu sunt stateam cu speranta aiurea.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
SARA_HS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing eu zic, ca sa te linistesti si sa nu ai dubii ca o fi n-o fi testul bun, fa un beta. eu am facut sambata ca sa stiu sigur cum stau cand ma duc luni la fundeni si bine am facut. azi ar fi trebuit sa fie z1 si .. nimic, e lacrima. daca nu as fi stiut sigur ca nu sunt stateam cu speranta aiurea. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 |
Qiao, dar tu n-ai facut de curand chiuretajul? CM dupa chiuretaj vine dupa vreo 40 de zile. Tu cum ai considerat Z1 in cazul asta?
QiaoBing spune:
sara eu am facut chiuretaj pe 8 dec si fix dupa 28 de zile, pe 4 ian, mi-a venit primul cm. acum il astept pe al 2-lea ![]()
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
QiaoBing spune:
vroiam sa inteb si eu de LA pozitiv. vad ca sara tu ai asa ceva in semnatura. unde ai facut analiza si de cate ori ? mie in nov cand eram insarcinata, la medlife, mi-a iesit la limita, dar bine; in dec dupa chiuretaj la fundeni mi-a iesit bine. saptamana trecuta tot la fundeni mi-a iesit pozitiv. deci am 2 negative si 1 pozitiva. Eu pe cine sa mai cred ?
pe site la synevo scrie ca trebuie repetata la 12 saptamani pt confirmare.
ingeras26a spune:
Buna fetele,
Are cineva Medyn Forte cu imprumut, pana primesc eu?
Sau sa vi-l platesc, ar fi si mai ok asa...
Multumesc in avans.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SARA_HS
Qiao, dar tu n-ai facut de curand chiuretajul? CM dupa chiuretaj vine dupa vreo 40 de zile. Tu cum ai considerat Z1 in cazul asta? --------------------------------------------- --------------------------------------------- 2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt. FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv Yestarday, all my troubles seemed so far away Now it looks as thought they're here to stay... |
si mie, dupa una dintre sarcinile pierdute, cand mi-a facut chiuretaj, mi-a venit la 28-30 zile, adica normal.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
SARA_HS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing vroiam sa inteb si eu de LA pozitiv. vad ca sara tu ai asa ceva in semnatura. unde ai facut analiza si de cate ori ? mie in nov cand eram insarcinata, la medlife, mi-a iesit la limita, dar bine; in dec dupa chiuretaj la fundeni mi-a iesit bine. saptamana trecuta tot la fundeni mi-a iesit pozitiv. deci am 2 negative si 1 pozitiva. Eu pe cine sa mai cred ? pe site la synevo scrie ca trebuie repetata la 12 saptamani pt confirmare. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 |
Draga mea, nici eu nu-s prea lamurita cu LA-ul asta. Am ramas socata cand mi-a iesit pozitiv, la Fundeni. Asta a fost in august; de atunci n-am mai repetat nimic, dupa cum am scris mai devreme,mi-au spus sa revin doar dupa ce voi ramane insarcinata. Cert e ca prietenei mele, care a nascut recent, ii iesise tot pozitiv in august, apoi l-a refacut in octombrie ( fiind gravida) si i-a iesit negativ, iar apoi iar s-a pozitivat. Deci nu-mi fac griji, probabil tratamentul nostru da roade...
Cat despre CM-ul tau dupa chiuretaj: WOW! Ce repede si-a revenit.
De-aia ai tu asa pretentii acum!!
Eu am hotarat sa mai astept pana la al doilea test ( indiferent ca fac o beta HCG sau test de urina), incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu sunt insarcinata, ca sa nu fie socul prea mare.
QiaoBing spune:
eu am luat Climen chiar din ziua chiuretajului

pt ce climen? cine ti le-a dat?