Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Aveti:
1. mail pe contul comun;
2. toata admiratia mea pentru perseveranta in anevoiosul drum catre silueta mult visata; eu iar am dat-o-n bara; da' nu-i asa mare bai; ii bai ca n-am nici urma de regret ![]()
Nu aveti: poza cu noul luc
voiam sa ma pozez aseara la aniversari dar am uitat aparatul acasa ca am plecat in mare graba; oricum, e ca si la Ilinca: parerile sint impartite iar eu? Ma plac si asa dar am oarishce pareri de rau dupa blonda care am fost 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ma duc sa inghesui familionu'-n pat daca iar nu e nimeni pe receptie.
Pup.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Floric spune:
Uuuuuuu, Ina, dar ce teme "profunde"...Petrcerile iti dau idei.Ma bucur ca INCA esti cu noi.
Intrebarea aia cum sa nu fim superiori in fata copchilului...ma macina si pe mine.
In cele mai multe cazuri cand face ceva ce ar putea sa ii puna viata in pericol (acum ca s/a inaltat ajunge la chimicalele din casa
, pe care nu am unde sa le duc. Momentan le-am pus in dulapiorul mic, mic din baie dar si acolo are acces) sau face ceva care m-a deranjeaza pe mine (rup cate ceva de prin casa, sau loveste/arunca in tv, oglinda, etc. intelegeti voi) atunci metoda aplicata este urmatoarea:
- la primele lui manifestari (e clar ca atunci and descopera ceva repeta la nesfarsit spre disperarea adultului) ii explic, ce este,cum face, ce se intampla daca umbla el, in fine troncan pe langa el. Un exemplu care imi vine in minte este ca vrea si el sa isi taie unghiile. Si atunci am luat forfecelul de unghii si i-am aratat ca il poate intepe (nu dati cu pietre ca nu a tasnit sange din degetul copchilului). In prima faza s-a uitat la mine ca atunci cand ar avea un disconfrt. Ei, bine apoi mi-a dat foarfecelul. Eu am inteles din asta ca nu ii place sa se joace cu el ci doar a vrut sa vada ce e ala.
- daca dupa mai multe incercari de vorbit el nu se potoleste - ii distrag atentia de la ce vrea, si ascund "pasiunea" lui. Se intampla sa planga, sa cheme ajutoare (pe mamaia si pe tataia, in ultima instanta daca nu are pe cine il cheama pe "Bobo" / un pers de la desene animate / asta ma dsitreaza tare), dar asta fac cand e groasa adica cand l-am vazut ca era cu Cif-ul in mana si il ducea la gura, cand a tras sertarul de la masina de spalat si baga mana pe acolo, in fine chestiuni la care nu am rost sa explic cu vb blande ca este periculos peste el.
Da. Acum astept rosiile, stiu ca nu sunt pe placul vostru cu ascunzisul "obiectului pasiunii" dar asta sunt...Consider ca vb destul cu el si ii explic toate mersurile lucrurilor si fenomenelor dar cand face ceva periculos intervin fara alte replici. Chiar daca tipa.
Precis de aici va iesi o alta tema: Cat mai are Flori pana cafteste copchilu
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Anaan spune:
Ina, bravo tie!Si eu as fi procedat la fel!

Revin la facut tema putin mai tarziu, ca ma duc la devorat carnuri.![]()
Ilinca, unde esti???
chatonel spune:
merci pt incurajarile de slabanit ![]()

ina, ai pus atitea teme ca ne-ajung pe-o luna:)
io nu am nici un stress cu "superioritatea" fata de copil: mi se pare normal ca el sa stie ca exista o ierarhie in viata, cum e si in haita
deocamdata io sint seful (sau taica-sau) si noi decidem ce e bine, ce e rau; cind va avea destul discernamint sa o faca singur, atunci ii vom da liber 
am venit cu pozele de la ski
https://picasaweb.google.com/anca.bouny/PhotosSki2011?authkey=Gv1sRgCKb1ir-v8JzZsgE&feat=directlink
Floric spune:
Chato asa mare diferenta e de 5 kg la cm in talie? Eu nu m-am amsurat niciodata la inceputul si sf unei diete? Dar daca spui tu...te cred pe cuvant si ar fi minunat. Asta ar insemna o juma de masura la haine din cate stiu (caci 10 cm e diferenta intre marimi, parca
).
Dupa ziua de azi declar ca nu imi place disociatul pe mese...e tentant si parca te indeamna sa mananci sa astupi gaurile de zilele trecute. Ori faptul ca am stat acasa si i-am vauzt pe ai mei tot asezandu-se si sculandu-se de la masa, a mai trebuit sa ii dau sa manance lui rares si am mai lins lingurata lui (caci si el imi da mananc) si iar mi s-au aprins neuronii de mancareeee
, in fine, nu stiu cauza dar nu imi place.
Dimi, am mancat 3 mere, apoi am baut cafea cu lapte
La pranz (desi trecute doar 2 ore de la cafea m-am asezat si eu cu oamenii la masa) am dat gata 250 de carne gratar (muschi de porc si o bucata de piept de pui) + 2 felii de salam de sibiu (ca tot ziceam eu ca nu mananc mezel...)
Diseara, o sa mananc cascaval (ei, aici e aici...) cand mi-am facut calculul pe calorii...mi-a ramas sa mananc 200 de gr de cascaval. optez pt cascaval caci am in casa.
Si ama juns la 1168 de cal.
Pai, in nici o zi nu am ajuns la atatea calorii si nici nu m-am simtit flamanda. Pe cand azi cand am bagat de toate in gura, parca tot am un soarece prin stomac.
Ei lasa ca vine ea ziua de maine...revin la normalul meu.![]()
Ana si eu simt ceva ceva caci azi cand m-am incaltat m-am aplecat mai repede.![]()
Apropo, eu l-am scos azi pe Rares afara. Si inca dimipe la 8 jumate de mi se lipeau mie narile.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Ai de capu' meu si rusine sa-mi fie: in primele 2 poze nu recunoscui Dragoana!
E totala fata asta a ta, domnisoara in toata regula, fara macar vagi urme de bebelusism. Incredibil cum trece timpul si, EU, de cele mai multe ori, nu-mi dau seama.
Felicitari pentru mindretea de fata! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel merci pt incurajarile de slabanit ![]() ina, ai pus atitea teme ca ne-ajung pe-o luna:) io nu am nici un stress cu "superioritatea" fata de copil: mi se pare normal ca el sa stie ca exista o ierarhie in viata, cum e si in haita ![]() am venit cu pozele de la ski https://picasaweb.google.com/anca.bouny/PhotosSki2011?authkey=Gv1sRgCKb1ir-v8JzZsgE&feat=directlink Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Gina lu' Ian
http://octavianpaler.ro/comentarii-si-citate/mi-e-dor/" target="_blank"> Mi-e dor...
http://family.webshots.com/album/579360431UMwgwh" target="_blank"> Ian -toamna 2010
http://community.webshots.com/album/579362996MbvwtT" target="_blank">Ian - Craciun 2010
Floric spune:
Chato, ce mistooooo. Iar m-am relaxat cand am vazut pozele cu voi in sania trasa de caini.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Intrebare cu iz bebelicesc...ca sa nu uitam de ce ne aflam aici:
Cat lichid consuma copchiii vostri noaptea? Nu la culcare, ci noaptea.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Floricule, sa nu carecumva sa te lasi pe tinjala ca nu-ti permit! NU AI VOIE, PUR SI SIMPLU sa cedezi, ne-am inteles? Povestim peste citeva luni daca a meritat au ba, ok? 

Si eu l-am scos pe Ian; era frig tare dar soare asa ca am facut o plimbarica in brate ca asa am vrut eu de dor si drag ca aseara am fost plecati si el a stat cu doamna R. ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Izia, 23 mars 2009