Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 23
Ilinca_M. spune:
Pai n-am nimic imbuteliat la indemana, in ciuda precocitatii mele betzivanesti, n-am alcool in casa:))) Aseara am desfacut cu huzband o sticla de vin ramasa de la Craciun dar a fost tare nashpet, abia am putut bea cate un pahar.
Io carti de-alea motivationale nu pot citi. Am incercat o data cred ca exact un D'ale Carnavalului ala de care zice Bianca, dar nu-i de mine asa ceva. Seminariile nici atat (am ascultat o data niste seminarii pe un cd dat de o nebuna exaltata ce ma tot vroia baga in Amway; am crezut ca-mi iau campii
).
Dar Bianca, ce e ala MLM?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
MLM= Multi Level Marketing
Adica marketing in sistem piramidal. Si mai adica: Avon, Oriflame, Asigurari, Pensii private, Forever Living Products, In ceea ce priveste Amway ...asta e mama si tatal MLM-ului...spalari pe creier, evanghelizare etc.
Ilinca_M. spune:
Saby, io zic ca daca eu am putut face japonezele alea, poate oricine. V-am zis ca si io am explodat cand am vazut cum imi ies, cum se tocanesc acolo, ce dezastru iese...mama, ce injuraturi le-au auzit urechilor nesuferitelor de clatite:))). Si iaca, de atunci is cam la a 5 a tura de clatite perfecte, huzband inainte sa le manance le tot intoarce de pe o parte pe alta si le admira:)))
Eu le fac in wok si le invart cu lopatica de-aia de inox, habar n-am daca are vreo denumire oficiala!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 MLM= Multi Level Marketing Adica marketing in sistem piramidal. Si mai adica: Avon, Oriflame, Asigurari, Pensii private, Forever Living Products, In ceea ce priveste Amway ...asta e mama si tatal MLM-ului...spalari pe creier, evanghelizare etc. |
A, atunci e clar de ce n-au succes la mine; nimeni n-a reusit vreodata sa ma atraga in asa ceva, imi repugna. Si ma sperie oamenii care vorbesc cu convingere despre asta
Am intalnit cativa de-astia de-alde amway, avon, carion, pensii private, herbalife care m-au terifiat/ shocat
Si a trebuit sa-i ascult caci sunt victima perfecta pentru asa ceva! Cat par io de repezita, mi-e jena sa le tai macaroana, nu pot nici macar sa mint ca ma grabesc/ nu pot merge la intalnirea solicitata etc

Mie mi-ar trebui un seminar sa invatz sa refuz toate porcariile astea fara sa am impresia ca-s nepoliticoasa si lipsita de consideratie pentru oamenimami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
inapreda spune:
Bianca, bine ca sinteti bine 
Cum merge libraria?
Intreb pentru ca sint curioasa cum e perceput la noi felul asta de carte.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Bianca2503 spune:
Libraria merge greu. Mai mult sta. Dar asta e piata, nu ca am avea noi paduchi. Nici celelalte librarii digitale nu vand.
Problema este la consumatorul de carte care oricum consuma putina carte. In Romania consumul de carte de de 1 buc/ locuitor / an. In Ungaria, de exemplu, este de 8-9 carti/an.
inapreda spune:
Consumul se refera la cumparare, sper nu la actul de a citi in sine?
Imi pare rau; mie chiar mi s-a parut o chestie faina si cred ca va fi mai ok in timp; succes 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Libraria merge greu. Mai mult sta. Dar asta e piata, nu ca am avea noi paduchi. Nici celelalte librarii digitale nu vand. Problema este la consumatorul de carte care oricum consuma putina carte. In Romania consumul de carte de de 1 buc/ locuitor / an. In Ungaria, de exemplu, este de 8-9 carti/an. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
ramona7575 spune:
Ilinka, io cred ca tu esti experta in arta culinara dar nu vrei sa recunosti . Jura pe rosu ....
So, nu sunt singura care a dat rateu la clatite... nu va spuna inainte sa le fac m-am laudat bine ,dupa rate nu stiam cum sa ma fofilesc, nici la telefon nu voiam sa raspund ![]()
![]()
Tind sa cred ca nu e buna tigaia si gata, tre` sa cumpar alta
, dau vina pe tigaie nu pe nepricepere desi a iesit cu bule, cu praf de copt, cu apa minerala etc... 

Kea spune:
Ramo, eu le-am facut prima data in urma cu vreo 2 ani, cand le-a postat pe culinar, iar atunci mi-au iesit fara probleme. Apoi nu mai citeam reteta, ma bazam ca o stiu si o tot dadeam in bara. Avantajul cititului pe culinar (fata de blog, fata cu reteta e aceeasi) e ca iei aminte la ce gresesc ceilalti. In general, cand nu-mi ieseau, ori nu lasam destul aluatul la rece, ori incingeam prea tare tigaia si apoi uitam sa reduc temperatura, asa ca le ardeam, ori nu nimeream exact punctul invartitului. Dar in general baiul era cu incazitul tigaii. O incingi, apoi micsorezi focul. A, pe culinar o fata ce traieste in Japonia zicea ca acolo se mananca cu pasta de fasole rosie. Ceva de genul, nu mai retin.
Monnvas spune:
Hello.
Scuzati absenta, trebi plus laptop virusat. Care este inca virusat.
Da' nu se putea sa nu ma bag daca vb despre betii. So, eu pana la 6 ani m-am imbatat de 3 ori. Dup-aia m-am lasat ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!