Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Offf, am facut clatite japoneze si mi-a iesit un partz romano-japonez.. pana la urma le-am transformat in cLatite normale... nu stiu unde am gresit, am respectat reteta, oare aluatul tre` sa fie mai moale ?
Amu` nici nu stiu daca tigaia e din teflon ca e primita cadoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nu-i rau; da' chiar deloc pentru o petrecere de 2 ani; imi imaginez deja cum va fi majoratu'!

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

legat de petrecerea de 2 ani:
sper sa fim sanatoase si sa o serbam la gradi cu colegii ei+ o printesa buburuza (sau vad eu de care) care sa-i picteze, umfle/incolotaceasca baloane, distreze... chiar atunci cand cade ziua ei
acasa vom face o petrecere cu nasii ei si inca ceva prieteni in wk ce urmeaza sau de dupa paste - asta va fi petrecere "simpla" cu ornamente prin casa si pt copii + tort si lumanari

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ina trimite mesaj la minut :))

Ilinka, merci pentru sugestia de film , superrrr

Mergi la inceput

Anaan, faci ce faci si iar imi place de tine

Ma bucur sa vad ca te-ai "pliat" asa usor pe un regim atit de strict din umilul meu punct de vedere. De abia astept sa ne dai vestea cea mare cum ca ti-ai atins telul si sa bem aldamasul pentru cei mai skini jeansi ever!

In ceea ce priveste seful de trib, si eu zic "pas" la titulatura asta si nu pentru ca mi-ar displace singele albastru dar, pur si simplu, locul nu mai este vacant

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

In ceea ce priveste seful de trib, si eu zic "pas" la titulatura asta si nu pentru ca mi-ar displace singele albastru dar, pur si simplu, locul nu mai este vacant

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Dupa cum vad io ca sta treaba nu cred ca o sa ai "privilegiul" de a fi unica intr-ale dolofanitului; pur si simplu, parca sint in transa, nu ma pot abtine de la halit si, incet da' sigur, am pus 5, 5 kg

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anaan, felicitari pentru neabaterea de la regim! Mai, la urmatoarea intalnire toate-o sa fiti trase prin inel si io, care-am stat si-am predicat fara sa pun in practica, o sa fiu cea mai dolofana. Tocmai am terminat de mancat vreo 8 clatite groase giaponeze, dar nu oricum ci...unse cu miere!! Io, care mananc miere..o data la 5 ani! Asa ca va dati seama pe ce panta am luat-o...stresul sesiunii!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Saby era cit pe ce sa te cert ca iar ai dat bir cu fugitii dar la ce poze am vazut, nu mai pot zice nimic de rau. Suuuuper! Da', parca, tot ai putea intra mai des

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

In ceea ce priveste betivitul, io am trecut prin 3 etape:
- etapa "alkol fri" -pina pe la vreo 21 de ani cind puteam baga ambele miini in foc pin' la umar fara frica sa ma ard ca io n-am sa pun veci gura nici pe tigara, nici pe beutura
-etapa 2 poate fi numita "am inceput tirziu da' am recuperat repede" cind puteam trage la masea cot la cot cu barbatii, fara sa ma stresez ca m-ar baga sub masa. Sint multe de povestit dar nu pot ca "sint o doamna"
-etapa "mimoza" -

Tre sa plec. Revin. Pa.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Maia e tot mai draguta!!!!Saby, planul tau de a o duce la ski la anul mi se pare perfect realizabil la cum am vazut-o eu pe zvarluga mica la Moeciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Tufetelor abia mai tin pasul cu voi la ce timp putin am de forumeala , de azi am controlul la birou pt vreo 2 saptamani asa ca intru in sesiune si eu sper sa fiu integralista la final !
Ada mai nou cum ma vede al calc vine si imi cere sa-i pun colinzi asa ca daca prind o jumate de ora la cal e domnie, cum se culca mai nou pe la 23 nu mai am nervi sa stau atunci la forumeala asa ca ma multumesc cu mai putin pana trece valul

Ilinca, Anaan, Sympli, m-ati distrat cu povestile voastre betivanesti ; eu la capitolul asta nu am realizari remarcabile deoarece nu m-am imbatat niciodata asa incat sa nu mai stiu de mine, cand simt ca am atins punctul in care pierd controlul mi se inchide supapa ; cateva ameteli bunicele in schimb pot povesti dar nu in seara asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput