Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Buna dimi!
Bogdan Andrei de senty_mary
Sanatate si crestere usoara!!
Piticul dupa ziua ciufulita de ieri si-a luat somn la 21:30, iar am ramas masca, plus ca foieli au fost mai putine si am avut o singura boceala
. Dar daca va zic ca m-au trezit de mai multe ori niste caini, care se tot perinda prin jurul blocului nostru, si care se tot cearta, latra de nebuni, uneori fix sub geamul nostru (noi stam la parter)... off, pe feciorasul meu n-am cum sa ma supar ca ma trezeste, dar pe caini, ioiii, ce era la gura mea
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
ooana spune:
Neata 
prima data sa uram LA MULTI ANI sarbatoritilor 
Mihnea Damian
Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei
Tudor Andrei
Aida Alexandra
Riana Maria
Denisa Maria
Bogdan Andrei
Ioana Miruna
cris de azi sunt la cura...nu se mai poate m-am ingarasat 2 kg
asa ca am ajuns din nou la 66 
o saptamana de aocmodare cu salate si gratare...vedem ce rezolvam intr-o saptamana si apoi vreau sa tin www.slabsaugras.ro/regimul-dukan-4-etape-pentru-o-silueta-ideala-art-2816.html" target="_blank">regimul dukan
o cunostinta a slabit 25 kg...si e exact ce vreau un regim mai lung...adica pe o perioada mai indelungata, suficienta sper sa scap de proastele obieciuri
eladea ma bucur Eric e mai bine 
imediat ma bag sa ma uit la poze
Paula cum e Raul? vai imi e asa de mila de voi
sper sa treaca repede...cred ca sentimentul asta ca nu il poti ajuta te omoara 
Ramona distractie frumoasa asa intre fetite ![]()
trebuie sa planuim o intalnire...
btz nu sunt de acord cu sarmale si mai ales tocatura de la 7 luni
...adica stau si ma gandesc ca 6 luni a supt exclusiv si acum intr-o luna sa ii dau ce mananc eu de 30 de ani?!? 
dar la ce zice eladea m-am gandit si eu asa ca gust papa lui Matei intotdeauna si incerc din reglarea cantitatilor de legume sa o fac cat de cat comestibila si pentru mine ![]()
bine, recunosc ca eu mananc cu placere legumele atat fierte cat si crude (inclusiv cartofi
)
mama era innebunita cu noi ca nu mancam patrunjel fiert de ex din ciorba dar crud il vroiam oricand ![]()
rody "cei mai buni prieteni for ever"
vorbim in 3-4 ani maxim
...dar mi-a placut explicatia Mariei ![]()
o poza cu nepotica? ![]()
racusor Matei ori roade rozeta de la suzeta ori degetul, partea de latex a suzetei doar in somn ![]()
aelita fug la poze...
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro LA noi o noapte mai usoara. Daca doarme usor seara, la fel va fi si noaptea. Daca e cu scandal mult, tot asa o tinem si peste noapte. Aseara am reusit sa il adorm tinut de mana (fara leganat), cu povesti si soapte. Dar el cand e aproape atipit, cu ochii inchisi, tot da incet din manute(ca si cum ar mangaia ceva), si face ce face si ajunge la suzeta. si incepe sa planga. Ma duc sa i-o bag la loc, dar iar cu mangaieli, tinut de mana. S-a mai trezit de 3 ori pt suzeta si atat, fara alte foieli, apoi la 6 de papa, si a adormit singurel, la 8 iar de suzeta, si imediat se trezeste de tot. Ca il aud cum povesteste. Fug... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
si noi avem problema cu manutele...si le intinde ca si cand ar mangaia patutul
apoi prinde de inelul suzetei
in rest cum v-am spus nu ma mai plang...ca noi suntem bine cu toate

hmmmm.... si zici ca ti-ai luat tigari?!?
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
crispro spune:
Oana, ma uit si eu pe regimul ala, sa vedem ce si cum. Numai sa nu fie cu multe legume, ca nu il pot tine. Mie nu imi plac nici salatele (cu pui, peste), nu pot manca asa ceva. Cu tigarile nu am facut afacere buna. doar una am incercat atunci, la nervi, dar dupa 3-4 fumuri am aruncat-o. Mi se parea ca is plina de fum si miros horror in nas si in gat. Nu stiu daca stii senzatia aia nasoala de la bazin cand inghiti o gura buna de apa si iti intra in nas de nu poti sufla. cam asa era si cu fumul asta, ca nu stiam cum sa il scot. m-am spalat pe dinti, am mancat guma, dar tot era in mine mirosul. UECS!!!Si mi-a ramas bine intiparita in minte senzatia gretoasa ce o lasa.
La multi ani Bogdan Andrei de Senty! Sa cresti mare si sanatos si cuminte si voios!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Voi sunteti de acord cu medicii care spun ca de la 7 luni le putem da tot ce mancam noi??Am fost la un pediatru si mi-a spus ca ii pot da sarmale,ardei umpluti si alte mancaruri. Mi se pare cam mult pt el ![]() Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
nuuu nu
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Oana, ma uit si eu pe regimul ala, sa vedem ce si cum. Numai sa nu fie cu multe legume, ca nu il pot tine. Mie nu imi plac nici salatele (cu pui, peste), nu pot manca asa ceva. Cu tigarile nu am facut afacere buna. doar una am incercat atunci, la nervi, dar dupa 3-4 fumuri am aruncat-o. Mi se parea ca is plina de fum si miros horror in nas si in gat. Nu stiu daca stii senzatia aia nasoala de la bazin cand inghiti o gura buna de apa si iti intra in nas de nu poti sufla. cam asa era si cu fumul asta, ca nu stiam cum sa il scot. m-am spalat pe dinti, am mancat guma, dar tot era in mine mirosul. UECS!!!Si mi-a ramas bine intiparita in minte senzatia gretoasa ce o lasa. La multi ani Andrei de Senty! Sa cresti mare si sanatos si cuminte si voios! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
atunci se numeste experiment reusit!

sa ti minte senzatia...si poate dispare tentatia
Matei - luna a 7-a
Noi 2
ochidut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
de la naturalia am luat. dar cred ca gasesti la orice mag bio. eu am mai auzit de leacul |
multumim de site-uri.
am intrat pe naturalia, foarte fain, o sa ii iau si eu de acolode Larisa Ioana 24.06.2010
michelle1981 spune:
Neata delfinariu
Noi suntem treze de la 7, as mai fi dormit nitel, dar nu ma plang, imi place sa ma trezesc devreme, e ziua mai lunga
aelita vaaaai ce poze frumoase. Ai niste puiuti tare dulci! 
ooana, crispro referitor la regimul respectiv as putea sa va dau mai multe detalii, daca va intereseaza evident
sanatate multa delfinasilor bolnaviori
LML sarbatoritilor de azi
Mihnea Damian
Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei
Tudor Andrei
Aida Alexandra
Riana Maria
Denisa Maria
Bogdan Andrei
Ioana Miruna
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Žneatza delfinariu
Bogdan Andrei
de senty_mary, 6 lunite si tu!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
coteasca spune:
neatza.
fetelor va multumim tare mult pentru urari si va trimitem multi 

si un buchet mare de 

.
Noi suntem bine, ieri am sarbatorit pe tudorel, am implinit 7 lunite, acum mergem pe 8
, suntem baietei mari.
Nu prea am mai intrat, ca am timpul cam limitat, mergem pe afara, apoi cu mancarica pt tudor, seara la sala, inca nu se vad cine stie ce rezultate dar merg in continuare.
Cu somnul inca mai avem probleme, avem treziri dese noaptea, am renuntat si la lp ca nu-l vrea si pace, si am zis sa nu fortez copilul cu ceva ce nu-i place, ii dau san, atat cat e + cereale care se fac cu apa, asta seara. Dimineata avem pireutul de fructe imbogatit cu biscuiti, sau branzica, la pranz supita cu carnita sau ou, mai tarziu un pic bagam si un iaurtel si seara cereale. Intre mese si noaptea bagam
cat doreste copilul.
Bogdan Andrei de senty_mary
, multa sanatate, sa cresti mare si sa fii cuminte.
cam atat despre noi. va pupam
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

PAUL CHRISTIAN 21.07.2010