Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si pentru ca imi place concurenta, priviti aici martisoaregasite azi pe DC la anunturi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!

Monis Iulian face nani singur in camera la el?In noul patut?Sa il foloseasca sanatos si sa aiba vise frumoase

Laurairina frumoasa semnatura. Cum trimiti pachetele pe posta sau pe curier? As vrea si eu ceva pe la inceputul lui martie : o mata si ceva martisoare+ brose ptr. mine, dar iti trimit pm cand ma hotarasc la modele(stiu ca trebuie din timp)
Simina spor la Diana dau Damian. Ce face ranzita intepata??
Lyly te pregatesti de servici?

Se pare ca a scapat Calin de boala, vad ca acum imi cere mancare toata ziua, cred ca recupereaza...Au aparut 2 dinti noi jos (normal trebuia sus, dar la el au iesit tot pe invers..), deci avem 6 si cu 2 sus pe drum, cred ca apar azi maine si ei. De 2 nopti cam icneste prin somn, banuiesc ca de la dinti.
Asteptam primavara, daca tot a iesit ursul la prinbare si cu doamna vulpe ca m-am saturat de stat in casa mai mereu.
Sanatate bolnaviorilor.
Am pus poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Cory, viata in balonul roz ruulz. Despre ea e vorba?
Tare greu sa ai puterea sa nu intervii in asemenea situatii.Matei facea 38 cu 8, 39 noaptea si l-am cam indesat cu antitermice pentru ca nu ceda febra deloc, a tinut aproape 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Coque-dap.viatprinbalonulroz Stiu ce zici tu acolo(de fapt imi imaginez pt ca nu am trait astfel de experiente si nici nu vreau,Doamne Fereste) dar asa...ca experienta, ce traiesc ei acolo mi se pare f interesant. Eu mai povestesc cu ea pe mail si ma tine la curent cu toate celeImi povestea ca acolo copilutii nu sunt tratati cu absolut nimic la febra 39 timp de 3-4 zile,de exemplu,iar parintii le dau super relaxati diverse combinatii e fructe. Iar copilutii isi revin fara pb..incet,incet. Dar...alta mentalitate..noi suntem altfel construiti Brasil is not RomanicaTeLaurici -sa stapanesti sanatoasa semnaturica,tare frumu eP.S-mai arunc cate un ochi pe acilea sa vad care ce mai zice

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Cory, viata in balonul roz ruulz. Despre ea e vorba?Tare greu sa ai puterea sa nu intervii in asemenea situatii.Matei facea 38 cu 8, 39 noaptea si l-am cam indesat cu antitermice pentru ca nu ceda febra deloc, a tinut aproape 4 zile.mama lu' Capisonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Cory parerea mea e ca depinde si de tine ca mama cat poti sa rezisti . La mine de exemplu copilul face febra 40 fff usor, chiar si dupa 2 ore de la antitermic, asa e el mai 'infierbantat'. Am avut episod de frison(copil albastru si tremura ca varga- nu doresc nimaui sa -si vada copilul asa)de la un simplu rosu in gat. Nu scad febra sub 38.5, dar nici cu 40 nu poate sta ca da in convulsii.
Pup mamica muncitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ramona ce fain ca vine tati...

Licurici mie imi place martisorul cu gargarita.

Monis ce fain e patutzul lui Santi. Imi place ca din lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Ana e mai bine, papa si ea aproape normal, a ajuns la 9kg in sfarsit!!! Dau de la toata strada!(mi-am promis ca ma las de ciocolata cand ajunge Ana la 9 kg. promit solemn ca de luni ).
Acuma, la discutia cu febra. Parerea mea e ca depinde de la caz la caz si copil la copil. Ana avea momente cand la 38 cu 5 era super bleaga si la 39 alerga de abia ne tineam dupa ea. Deci, intervenim daca este cazul, cand este cazul.
Ma bucur sa vad ca sunt copilasi cu maselute de gaska, ale noastre stau dupa colt, sa mor daca stiu ce asteapta. Fata nu are probleme cu calciul, cred ca asta e ritmul lor, pur si simplu.
Monis, tare misti patutul. NOi mai asteptam un pic, ca suntem mai micute si nu prea putem urca (compas mititel, ca nici noi nu suntem mari). DAca nu sunt prea indiscreta, de unde si cat?
Stiu ca s-au mai postat retete cu cus-cus. Aveti cumva un link, rezumat si pentru baba de mine?
PUp Maya cu piciorusul in ghips, sa treaca repede-repede.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fac cap nou repede repede

104

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata cu Ikea

si am reusit sa pun si pozele de la ultima intalneala

va pup

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput