Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Disclaimer: Scuze daca unele comentarii par a nu avea sens, dar postez in ambele locuri si din lipsa de timp copy si paste informatii care cred ca ar putea interesa pe cate cineva, chiar daca intrebarea nu a fost pusa la topicul in curs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!

vin si eu cu ce ma macina de ceva timp, incerc sa alung piticii..Voua vi se intampla in timp ce incercati sa antrenati copilasii intr-o joaca, fie sa ii arati cum se aseaza cuburile, sau sa ii povestesti dintr-o carte, sau sa il convingi sa fie atent la ce ii arati(ochisori, maini, picioare) sau sa il convingi sa aduca ceva , sa iti dea ceva, sa nu te bage in seama? sa plece in mijlocul jocului de langa tine ca si cum nici nu s-ar fi jucat inainte? sa iti dea cu flit fara nici macar sa clipeasca din ochi?
Incerc si eu sa o invat una alta, dar de cele mai multe ori dupa cateva secunde se intoarce la activitatile ei de dinainte, sau pleaca, sau face orice altceva..
Ma tot gandesc poate are probleme de atentie, de cine stie ce..Oare cer prea mult pentru varsta ei? ii arat cum face cate o jucarie, cum sa se joace, sta ce sta si pleaca de parca nici nu as fi vorbit cu ea. Raspunde la chemat, intelege cam ce ii spun daca ii cer sa imi dea si mie, sau sa guste ceva, sau sa vina, sau cand o cert si ea imi ranjeste si o ia la fuga prin casa..Dar parca nu mereu e atenta cand incerc sa o antrenez in jocuri, in povesti. Tot ma macina sa nu fie ceva deficit de atentie bla bla bla..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Si spun asta pentru ca fiimea e mai independenta, se joaca de multe ori singura, gesticuleaza, vorbeste in legea ei cu jucariile, diverse ce le gaseste prin casa, pleaca singurica din sufragerie, unde stam ziua de obicei, prin casa, cotrobaie, umbla , cateodata si 20 min fara sa imi ceara atentia. Cateodata ma intreb eu pe unde e prin casa de nici nu se aude, de obicei mai coace cate ceva ce nu trebuie
Si acum cat scriu aici ea a plecat la bantuit prin casa, sa mai traga de ceva, sa care cate ceva in sufragerie. E dupa parerea mea prea independenta, doar cand e obosita vine si sa maraie constant pe langa picioarele mele.
E de bine, e de rau???

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Si sa nu uit sa spun ca am luat si eu pampers Wickies de la Kaufland si sunt tare multumita de ei!!! Sunt o idee mai grosuti decat cei de la pampers, dar nu sunt aspri, sunt ok chiar. Un bax de 50buc marimea 7-14kg(adica 4/4+) echivalentul ca marime la pampersii 4+ costa 33 ron, mai mult decat ok ca pret. O sa mergem de acum pe marca asta, e foarte avantajoasa, pam-pam

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza

Licu si noua ne plac Wickies, dar, sa fii atenta , ca pachetul ala mare de 70-80 buc(nu stiu exact cate's in pachet) are altfel de scutece, adica nu sunt la fel ca cei din pachetul de 50, cica's mai naspa, ca sunt luciosi si nu se prinde bine scaiul...am aflat de curand informatia asta

cat despre copil care nu te baga in seama , noi cred ca suntem no.1 ...Sabina isi face de treaba singurica prin casa majoritatea timpului, imi duce cheile de la masina in bolul pt usturoi in dulapul din bucatarie, baga tot felul de lucruri in hainutele ei de prin dulap de ne ia mama holerei cautandu-le, are tot felul de activitati de-astea, non-educative

Daca e concentrata la ceva si o strig se face ca nu ma aude, pot sa o strig de 100 de ori ca nici nu clipeste, pe bune ca odata m-am speriat ca a surzit copilul meu , nuuu, doar ca nu ma baga in seama... decat! daca are un interes

oricum, m-am regasit in 90% din ce ai povestit tu , eu zic sa nu iti faci griji, stii ca va povesteam eu ca Sabina se supara cand incercam sa o ajut cu Lego, probabil e o perioada cand vor sa exploreze si sa descopere singuri

aaa, si inca ceva, Sabina se joaca singura si cate o ora, habar n'am daca e normal sau nu, daca e bine sau nu, cert e ca sare de la o activitate la alta (mereu gaseste altceva mai bun de facut) si uite-asa trece timpul, ma mai verifica uneori si daca sunt in raza ei vizuala e totul ok si isi reia activitatea... cand vrea sa imi arate ceva , vine si ma ia de mana si ma duce la locul respectiv sau ma impinge de picioare sa ma deplasez

nu stiu cat de coerenta am fost pt ca am scris mesajul pe bucatele...hai, va pup!

ps: Simina ce sperietura ai tras si tu, bine ca nu s-a intamplat nimic grav... auzi, da' cactusul ala ce cauta la nivelul Mayei?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Si sa nu uit sa spun ca am luat si eu pampers Wickies de la Kaufland si sunt tare multumita de ei!!! Sunt o idee mai grosuti decat cei de la pampers, dar nu sunt aspri, sunt ok chiar. Un bax de 50buc marimea 7-14kg(adica 4/4+) echivalentul ca marime la pampersii 4+ costa 33 ron, mai mult decat ok ca pret. O sa mergem de acum pe marca asta, e foarte avantajoasa, pam-pam

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Auzind de aici ca sunt buni acest tip de pampers am vrut sa incerc si eu. Cand am ajuns in K, am vazut ca sunt la exterior din nylon, si am renuntat. Aseara a venit la mine prietene cu o fetita de 9 luni, si m-a luminat cu aceste scutece. Numai cele de 50 buc, cu ambalaj portocaliu si albastru sunt asa, cele de 70 buc cica nu, sunt naspa.

Edit: uite ca acuma a scris si Ancutza cam acelasi lucru.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Am facut proaspata.

pentru Maya,de mami Biara. Sa treaca repede.
si pentru Maya, cea care a luat cactusul in brate. Si sotul are un cactus, floarea lui preferata, pe care l-am lasat pe balcon pesta iarna, in speranta ca va ingheta.

Licu, si Andrei are momente cand a ignora total, si isi vede de ale lui, chiardaca eu insist sa-i arat ceva.

La noi e mare ger. Socrii sunt pe la mine, asa ca profit sa dau o fuga la cumparaturi. Ma duce socrul cu masina, iar soacra sta cu Andrei si face mancare. (de vis) Pacat ca e asa frig afara, si n-am bani de umblat aiurea prin magazine.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Auzind de aici ca sunt buni acest tip de pampers am vrut sa incerc si eu. Cand am ajuns in K, am vazut ca sunt la exterior din nylon, si am renuntat. Aseara a venit la mine prietene cu o fetita de 9 luni, si m-a luminat cu aceste scutece. Numai cele de 50 buc, cu ambalaj portocaliu si albastru sunt asa, cele de 70 buc cica nu, sunt naspa.

Edit: uite ca acuma a scris si Ancutza cam acelasi lucru.

deci noi am nimerit bine baxul!! altfel eram cred dezamagiti, mai ales zmau ca l-am fugarit prin constanta sa caute kauflandul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata!
brr...ce frig e!

Dankutza- si Amalia e mica la inaltime, 72 cm. la noi nici nu are la cine semana inalta, eu am 1.55, iar tati 1.70,eu nu mi-am facut griji

Smara- si eu ma gandeam zilele astea cum sa o fac sa se joace singura, dar cred ca asa e varsta.Si Amalia se joaca cateva minutele si vine sa ma ia de mana.Nici eu nu fac nimic cand sunt numai cu ea,u pic de mancare asa printre
Tare tati de Timi cu Supernany

Monis- mersi de retete,o sa experimentez si eu, nu va spun ce fete fac cunostintele mele cand le zic ce -i fac Amaliei de mancare

Biara- saracuta pitica, cum e, o doare?

Laura- si la noi se intampla sai- arat Amaliei ceva si sa nu ma bage in seama, depinde de dispozitia ei, nu cred ca se pune problema unui deficit de atentie, pur si simplu inca nu-si pot concentra atentia, parerea mea

Cristina-spor la cumparaturi, si la noi e asa frig

Amalia are o papusa bebe de pe vremea mea si atat a dragostit-o asara, era asa draga, doamne ce copilasi mari avem

sanatate puilor bolnaviori

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Neata tuturor si va servesc un supliment de d aca sunt doritoare

Monis,eu tot dupa blogul acela ma inspir...pateul de linte estepe lista de to do,dar maine sau pe seara,acum prestez chiftelutele de ovaz. Dimineata am avut si eu si mucosii tot ovaz- budinca rece din fulgi ovaz- eu am pus fructe de padure congelate... am papat cu totii

La pranz avem somon cu legume aburite (morcov,cartof, 1 varza bruxelles, ardei rosu)

Le-am dat mucosilor duminica piept de pui la gratar(curte)... Evei nu-i ajungeau mainile sa bage bucatelele in gura,Dragos mai soft,dar a papat si el.

Licurici,stai linistita... eu am 2 si amandoi imi dau ignore cand nu au chef de mine... cand vor ei sa se joace cu mine,nu-i mai dezlipesc de pantaloni

Imi pare rau de micutele accidentate- refacere rapida

Noi suntem tot in faza in care alternam zilele cu un somn in timpul zilei cu cele cu 2 ( predomina 1 somn) iar noptile cu treziri cu cele fara....pana la urma ne hotaram noi la ceva

Fug la chiftele...pa,sper sa revin

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput