Prietene la bine si la greu - 103
Raspunsuri - Pagina 10
Ancutza_Bro spune:
salut
ce lipsa de activitate , Raluci ia mai pune de'un party ceva, ca sa adunam fetele
eu sunt tristuta astazi pt ca am intepat printesa in manuta si piciorus, am facut 2 vaccinuri: Priorix si Pentaxim.
Coque imi pare rau ca Mateiut e cu febra, sper sa treaca repede, poate poate scapam si noi de efectele vaccinurilor, oricum nu mai vreau sa aud de ele pana la 4 ani
aaa si merci pt reteta cu quinoa, suna tare bine si usor, am copiat-o in "ce mai papa copilasii nostri"
Cristina ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile, eu cautam de fapt cercurile alea pe bat pe care le-am vazut la Santiago parca, si nu stiam sub ce denumire sa le caut, vreau sa ii cumpar asa ceva doar ca nu am gasit in oras.
mai vroiam parca sa mai zic ceva, dar s-a trezit vaccinata
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro cercurile alea pe bat pe care le-am vazut la Santiago parca, si nu stiam sub ce denumire sa le caut, vreau sa ii cumpar asa ceva doar ca nu am gasit in oras. Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Nu cred ca le gasesti in alta parte decat in Ikea.
mami de Vlad (29.10.2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu cred ca le gasesti in alta decat in Ikea mami de Vlad (29.10.2009) |
merci draguta, asta e, iar ma oftic pe ei ca nu mai vor sa deschida in Iasi, era super sa-i avem si noi mai aproape
, ce face Firicel dragalas?
rgagapie spune:
Buna, am revenit si nu cu vesti bune .
Am fost la medic si furuncul s-a retras, dar nu a iesit radacina (adica peste ceva timp v-a iesi altul ) si am primit antibiotic. Culmea am facut conjunctivita din cauza furuncului, a pus manuta acolo si s-a frecat la ochisor. Asa ca dam din una in alta.
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu cred ca le gasesti in alta parte decat in Ikea. mami de Vlad (29.10.2009) |
le au si www.jucariata.ro/turn-montessori-baietel-p-151.html" target="_blank">astia - le are Ana by Dozz si Iulian cand le-a vazut, s-a si apucat sa le puna pe bat, pt simplul motiv ca sunt f fain facute. Alea de la Ikea sunt fix pe fix si Iulian cel putin, a invatat greu sa le puna, chiar si acum mai rateaza cate unul, pe cand celelalte sunt f handy .
edit: mmmm, acu am vazut si diferenta de pret.... dar na, informatia ramane valabila
Dankutza felicitari pt progresele fetitei
Rgagapie imi pare rau ca trageti cu mizeria aia de furuncul . Eu am ajuns la chirurgie cu unul, de aia stiu cat de pacatoase sunt. Sanatate!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Monis e fain ala dar 51 ron + taxe curier nu se merita, pe bune...
uite am gasit www.ookee.ro/cuburi-forme-culori2/1291-jucarie-de-lemn---piramida-curcubeu-cu-inele-de-lemn.html" target="_blank">asta si chiar imi place cum arata, dar nu am apucat sa vad conditii de livrare
tu cat ai dat pe turnuletul lui Santiago? (daca poti sa-mi spui, bineinteles)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Monis e fain ala dar 51 ron + taxe curier nu se merita, pe bune... uite am gasit www.ookee.ro/cuburi-forme-culori2/1291-jucarie-de-lemn---piramida-curcubeu-cu-inele-de-lemn.html" target="_blank">asta si chiar imi place cum arata, dar nu am apucat sa vad conditii de livrare tu cat ai dat pe turnuletul lui Santiago? (daca poti sa-mi spui, bineinteles) Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
e f fain si ala pus de tine (numai sa-l aduca iar ca vaz ca nu e pe stoc). nu mai stiu cat am dat, vad ca acum e www.ikea.ro/catalogue/ikea-pentru-copii/category/13624" target="_blank">atat - vezi in josul paginii - eu ma gandeam sa-i iau macaraua aia de langa turn, are cuburile alea cu magneti... stiu eu daca l-o pasiona sau tot le-o arunca pe parchet pe post de mingi, cum ajung si inelele cand se satura sa le puna pe bat
daca vrei, iti trimit eu de aici, numai sa-mi spui. si ii iau si lui Miany penultima jucarie si fac un sg drum la posta...
Ancutza_Bro spune:
Monis ...da, acum am vazut la ce te refereai cand ai zis ca e mai dificil asta de la Ikea fata de cel al Anei, nu au marginile conturate astfel incat sa le prinda usor ,cate una, am vazut ca nici ala nu mai e in stoc .
am citit detalii despre livrare si la cel gasit pe Ookee, il trimit si cu posta romana, poate il mai aduc pe stoc, o sa fiu cu ochii pe ei
merci, daca o sa am nevoie de ajutor, voi indrazni sa te deranjez cu un PM
cristina_boc spune:
salutare,
Dankutza, uite aici un subiect interesant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160782&whichpage=1
Sa nu dai cu rosii daca nu te intereseaza, am citit doar primele postari.
Ancutza, eu am stat 11 ani la Cluj, dupa care m-am mutat, acum 4 ani, in acest satuc. La inceput am fost foarte incantata aici, dar acum, de cand sunt in maternitate, imi dau seama ce bine ar fi fost intr-un oras mai mare.
rgagapie, micutei printese, sa scapati repede de toate.
Sta micul printisor calare numai pe mine, desi sunt pe aici bunicii si e acasa si sotul.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
monis5 spune:
ia sa scriu si eu repejor un meniu, ca n-am mai scris de mult (Laura_Andreea pe unde esti? )
6.00 san
8.00 LV + cereale
10.00 putina bv cu felii de avocado si firmituri de paine
14.00 curcan (unguresc! cine stie ce mizerie era...) cu morcov, patrunjel, brocoli, frunze patrunjel si cimbrisor, apoi 3 guri de suc de portocale
18.00 budinca din: mere coapte, banana, kiwi + cateva migdale inmuiate peste care am pus orez fiert si quinoa si putina scortisoara. a iesit o nebunie