pat rabatabil

pat rabatabil | Autor: danutz

Link direct la acest mesaj

A achizitionat cineva un pat rabatabil?
Ma intereseaza opinii, costuri, functionalitate, design.

merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu am pat cu somiera metalica rabadabila, se deschide la 45 grade. Sunt f multumita de ea. Tu vrei sa rabatezi tot patul la 90 grade?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Liviana, exact, vreau sa rabatez tot patul, pentru a castiga spatiu in timpul zilei.
Am gasit pe net inclusiv o firma care executa astfel de paturi rabatabile. Dar voiam sa stiu si pareri de la eventuali utilizatori in special cat de fiabile sunt mecanismele de rabatare.
Iar design-ul e iar foarte important fiindca trebuie sa se armonizeze cu celelalte piese de mobilier.
Insa cred ca foarte putina lume foloseste astfel de paturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

ceea ce banuiesc ca ai vrea tu este un Murphy bed :http://www.google.com/images?hl=en&sugexp=ldymls&xhr=t&q=murphy+bed&cp=7&rlz=1R2TSNA_enUS387&wrapid=tljp1296506799600012&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1594&bih=615

Stiu pe cineva care are l-a cumparat asa...este scumput si vine integrat in mobila. Sunt ff multumiti de el. Dpdv al spatiului merita:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Da, exact asa ceva vreau.
m-am uitat pe catalogul celor de la Murphy bed, preturile sunt foarte mari si mai e si problema transportului.
Am gasit si o firma din Romania care face asa ceva insa si pe comanda.
Merci de link, acum am si de unde sa ma inspir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu am de aproape 3 ani un pat rabatabil mare, de 2 pers. sunt f multumita de el. la vremea respectiva am umblat mult pana am gasit ceva bine facut. Nu mai stiu exact pretul, dar nu a fost ieftin deloc.
L-am facut la firma Decori (in zona Mall Vitan). Cred ca au site..Au in showroom unul de 1 pers.
Sistemul de rabatare este nemtesc si foarte tzapan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

idei pentru spatii restranse:

http://www.stumbleupon.com/su/1kcC98

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

uite si aici un site de unde sa te inspiri: http://www.resourcefurniture.com/space-saving-video

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela_Capra spune:

Cei cu paturi rabatabile manuale,au un sistem de rabatare care este mai simplu dar nu se strica si au cel mai ieftin pret,ii gasesti pe google. Am vazut ca sistemul lor de rabatare a fost si premiat la salonul de la Geneva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela_Capra spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Liviana, exact, vreau sa rabatez tot patul, pentru a castiga spatiu in timpul zilei.
Am gasit pe net inclusiv o firma care executa astfel de paturi rabatabile. Dar voiam sa stiu si pareri de la eventuali utilizatori in special cat de fiabile sunt mecanismele de rabatare.
Iar design-ul e iar foarte important fiindca trebuie sa se armonizeze cu celelalte piese de mobilier.
Insa cred ca foarte putina lume foloseste astfel de paturi.

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Am vazut pe net un pat rabatabil cu sistem de rabatare care nu se strica si pret mai scazut(1250 RON.
www.rabatbed.ro
A cumparat cineva modelul? Astept pareri.

Mergi la inceput