Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Andreea f.frumoasa burticaabia asteptam sa-l vedem pe Rares(si pe fratele meu il cheama tot Rares)

Deny Z1 se considera prima zii de flux normal(rosu),scurgerea maronie dinainte este numita spotting

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetelor, ma iertati ca vin cu vesti neplacute si cu ca aici de fapt trebuie sa fim cat mai optimiste si vesele in asteptarea rezultatelor bune si cu cat mai multe II !!! .
dar eu vin si va stric toata... bucuria cu "bubele" mele
SORRY!!!

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Daria Maia bine ai venit si sa fie luna norocoasa, scrie 10 mesaje scurte sa scapi de moderare

DenyAnd de-aia suntem aici sa ne sustinem una pe cealalta, toate avem probleme si stim ce inseamna

Paula au venit pana la urma uratii?

Mergi la inceput

draguta sunt Z 56 si nici urma de rushii,mai astept

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mama lor de rusi Paula, la mine vin foarte devreme, la tine foarte tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

paula,sa speram ca nu ma vin deloc de acum timp de vreo noua luni!

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

noapte buna,fetele si somn usor la puiuti!

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Buna dimineata.
va astept cu cate o cafea fierbinte (mmm ce bine miroase)!
ieri mi-am luat testul Clear Blue. Maine e ziua cea mare!
mult succes la fetele!

Mergi la inceput

Neatza fetele
Haideti la www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg" target="_blank">cafelutza
sarah sper si eu,dar acum nu cred ca e bebe din moment ce am facut vreo 4 teste si su fost neg,nu cred ca am ovulat chiar asa de tarziu

-icei si o zii faina tuturor

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Neatza, am facut si azi un test identic, cu prima urina si rezultatul e cam la fel, diferenta e ca liniuta a aparut un pic mai repede ca la primul. Va atasez o poza (de proasta calitate, ca e facuta cu telefonul), va rog sa-mi spuneti daca vedeti liniuta a doua..

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput