Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)
Raspunsuri - Pagina 5
PaulaFrida spune:
Andreea f.frumoasa burtica

abia asteptam sa-l vedem pe Rares(si pe fratele meu il cheama tot Rares
)

Deny Z1 se considera prima zii de flux normal(rosu),scurgerea maronie dinainte este numita spotting

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
DenyAnd spune:
Fetelor, ma iertati ca vin cu vesti neplacute
si cu
ca aici de fapt trebuie sa fim cat mai optimiste ![]()
![]()
si vesele
in asteptarea rezultatelor bune si cu cat mai multe II !!! 

.
dar eu vin si va stric toata... bucuria cu "bubele" mele 
SORRY!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viitoare
cu ajutorul lui DUMNEZEU
draguta spune:
Daria Maia bine ai venit si sa fie luna norocoasa, scrie 10 mesaje scurte sa scapi de moderare
DenyAnd
de-aia suntem aici sa ne sustinem una pe cealalta, toate avem probleme si stim ce inseamna
Paula
au venit pana la urma uratii?
PaulaFrida spune:
draguta sunt Z 56 si nici urma de rushii,mai astept

noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
paula,sa speram ca nu ma vin deloc de acum timp de vreo noua luni!![]()
![]()
![]()
2011 imi va aduce un bebe!
klau_ditza spune:
Buna dimineata.
va astept cu cate o cafea fierbinte (mmm ce bine miroase)! 
ieri mi-am luat testul Clear Blue. Maine e ziua cea mare!
mult succes la
fetele!
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
Haideti la www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg" target="_blank">cafelutza
sarah 

sper si eu,dar acum nu cred ca e bebe din moment ce am facut vreo 4 teste si su fost neg,nu cred ca am ovulat chiar asa de tarziu

-icei si o zii faina tuturor

noastraDr.Seuss
Trying To Conceive
Madutza_21 spune:
Neatza, am facut si azi un test identic, cu prima urina si rezultatul e cam la fel, diferenta e ca liniuta a aparut un pic mai repede ca la primul. Va atasez o poza (de proasta calitate, ca e facuta cu telefonul), va rog sa-mi spuneti daca vedeti liniuta a doua..![]()
Vreau si eu o minune…