Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Draguta de obicei te dor sanii DPO?
Poate e bebe acum!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Paula ma bucur ca au parut uratii daca tot nu e sa poti face analizele si sa incepi din nou tratamentul
eu am niste dureri de sani si sunt abia 5 zile DPO

Luciana pe tine te dor sanii?

In perioada fertila m-au durut f tare , sau poate mai corect ar fi ca au fost super sensibili , nu puteam sa-i ating , acum nu mai sunt chiar asa dar inca sunt la o atingere mai puternica sau cand merg sau cobor scarile(mai pe romaneste cand sar ei desi sunt cam mititei).La ovulatie ma dureau in totalitate acum doar in centru
mai bine nu am putut sa explic
Si pe tine te dor?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

LUciana si ai mei ti tot micuti sunt, m-au durut putin si in perioada fertila dar acum sunt ca niste pietre si am niste dureri in interior prin canale cred ,ca vine pana in'' sfarc''

walkiria am mereu dpo dar acum au inceput mai devreme

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bebe Draguta!!!

Eu am avut ieri si alaltaieri niste dureri extrem de mari de ovar stang si de 2 ori m-a intepat si uterul.

Fetelor chiar vreau sa va intreb daca vreuneia dintre voi i se intampla sa aiba dupa fiecare ovulatie dureri doar la un singur ovar.

Eu nu imi mai aduc aminte de cand nu m-a mai durut ovarul drept, de parca nici nu exista, oare o fi normal?
O sa merg oricum la medic dupa ce imi vine si imi trece menstra luna asta ..insa pana atunci as fi tare recunoscatoare daca v-ati da si voi cu parerea.

Cateodata ma doare ovarul stang chiar si inainte de ovulatie ( ma gandeam eu ca, cresc foliculii) dar doar pe un ova?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna,fetelor!
katy,fruntea sus,poate e bebe!poate e pata aceea de la implantarea embrionasului!succes
abia astept sa "vad" ce vesti ne mai dai!
voi,celelalte fete,cum mai e?vad ca zilele astea troneaza durerile de cap!
eu astazi am fost sa imi recoltez sange si sa vedem miercuri ce rezultate primesc si dupa aceea mai vedem cu tati ce se va mai intampla!

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

fetele,mi-a mai trecut ceva prin cap si mi-am zis sa va intreb:la prima mea vizita ginecologica medicul mi-a introdus 2 degete in vagin apoi cu cealalta mana m-a apasat pe ovare cred si cel din dreapta nu ma durea deloc in momentul exercitarii presiunii si cel stang ma durea in schimb!credeti ca asta ar fi semn de vreo boala ceva?

2011 imi va aduce bebe mic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Doamne ajuta sa fie bebe Draguta!!!

Eu am avut ieri si alaltaieri niste dureri extrem de mari de ovar stang si de 2 ori m-a intepat si uterul.

Fetelor chiar vreau sa va intreb daca vreuneia dintre voi i se intampla sa aiba dupa fiecare ovulatie dureri doar la un singur ovar.

Eu nu imi mai aduc aminte de cand nu m-a mai durut ovarul drept, de parca nici nu exista, oare o fi normal?
O sa merg oricum la medic dupa ce imi vine si imi trece menstra luna asta ..insa pana atunci as fi tare recunoscatoare daca v-ati da si voi cu parerea.

Cateodata ma doare ovarul stang chiar si inainte de ovulatie ( ma gandeam eu ca, cresc foliculii) dar doar pe un ova?

Si eu de doua cicluri tot la cel drept am simtit durere
Dupa ovulatie l-am simtit pe cel stang vreo doua zile , acum il simt pe cel drept aprope in permanenta.Nu ma doare dar il simt , nu stiu cum sa va explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

walkiria si la mine tot un ovar dau durerile mai puternice, la mine e dreptul, cand am ovulatie pe stangul durerile sunt dar mai mici, la ecografii mi-a confirmat doctorul ca se dezvolta mai bine foliculii pe dreapta dar nu mi-a spus si o cauza, doar ca ovarele trebuie sa fie in limite normale

Mergi la inceput

Deci la mine foliculii au fost niste grasani luna aceasta ca m-a durut fffffffff tare ovarul

Mergi la inceput

Fetelor dar eu am cateva luni de cand nu ma doare ovarul drept deloc, deloc...si nu exagerez cand spun asta.

Si am fost in septembrie la gineco, mi-a vazut ovarele la eco transvaginala (eram DPO) insa mi-a zis doctorul ca am chisturi foliculare si ca nu pun probleme. Atata!

Oare cum se verifica functionalitatea ovarelor? prin monitorizari?

Of , deja nu mai am rebdare pana merg l doctor. Apropos, vreau sa ma duc la Dr. Albu de la Medlife, sper sa nu fiu dezamagita ca am citi f multe lucruri bune despre el.

Mergi la inceput