Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
bebecris26 spune:
Adelena, ce idee mi-ai dat
. Tocmai am facut un tort de mere cu crema de zahar ars. Il lasam sa se raceasca si va invit pe toate sa papam. Si asa suntem slabute nu? ![]()
![]()
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Eu nici macar nu am cont pe facebook
. Dar nici nu-mi trebuie, ma simt bine aici, alaturi de voi
.
Cristina, mami de bebita David
Mari-Mariuk spune:
Buna seara. Va invit la o felie de tort, e tocmai bun acum!
Vlad reuseste sa se intoarca de pe spate pe burta dar nu face asta prea des ci cam o data la 2 zile. In schimb a inceput sa intinda mana sa ia jucariile din fata lui atunci cand e pe burta si de le ajunge, le baga in gura, de nu, le cearta.
Va urez o seara frumoasa si linistita!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Iunia82 spune:
Fetelor, in ghidul de urmarire a mamei mele (medic de fam), a evolutiei bebeilor, intoarcerea pe buritca e la 6 luni.
Acum ca sa ma laud , fi-mea se intoarce de la 3 luni si 1 sapt pe burtica, iar acum la 4 luni si 3 sapt reversibil - de pe burta pe spate. Apuca degetele mele si se trage in fundulet.
I-am zis FIBRA, e numai muschi :)))
Si isi tine capul bat. O alta chestie isi ridica capul singura la 45 grade (si se uita la picioarele ei), ca atunci cand faci abdomene. Si face chetia asta si cand ma pregatesc sa o iau in brate si ii zic "haide sus"(adica urmeaza sa o iau in brate).
Astia mici sunt asa precoce, formeaza asocitatii f repede. De ex, daca ii zic "hopa" si ii o iau de manute se agata de degete si se ridica in fund; daca ii zic "haide sus" isi ridica capul ca stie ca urmeaza sa o iau in brate; ii zic "atentie" la masa cand urmeaza sa nimeresc gurita ei cu lingurita si face niste ochi si casca gura. E funny...
Asa si cu dormitul, ii pun un pled la patut si adoarme instantaneu in 2-3 minute. Si-a format un reflex. Bineinteles, nu la orice ora, ci doar in jur de 8:30-9 max.
Atentie...nu adormiti copilul fortat ci doar cand da semne de somn, altfel nu isi formeaza nici un ritm si nu mai stie cand e zi si cand e noapte.
Apropo, noapte buna 
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Nushulica esti tare simpatica cu exprimarea "grasan"! Cred ca ai mai fost intrebata: ai programat tu sa nasti baietii in aceiasi zi?! Rar se intalneste asa! Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |

ei am programat...asa a fost sa fie...la david chiar daca a fost ceza mi s-a rupt apa...deci
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
LoraG76 spune:
beeey, cine vrea un copil tipator si agitat????
eu ma laud c-o bolfosenie nervoasa rau!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
camisv spune:
Noi avem salteluta de infasat de la Bertoni, pusa direct pe patut, are intaritura de placaj. Opritoarele nu le-am mai montat, caci patutul este de 60 si ea are 80 si se sprijina si in perete. O am inca pe patut caci nu pare sa-l deranjeze pe bebe si daca imi amintesc bine a costat 80lei.
Pe mine nu ma mai doare operatia, nici macar la schimbarile de vreme. Am si uitat ca am facut cezariana. Sper sa o tin tot asa![]()
Tudor deja a "parcat", asa ca fug si eu la dus, a apoi ma conversez cu sotul ... din pacate virtual. Sambata vine acasa si cica i-a luat lui Tudor o valiza de hainute, ca erau reduceri.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
idalis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica ei am programat...asa a fost sa fie...la david chiar daca a fost ceza mi s-a rupt apa...deci |
super tare! si eu sunt nascuta in aceeasi zi cu fratele meu, la 3 ani diferenta. Asa au programat parintii.... cica e mai usor sa faci un singur tort si o singura petrecere, mai ales ca tot pe atunci e si ziua mamei
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
Iunia82 spune:
Faza tare...in seara asta i-am pus lui fi-mea un pled pe marginea patului si am stins lumina ca mama si cu tata stiti voi ...
Si ea a zis ca s-a dat stingerea si doarme de vreo 2 ore dusa ![]()
![]()
Ca sa vedeti ca totul se invata ![]()
(noi stam in garsoniera si nu avem alta solutie)
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
idalis spune:
iunia, morala: nu stingeti lumina ! pericol de dereglare a programului copiilor. ![]()
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)