Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
chichiutza spune:
dragi fete dragi, n-am reusit sa citesc tot din urma, sunt tot timpul codasa, dar trecea ziua si nu va oferisem niste tortulete si sampanuka! Toma are azi 4 lunite! Va pupam pe toate si ma duc sa citesc din urma, cat oi avea timp..

office spune:
Adelina, felicitari pentru botez!
Mari_Mariuk, vreau si eu, te rog, reteta de minciunele!
Nu-s' ce e cu mine in ultima vreme ca am inceput sa colectionez retete!Poate scriu o carte de bucate ca de facut e cam greu! 
Meme de
Maiu si
Lulia
chichiutza spune:
Sa va mai zicem si noi despre noi, avem 4 lunite si 7600g, ne diversificam incet incet, si deocamdata merge bine atata timp cat nu-i dau fruct. Balim si ne mancam mainilie, roadem tot ce prindem desi inca nu se vede nimic pe gingie.
Am facut vaccinurile si Rotarixul ne-a dat complet peste cap, de 3 zile nu mananca bine, e agitat, doarme putin si superficial... Sper ca dupa cele 7 zile in care teoretic se elimina vaccinul sa fim mai ok.
va
pop_adelina spune:
buna seara fetele!!!
office, multumim si felicitari pt primul semn de iepuras
!!! mai si eu sunt mai pofticioasa acum decat in sarcina, parca as manca numai dulceeeee!!!
chichiutza, dolofanel e Toma, sa-ti traiasca sanatos si sa-i treaca repede repede starea asta de agitatie!!!
pupam toate mamicile si bebicii si uram noapte buna!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Fistiq spune:
buna!
adelina, felicitari pt botez! am vazut pozele si arati trasnet!
lui Darius ii urez drum lin in viatza!
la multi ani si multe lunite de aci incolo si celor ce sunt(au fost mai degraba... e f tirziu) sarbatoriti!
vroiam sa va intreb si pe voi daca bbeii vostri au devenit asa... mai circumspecti cu persoanele straine?
noapte buna!
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
Karin25 spune:
Buna seara / dimineata!
Multumim de urari,i
Azi a fost o zi linistita si cu destul de multa bunadispozitie. Cred ca am scapat.
Am facut cantareala de 4 luni si sunt putin necajita ca in ultimele zile bebe a pierdul cam 60-100 g asa ca luna asta nu am luat decat 380 g. Parca nici in obrajori nu mai are culoarea aceia sanatoasa asa ca sapt asta vom merge la pediatru sa vedem ce parere are si ce e de facut.
Adelina felicitari pt micutul crestin!
Va pupam pe toti cu drag si va dorim Somnic usor!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel