hota de bucatarie

hota de bucatarie | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

vreau sa pun hota in bucatarie. pt ca peretele exterior este din beton armat, n-as vrea sa fac gaura in exterior. as vrea sa scot burlanul pe aerisirea din bucatarie. stau la ultimul etaj. problema este ca in cazul asta burlanul ar avea o lungime de cca. 3 m. intrebarea e: la lungimea asta mai da randament hota?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mult prea tehnica intrebarea....si putin neclara. Intrebi vav de orice hota? Vezi ca au cerinte constructive, scrie in cartuliile lor cat trebuie sa fie furtunul.
Eu am un Ariston foarte capabil, tot la coloana de aerisire pus, burlan de 1.5 m, face ciclon.

Dar sa stii ca poate iesi prin geam hota, am vazut in mai multe locuri scos burlanul asa.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cauta hota cu recirculare.Scapi de burlane,daramat insa vei da bani pe filtrele de carbon activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Caut hota cu reciclare, astept recomadarile voastre.
Toate eletrocasnicele mari din dotare sunt Ariston, dar la aceasta marca nu am gasit hota cu reciclare.

Multumesc !

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana P

Caut hota cu reciclare, astept recomadarile voastre.
Toate eletrocasnicele mari din dotare sunt Ariston, dar la aceasta marca nu am gasit hota cu reciclare.

Multumesc !

_
dana

" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez

Dana ,hota asta http://www.ariston.com.ro/product--AH%20S2%20FM.1HA--1125.html stiu ca e dotata deja cu filtre de carbon sau o poti lua pe aceasta http://www.compari.ro/hote-c3873/electrolux/efp-6440-p22822770/pareri.html#reviews ,dar trebuie sa cumperi filtrele de carbon separat.Incearca sa suni la 021.351.44.74 Ariston,vezi ce hota iti recomanda ei,in magazinele de specialitate nu toti stiu informatii complete despre ce inseamna recircularea la hote .Majoritatea hotelor sunt cu recirculare, numai ca trebuie sa stii ce sa faci pentru a recircula aerul.La motor,in spate, exista o tija de actionare stinga -dreapta,care comuta directionarea aerului spre cos sau spre recirculare.Pe instructiunile de folosinta a unei hote scrie exact cum se face. O hota, ca sa functioneze eficient pe recirculare, e bine sa fie dotata cu filtre de carbon sau macar sa poata fi achizitionate separat din centrele de service.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Este pacat sa ai solutie pentru evacuare directa, chiar cu 3 m de tubulatura, si sa alegi varianta cu recirculare.
Pentru motorul aerotermei, diferenta de la 1-1,5 m la 3 m de tubulatura nu inseamna nimic, singura diferenta este la demperatura degajata a tubulaturii si, eventual, la nivelul de zgomot, daca vibreaza tubulatura.
Din punctul meu de vedere, n-ar exista dubiu.
Edit: o gaura cu diametrul de 10 cm in zidul de beton armat nu reduce periculos rezistenta peretelui si, cu o scula buna, se realizeaza relativ usor.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput