Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 13
Eleysa spune:
Mamidepuiutii, BlueFlower, Ana 
de urari
Cris.d multumesc ca mi-ai adus aminte..![]()
![]()
...am uitat sa umplu masa ...rusinica ...rusinica ...sa-mi fie ![]()
![]()
![]()
Deci...fetelor...haideti la papa bun:
pentru pufuletii o budinca de dovlecel
si ca desert nishte budincuta cu vanilie de la Nestle 

pentru mamicile gazelute si nu numai.... astea sunt mai mult virtual ca momentan n-am nimic pregatit
...pizza monti si nemonti 

...salata de icre si de vinete...oua cu sos de iaurt ...carnaciori in foietaj ...ciocanele cu ierburi aromate si cartofi natur .... iar la desert...ciocolata de casa (monti) ...prajitura cu branza si lamaie (tot monti) ... fursecuri cu nuci si ale ale (tot monti) ...si la sfrasit ...va invitam cu mic cu mare la un tort de mere foarte monti ![]()
![]()
![]()
Si o cupa de sampanie (de copii sau nu) 

...sa-mi traiesti minunea mea mica!!!
Mamica mandra de odorul ei
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza gmilady, alicredo ![]() multumim de urariBea multumim! Si mie imi place cum ii sta. Si cu parul lung imi placea, dar era tare inegal (era parul lui de cand s-a nascut) . Am zis ca il tundem sa se mai egaleze parul si acum il lasam lung ![]() ![]() ![]() Cris D La multi ani mamei tale! Ce tanara e! ![]() ![]() !!! A mea face 60 peste 2 luni, deci, daca mama ta e mai tanara decat mama mea rezulta ca tu esti mai tanara decat mine, nu? ![]() de Yannis |
deci...vecina...ma ataci pe la spate...da? stii stii ca mari ptb cu....ranza....
adik ce...daca mama mea...e cred cea mai batrana...(71)...asta inseamna dupa orele tale de logica...unde erai prinbaruri la tigara...ca SUNT CEA MAI BATRANA?????

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
felicitari pt alegerile facute(de pe tava de la motz) imparatului ratustii=botezatu si micutei dar frumoasei doctorite=delfinita miremiei 

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
deci...vecina...ma ataci pe la spate...da? stii stii ca mari ptb cu....ranza.... adik ce...daca mama mea...e cred cea mai batrana...(71)...asta inseamna dupa orele tale de logica...unde erai prinbaruri la tigara...ca SUNT CEA MAI BATRANA????? ![]() ![]() ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

lasand orele de logica la o parte,tot eu raman cea mai batrana de aici,chiar daca mama are "doar"61 de animami de
Alex si
Radu
Beatrice1982 spune:
aoleu..eu am cea mai tanara mama???????????????
nu cred...........
acu facu 49.................

Forever in love...with my baby...
mamidepuiuti spune:
bubu ,doamne-ajuta sa scapati de mucegai!
felicitari pt shmotru fortzat!![]()

mami de
Alex si
Radu
decenuela spune:
CRIS.D...TE invidiez pt mami tau...LA MULTI ANI..sa fie santoasa...ca restul...nu-s asa de importante...
alex...yanni e..jmecher...
stiu ca eu sunt loca...dar na..nimeni nu e perfect...eu vreausa mai prelungesc...bebeleala lui jiji..( daca il tund o sa arata ca un baietel..daca il intarc...la fel...)...i-am zis lu ta-su ca vreau sa ramana mic....iar el ..."da-i tzuica...ca asa stie el...ca daca dai tzuica la caini..raman mici :)))..."
asa ca...noi suntem la relante...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Lillo spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleu..eu am cea mai tanara mama??????????????? nu cred........... acu facu 49................. ![]() ![]() ![]() Forever in love...with my baby... ![]() |
Multi inainte!
Mama putea fara probleme sa aiba un copil de varsta mamei tale...
sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
deci...vecina...ma ataci pe la spate...da? stii stii ca mari ptb cu....ranza.... adik ce...daca mama mea...e cred cea mai batrana...(71)...asta inseamna dupa orele tale de logica...unde erai prinbaruri la tigara...ca SUNT CEA MAI BATRANA????? ![]() ![]() ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Dap...io cu logica stau cam prost...
Mama are 59..da' cred ca sunt nr 2 la batranetze...Primul loc si l-a adjudecat MP, dupa cate se pare...io nu stiu sigur...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui decenuela stiu ca eu sunt loca...dar na..nimeni nu e perfect...eu vreausa mai prelungesc...bebeleala lui jiji..( daca il tund o sa arata ca un baietel..daca il intarc...la fel...)...i-am zis lu ta-su ca vreau sa ramana mic....iar el ..."da-i tzuica...ca asa stie el...ca daca dai tzuica la caini..raman mici :)))..." |

Doamne, Dece... tzuica....sa dai, ca la caini..

mortali, si tu, si jiji mare!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Yannis