mamici cu copii mai mari- va rog un sfat(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

viv, cata alta scoala [emoticon cu haz de necaz si emoticon cu stiu ca si eu o sa fiu in situatiile tale in curand]

Ma gandesc ca e f . posibil ca la alta scoala profa de sport sa fie la fel, dar diriga si directorul sa o pedepseasca/ puna la punct pe fata ca nu a facut ce trebuia, nu sa promita ca vor discuta cu profa de sport.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am intrebat-o pe mandra care-i treaba cu alinierea.
Ei trebuie sa se alinieze punand mana intinsa unul pe umarul altuia in asa fel incat aunci cand aia trece printre 2 copii sa nu-i atinga pe niciunul.

Au un coleg nou micut de statuta caruia aia ii spune limbric asexuat.

Corap, mutarea de la scoala nu e o solutie.

In momentul asta stiu ca de ATITUDINEA pe care o voi lua eu acum depinde foarte mult dezvoltarea ulterioara a copilului meu.

Sunt atat de siderata incat nu ma pot gandi la nimic.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Viviana, sfatul meu e sa-i faci poze copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aha, alta bruta care e profa de sport, ce noutate... .

Viviana, dar cum a reusit sa o loveasca peste fatza cu cheile, daca ele erau atarnate la gatul profei? Si le-a scos intentionat ca sa o loveasca sau cum?

Parerea mea e ca trebuie sa o muti din scoala aia fie pe copila, fie pe bruta nemernica.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Cricor,
I-am facut deja poze copilului.
Dupa ce a iesit de la ora de sport avea tot obrazul rosu si ii cursese si putin sange. De aia s-a speriat atat de tare diriginta.

Am intrebat-o daca profa de sport a vazut-o cum arata. Ea mi-a spus ca da si ca apoi profa s-a intors cu spatele dand din cap. Nu a schitat absolut niciun gest.
Nimic gen: vai ce ti-am facut, te doare, ai nevoie de ingrijiri, scuza-ma.

De parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Am vorbit cu ea si am intrebat-o daca ar dori sa nu se mai duca la orele de sport pana nu se rezolva in vreun fel.

Mi-a spus ca nici vorba. Ea se va duce.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Denizel,
Nu stiu nu am intrebat-o asta!
O sa o intreb imediat ce termina meditatiile la mate si revin.

Am mai vorbit cu mama unui baiat ce a fost azi plesnit peste degete cu aceeasi chestie.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Viviana, sunt sincer interesata cum va rezolva directorul problema.

Avem si noi un profesor de sport care muult mai potrivit ar fi la pascutul vacilor/oilor sau munca cu fiare..iar raspunsul directorului este mereu acelasi "da, aveti dreptate, stiu problema..dar e titular, nu am ce sa fac."

Mergi la inceput

Denizel,
Am elucidat misterul. E mai naspa decat mi-as fi nchipuit.
Cheile + fluierul + cronometrul sunt atarnate la gat de o funie!!! (asa i-a zis) lunga, careia copiii ii spun bici pentru ca si-l scoate de la gat, tine "instrumentele" in palma stransa si invarte biciul ca sa-i sperie.

Ei bine biciul ala si o cheie razletita i-au zburat peste obraz.

Edit: bine ca nu i-a zburat in cap si cronomteru!

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Viviana, iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna

Eu as zice: certificat medico-legal + reclamatie la politie si la inspectoratul scolar.

N-am cuvinte nici macar sa-mi exprim indignarea si sper ca fetita ta sa poata trece cu bine peste acest episod
Bravo ei ca vrea sa mearga la ora in continuare!

si in final, cred ca acidul e mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Viviana,
eu as rupe mainile cui ar indrazni sa loveasca copiii mei. Eu nu le-am lovit niciodata si sunt oripilata de ce povestesti. Eu zic sa te duci la director si sa discuti cu el si NEAPARAT sa faci plangere scrisa la directorul scolii, la inspectorat si politie. Eu personal m-as duce sa o trag de par si sa-i dau cu cheile peste fata la cucoana dar inteleg ca asta este extrem de exagerat. Nu uita mentinezi si faptul ca ii spune unui copil 'limbric asexuat', e cumplit. Femeia aia nu ar trebui sa aibe voie sa se apropie la 100m de copii dar mai sa profeseze.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput