LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
IRINA.C spune:
La multi ani Filip! te pupam cu drag si asteptam surpriza din burtica!
Asparagus am vb eu cu ea , ieri, avea febra Antonia, in rest era bine! Pupici
miereamara spune:
La Multi Ani Filip! Sa cresti mare si sanatos alaturi de familia ta frumoasa!
A. e bine, a mai vomat o data, apoi a dormit de la 5 la 7 (total neobisnuit pt el), apoi a inceput sa faca febra (nu f mare, cam 38.5-39) dar era f vioi, la 8 s-a cerut la culcare si a dormit fara pauza pana la 6 (l-am trezit eu la 1 noaptea sa ii dau o doza de paracetamol pt ca era cam fierbinte).
Vreau sa va spun ca aici nu se recomanda pauza alimentara, in urma studiilor au zis astia ca virusul se elimina din organism la fel, indiferent dc mananca sau nu, e mai mult pt confortul copilului.
eu i-am dat orez cu legume si paine plus lapte de soia in loc de lapte de vaca, plus solutii de rehidratare.
Nu a mai vomat de ieri dupa amiaza si nici diaree nu a facut, probabil a fost un virus de 24 de ore asa ca acum e ca si nou.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
IRINA.C spune:
Pai bineinteles ca pentru confortul copilui era sfatul, daca nu mai are nimic in stomacel sansa sa verse scade. Virusul nu e influentat de mancare.Sanatate multa si ma bucur ca e mai bine Aidan.
bebelusi spune:
Si Vlad e fan lapte, mananca 250 ml seara, 250 ml dimineata, 250 ml la pranz si mai papa si lapte cu cereale sau iaurt, branza nu ii place
Daiopri cred cred ca nu ai scris asa mult de cand activezi tu pe forumul asta 
SDCristian, eu stau de 2 ani acasa si nu am luat-o pe aratura si mai am de stat inca 2, totul depinde de tine, dupa parerea mea, cum privesti acest stat acasa, ca si eu imi tot aud prietenele spunandu-mi "vai ca eu nu o sa stau atat acasa cao sa ma plictisesc de monotonie", altele care deja stau cu copiii de 2-3 luni zic "eu nu mai rezist deja - caca, pisu, papa si atat". Eu nu privesc asa lucrurile, incerc sa imi fac viata frumoasa stand acasa ca altfel probabil as lua-o pe aratura
Miere si Vlad stie alfabetul pana la "p", dar il stie pe de rost, nu stie sa il aratae pe carte
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
Salutare!
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI LICURICILOR SARBATORITI ZILELE ASTEA!
Azi noapte Alexu meu s-a culcat la 23, trezit la 2.30, culcat la loc la 4 si iar trezit la 5.30...nu a plans, nu nimic, doar ca nu dormea...trebuia sa tin mana pe el sau sa-l mangai pe spate ca sa nu "comenteze"..cand mai atipeam asa agatata de patut cum eram, cum rodica din fund si plangea...
acum doarme de la 1...mai mult de 4 nu-l las ca iar ne "distram in familie" la noapte...
Fetelor, ai vostri mai stau in scaunul de masina? Alexu se zvarcole, se smuceste, se suceste si nu mai vrea cu niciun chip sa stea...ar sta, cat de cat, la mijloc, dar nu avem centura pt locul din mijloc, ca avem super nova si sunt doar 2 centuri in spate...
si sa-l pun de forma...fara centura...mai nou, sta in picioare, in spate, intre scaunele din fata , sa vada el tot..
micola spune:
cand va "aud" de alfabet..
noi stim doar sa zicem "gacaa", mama, tati, pa, da-da si sa imitam animale ...
ah, pardon, mai stim si sa dansam
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola cand va "aud" de alfabet.. ![]() noi stim doar sa zicem "gacaa", mama, tati, pa, da-da si sa imitam animale ... ah, pardon, mai stim si sa dansam ![]() mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! ! ! |
Idem
Alexutul nelinistit.Crisspy,
fericita de
Razvi si
7 sapt
roxanaz spune:
Micola, scaun de masina absolut obligatoriu. chit ca se smuceste si plange, alternativa nu exista. eu la asta sunt absolut stricta, e unul dintre putinele lucruri la care tin cu dintii. se intampla o gramada de nenorociri, si nu din vina ta.
Selene_Bunny spune:
La Multi Ani, Filip de Anuc!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Filip!! 

Micola, NEAPARAT scaun de masina. Nici sa nu intre in discutie mersul cu masina fara scaun. Nu stii ce se poate intampla, mai intra si un nebun cu masina intr-a voastra, scaunul ii poate salva viata!
Bebelusi, mie mi s-a vindecat frumos cezariana, dar cateva saptamani dupa operatie simteam "cumva" taietura, parca era "amortita" zona. Dar nu a durat mult. Daca crezi ca ceva nu e in regula, intreaba medicul, eu zic ca e mai bine asa, fiecare dintre noi s-a vindecat in ritmul ei.
Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!