Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

A murit Gary Moore? Nu stiam, pacat... Lady GUka, vara-mea nu stia la 17 ani cine este ABBA. Nu te mai enerva, ca pe aia nu ii doare, doar pe tine...
Vreau si eu imprimanta pentru poze si aparat de infoliat
Cat despre Carina, asa-i ca iti creste inima cand vezi ca vorbesti cu ea ca si cu un om mare? La noi, Luca intelege mai mult si vorbeste mai mult, e mai atent. Matei e cam scapat din pusca. Nu zice foarte multe vorbite, doar de alea: papa, mama, tata, cah, bau, arsh, nenenenene (nu). Luca in schimb mai zice si chi (cheia), ishi (aici), ti (tanti sau fetita) si ultima achizitie ghesh (adica iesi - mi-a luat ceva timp pana m-am dumirit). Sanatosi sa fie, ca invata ei si sa vorbeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus, dragelor!

Techi, ce bine imi pare ca ati scapat de tampenia aia de streptococ!
Distractie placuta vineri, unde mergeti sa petreceti?

Ukutu, lasa-i babes, in pace, unde dumnezeu nu da, ce sa ceri?
Am vazut statusul cu Gary Moore de pe FB dar am refuzat sa citesc stirile pana acum, seara... :( RIP!

Raluka, si Ana era cam ca Alex cand ne desparteam, pana acum cateva saptamani, nu mai stiu exact cand. Cert este ca este foarte atrasa de facutul cu mana. Face cu mana la toata lumea. Ei, cand pleaca cu Buni la plimbarea de dupa masa, din momentul in care o pun in carucior, incepe sa faca bye bye... E mult prea atrasa de gest si mandra ca il face (fara sa ii zic eu, fara nimic, stie ca pleaca), incat cred ca uita ca ne despartim, sa mai si planga!
Indeea e ca eu de fiecare data cand plec ii fac intens cu mana... si eu si taica-su, pentru ca am vazut ca ii place si ne face de zor inapoi. Nu tine de fiecare data, but most of the times works!

Miha, ma bucur sa te citesc! Good luck cu jobul acela! Vine el, stai pe pace. Stii formula 3P=1P? Perseverance, patience and persistance (parca, am uitat un P, na!)=pay off.
Te pup.

Hai ca mai vin, ma uit la The Fighter. Va zic daca merita Oscaru', da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ooo, cand pleaca el si ma lasa acasa imi rade facand cu mana, atunci e cool . Nu suporta sa plece lumea si el sa ramana...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ooo, cand pleaca el si ma lasa acasa imi rade facand cu mana, atunci e cool . Nu suporta sa plece lumea si el sa ramana...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Hehe, inseamna ca noi sunte norocosi ca la noi merge both ways!
Bine, mai nou eu plec in fiecare dimineata de vreo saptamana, da' ma intorc repede...
Va pup!

pi es: e bun faiteru'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

Gata cu binele..ne-am intors la casile noastre...a fost frumos dar a trecut repede.
De fapt a fost cam nashpa ca am fost fara Isabela...primele trei zile au fost cum au fost dar dupa 3 zile si eu si tati de Isabela ne uitam dupa toti copilasii de pe partie...asa ca abia astept sa o pun pe schiuri sa mergem toti trei de acum incolo.

Nu am apucat sa recuperez decat pe sarite...asa ca zic Felicitari! Anomis si sarcina usoara!

Vad ca incepem sa ne pregatim de galeria Iulikai...le pup pe fetele ce intra mai rarutz si ii spun lui Miha de Canada daca are nevoie de ajutor la CV in franceza cu placere o ajut...da-mi un pm si ne vedem pe mail/yahoo msn, ok?

Ma duc sa recuperez pagina cu pagina...

Va !

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Vik,esti o comoarahai ca-ti trimit id-ul meu de mess pe PM.sa va fie de bine vacanta

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara!
Prietena moni_iulia a trimis pe mailul comun un mesaj catre noi.
Eu zic sa-l cititi si voi si sa fim iarasi mosi craciuni, da?
Nici nu prea-mi gasesc cuvintele, sunt inca marcata, abia l-am citit.

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ma simt asa de vinovata ca in toata perioada asta nu am intrebat daca putem sa o ajutam material. Sincer, chiar zilele trecute am vazut un reportaj cu cat de costisitoare sunt recuperarile si ma gandeam sa pun o intrebare de genul asta. Imi cer iertare pt indiferenta de care am dat dovada in ceea ce priveste partea materiala dar te asigur draga Katteryna ca micuta Raisa a fost in rugaciunile mele in fiecare seara. Astept si un numar de cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

nela, mimika, teki, kawa, vik , va pup ma!

oare ce mai fac englezoaicele luto, fram si manga ..sau aricelul..sau miha, sau mada, sau epi..

si oare unde merge teki in weeken?

uka, pretena lu epi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna seara!
Vreau sa va spun bunul simt si modestia o caracterizeaza din plin pe Katteryna. Sunt convinsa ca-i este foarte greu dpdv financiar pt ca la recuperare nu se ajunge fara "interventii" iar ele merg aproape in fiecare luna si stau cate doua saptamani.Cu toate astea,ei i-a fost jena sa ne zica si de cei 2% din impozit.
Puteti folosi contul ala de pe formular si in alte scopuri pt ca am inteles ca e special deschis pt operatiile Raisei.Imi povestea azi ca a primit niste banuti si i-a schimbat in euro(150 de care-i f mandra ca-s ai fetei) ca sa-i pastreze pt interventiile chirurgicale pe care spera sa le poata face cat mai curand.
Chiar daca noi nu putem depune formularele alea trebuie sa incercam sa strangem cat mai multe pt ca numai asa putem strange suma aia astronomica pe care sunt convinsa ca ne-am dori s-o avem cu toate pt a o oferi Trandafirasului scump.
Cred ca se poate vira si o parte din impozitul datorat de firme.

Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput