Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Lullaby_2009 spune:
Irina am avut impresia ca mergi la salon, nici nu stiam ca poti face acasa. Ai toata admiratia mea, eu n-am reusit nici sa ma dau cu crema la intervale regulate ori sa stau zilnic timp de 5 minute la Vibromass. De aceea, as prefera sa merg la sala sau la un salon. Am prins ceva oferta si nu e atat de scump, numai sa reusesc sa merg. Par super faine produsele pe care le folosesti.
Stiu ca ii prepari numai bunatati puiutului papacios. Am observat ca si lui Alexutu ii place mancarea noastra, in special ciorbita, asa ca pun mai putina sare si completam noi direct in farfurie cand mancam.
O seara frumoasa!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, dragelor! Nu va mai tin in suspans, am ajuns cu bine la David si mama lui. Pisi a fost ok in avion, n-a dormit deloc, si-a facut de lucru, spre final s-a plictisit un pic. Dar i-a trecut tot cand l-a vazut pe David asteptand-o cu flori. Am iesit si pe afara putin, prin zona. E foarte frumos aici, abia astept sa facem plimbari luuuungi in parc. Va pupa fata! Pentru puiul tau |
Bravo, paunitele noastre frumoase!!
ce dragut davidosu
ce dor mi-e de voi maa, super frumos sa va intalniti asa, ca muntele cu mohamed
sa o pupi si pe frumoasa gazda, pe puiul mic, pe Adi al ei, pe pisi a ta, si pe maria frumoasa londoneza si pe puiul tunsulici.. si evident, pe charles
si.......traiasca indienii ( luci stieee )
sa va distrati frumos!
Girls capitaliste, am ramas datoare cu un raspuns: sunt de duminica aici, dar nu cred ca am timp pentru iesit.. busy busy tare cu 2 copilasi .. stiam eu ca mi-am facut corect evaluarea si nu am calitati pentru mother of two
sunt cheauno-bezmetica
in rest, totul fantastic, multumim de intrebare
uka, pretena lu epi
Ellenuta spune:
seara buna
irina eu fac electrostimulare in termocuverta (45'), impachetari cu benzi (sunt niste benzi ffff mentolate care slabesc) si masaj. masajul mi-l face ori cu ulei cu paprika ori cu ulei de portocale si iasomie. in plus, fac aerobic acasa in fiecare zi aprox 1 ora jumate si regim .. sper ca pana la vara sa ajung si eu la dimensiuni rezonabile .. kg mele inca incep cu 8 ....
bia te imbratisez draga mea!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Ellenuta seara buna irina eu fac electrostimulare in termocuverta (45'), impachetari cu benzi (sunt niste benzi ffff mentolate care slabesc) si masaj. masajul mi-l face ori cu ulei cu paprika ori cu ulei de portocale si iasomie. in plus, fac aerobic acasa in fiecare zi aprox 1 ora jumate si regim .. sper ca pana la vara sa ajung si eu la dimensiuni rezonabile .. kg mele inca incep cu 8 .... bia te imbratisez draga mea!! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
neata! dau proaspata si aburinda pentru toata lumea!
Elena, cred ca folosim aceleasi benzi, sunt niste benzi elastice de se imbiba intr-un lichid FRIO, nu? doar ca eu le-am comandat si ma fac acasa! iar la capitolul kg, ale mele incep cu 6 , dar eu am vrut in special remodelare, si chiar am avut parte dupa aceste produse! hai ca m-am intins , scuzele mele!
sunt in cautare de o jucarie noua, am primit ceva banuti si as vrea sa-i iau dar nu stiu exact ce! as vrea ceva educativ, din astea cu forme avem o gramada si mai toate sunt fumate , din astea cu melodii am, slava domnului, ca le-am mai si scos din baterii ca le dadea drumul la toate odata
va las, ca am limbarnitza azi ; somebody stop me!!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
diamar78 spune:
Buna dimi!
Am reusit sa incarc si eu filmuletul de care va spuneam. Sunt asa de priceputa ca nu mai gaseam cum se incarca filmele pe youtube.
Irina, Elle, sa aveti rezultate cu impachetarile pe care le faceti.
Irina, poate iti da ceva sugestii anomis ca ea e tare priceputa la jucarii.
Fragutza, Luto, distractie frumoasa impreuna cu prichindeii. Ma gandesc ca David nu merge la gradi zilele astea cat e Natalia la el. Tare galant a fost David cu florile pt Natalia.
Uka, am vazut-o pe Thea. E o frumusete de fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Si intradevar, iti sta bine cu un bobo in brate, Carinei i-ar prinde bine un partener/partenera de joaca.
Anomis, te-ai edificat cu cartile de pe email ca nici eu nu le gasesc?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui diamar78 Buna dimi! Am reusit sa incarc si eu filmuletul de care va spuneam. Sunt asa de priceputa ca nu mai gaseam cum se incarca filmele pe youtube. Irina, Elle, sa aveti rezultate cu impachetarile pe care le faceti. Irina, poate iti da ceva sugestii anomis ca ea e tare priceputa la jucarii. Fragutza, Luto, distractie frumoasa impreuna cu prichindeii. Ma gandesc ca David nu merge la gradi zilele astea cat e Natalia la el. Tare galant a fost David cu florile pt Natalia. Uka, am vazut-o pe Thea. E o frumusete de fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Si intradevar, iti sta bine cu un bobo in brate, Carinei i-ar prinde bine un partener/partenera de joaca. Anomis, te-ai edificat cu cartile de pe email ca nici eu nu le gasesc? Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) |
Merci Diana.. eu mi-am baut cafeaua zambind, cu hora puilor tai haiosi
Nu am stiut ca nu gasiti cartile. sa va explic: in mail, stanga sus avem: Gmail, Calendar, Documents. Acolo la docs sunt toate.
edit: eu sunt fan jucarii imaginarium. scumpe dar superbeee
uka, pretena lu epi
mimika spune:
mamideandrei, zilele trecute am vazut o reclama la "Pixul fermecat", mi s-a parut haios si educativ. http:// www.pixulfermecat.ro/
mamideandrei spune:
merci de idei, dar azi umblat un pic prin magazine, si am gasit o jucarie noua , si iata si cumwww.youtube.com/watch?v=tsYWch6zKjM" target="_blank"> functioneaza
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI