Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Exista un subiect despre pedepsele corporale? Ce se face acolo, schimb de experienta? Brrrr...

Kariris, tin pumnii pentru marti, multa sanatate si recuperare usoara!

Dana, mie imi plac mult blocurile H de pe Lunca Bradului, dar numai cele din prima linie la parc. Sunt apartamente cu 4 camere la etajul 3 si 4 din care se vede superb parcul. Este o zona exclusivista, blocurile chiar daca sunt vechi, sunt de caramida si cu peretii foarte grosi, rar iese la vanzare un apartament acolo.

Si blocurile noi imi plac, dar depinde mult locatia si cum sunt facute.
Bafta sa gasesti ce iti place!

Vivela, felicitari pentru dintisorii lui Damian!

Sabina are abia 15kg si ca inaltime nu stiu, in octombrie la Disneyland avea fix 102cm, limita minima pentru a intra la anumite distractii. Mi se pare inaltuta fata de alti copii de varsta ei, o sa incerc sa o masor zilele astea. De mancat, ea mananca mereu, parca e un sac fara fund, nu stiu unde se duce toata mancarea. Acum este bine, cand era bolnava in decembrie avea aproape 14kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Daq mai fetelor, una dintre mamici a gasit un blog pe wordpress unde se explica regulile fundamentale de aplicarea a pedepsei corporale.

Am citit blogul in care se spune ca poti incepe de la 15-18 luni sa iti bati copilul si niciodata cu palma. Cu alte obiecte gen curea si nu peste pampers ca nu simte. Udat la fundulet si apoi batut cu o curea pe care una din mamici care a comentat a cumparat-o special pt asa ceva.

Cel mai rau e ca se incurajeaza una pe alta convinse ca au dreptate, compara metode de tortura in opinia mea aplicate bietiloor copii. Autoarea e insarcinata si are deja un copil. nu am citit tot ca mi s-a intors efectiv stomacul pe dos

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Stefania, ce oroare!!!!! Doamne fereste, unde am ajuns, manual cu reguli si tot dichisul

N-ar trebui sa ma mir, din moment ce am citit la alt subiect (nu cel despre pedepse pe care nici nu il pot deschide) cum povesteste mandra o 'mamica' despre copilul de aproape un an pe care l-a batut la fund fiindca nu pricepe sa nu se joace la aragaz. Si alta care spune ca a pus mana copilului de 2 ani pe plita incinsa si asa l-a invatat sa nu mai umble acolo.

Eu n-am vorbit mai mult de o saptamana cu sotul fiindca si-a iesit din fire si i-a dat peste mana Larisei, dar nu era ca sa simta, ci simbolic mai mult, cum te poti gandi ca trebuie sa doara pe copil??? Nu e viata suficient de dura, nu se lovesc ei oricum din gresala, nu ajung sa-i bata altii pe la gradinita, nu sufera destul cand sunt bolnavi, ce mama se poate gandi ca al ei copil trebuie "sa simta"??? Zau daca nu m-as duce la politie cu blogul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
si eu m-as duce la politie cu asa ceva:((...mie chiar imi face rau sa citesc despre astfel de ...nici animale nu le pot zice ca alea's fara ratiune si reactioneaza in consecinta...sunt eu mai sensibila,nici n-am citit la pedepse tocmai din acelasi motiv..

seara buna!!

Mergi la inceput

Din cate stiu s-a facut sesizare la protectia copilului dar nu stiu ce se va intampla.Dumnezaeu sa ii ajute pe bietii copii.

Eu cand am citit vroiam sa o bat cu cureaua pe autoare pana la sange, sa simta

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am urmarit si eu - cu greu - subiectul cu pricina. eu sper ca femeile alea sa-si gaseasca in viata asta pedeapsa pe care o merita.
dar mi-e atat de mila de bietii copilasi , in ce teroare trebuie sa traiasca langa cei care ar trebui sa-i iubeasca cel mai mult.
si culmea culmilor, totul in numele unei educatii crestine, in numele lui Dumnezeu, al iubirii si al tolerantei .

mi se revolta fiecare nerv, ma duc sa ma culc, daca oi putea.

noapte buna.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele!
Ce vreme frumoasa e afara! Fetele au plecat cu sotul la plimbare si eu ma bucur de ultima zi acasa. ma simt atat de neputincioasa. Rau e Doamne sa nu mai poti merge dintr-o data si sa ai dureri permanent.
Am vrut sa fiu tare dar zilnic am plans cate 3-4 ore. Mi-e ciuda ca din femeia activa care eram am ajuns cum am ajuns. Vin seara fetele la mine in pat si imi "citesc" povesti ca sa dorm bine. Iau o carte din colectia disney si indruga si ele acolo ce le taie capul lecturand cat de cat dupa imagini. Faza asta se soldeaza mereu cu o poortie de plans din partea mea dupa ce termina de citit povestea. In loc sa fac eu asta pentru ele, o fac ele pentru mine.
Aveti grija de voi si menajati-va cat puteti ca uite intr-o clipa ce se poate intampla. Mie nu mai imi pasa de curatenie. Gata. O sa dau drumul la hamsteri prin casa ca oricum in curand o sa alerge sobolanii pe aici.
Saracul sotul meu, in 4 zile deja e terminat. Zilnic aspirat dupa papagali, spalat rufe, calcat, ocupat de copii, gatit, imbaiat copiii etc. Dupa 3 zile a dat papagalii si ieri a dat si una dintre hamsterite. Am pastrat-o pe cea pe care am aspirat-o eu din greseala cu un super profi/puternic aspirator. Am zis ca daca a scapat sa ramana la noi. Nu mai e asa jucausa ca inainte, cred ca a zdruncinat-o tare experienta.
Dragele mele eu maine plec la spital si marti ma opereaza, deci nu voi mai scrie ceva timp.
Va multumesc pentru gandurile bune si nu uitati ca marti sa-mi tineti pumnii ca pe cat sunt de mare pe atat mi-e de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Esti o femeie super misto, kariris si foarte puternica. Sa nu-ti fie frica, ai sa vezi cat de usor ti se va parea. Iti tin pumnii marti si sunt sigura ca va fi super bine. Te pup mult si multa sanatate!

Fetele, pup si pe voi toate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Kariris, esti super tare si ai o familie fantastica, fetele iti arata cat de mult te iubesc si sotul face si el cat poate un barbat. O sa fie bine, suntem cu gandul la voi toti .

Mergi la inceput