Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Laura nu te-am vazut tunsa...unde esti?????![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
BoboMom spune:
Cami, du-te la mine pe perete si vezi ultimul album
Sa nu te astepti la vreo tunsoare baieteasca. Nu e scurt de tot, dar e mult mai scurt decat inainte (inca imi pot face o codita de iepure, inainte mergea de una de cal
).
getik1 spune:

lady sunt varza cu psihicu, nu a plecat nemernica mmai am 10 zile de chin, si apoi sa se duca invartinduse, ary face progrese ff mary la mers si cu piciorusul mai corect
a inceput sa se catere pe cub dupa cub in pat dar de dat jos inca nu, incepe si merge si se trezeste in mijlocu camerei se uita mirata si o ia spre cel mai apropiat sprijin
.relatia cu cez este tensionata ca nici el nu mai suporta dar nu vrem sa ne certam cu ea si ne certamm intre noi asa ca inca 10 zile sper sa nu ajung la nebuniiii dar pe post de pacient nu ca asistenta
.
cam atat de la noi, a plus mancarea eco ca si eu am o dambla cu mancarea fara borcanele , prefer sa ii fac eu borcanel de acasa adica duminica cand plecam la dansuri ora de masa este cand noi suntem la sala ii incalzesc mancarea bine bine o pasez ca de obicei o pun in borcan de 400gr si o pun in geanta de la biberon si este ok asa
alina daca vrei sa vb despre margelit vb mai multe pe mess id este la fel ca nikul de pe DC.
fug la nani nu inainte sa pup

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Laura B spune:
Nu am disparut chiar de tot, Lady
Nu prea reusesc insa sa fac fata combinatiei doi copii energici+ serviciu+ casa+ raceala. Si acum e bine, ca e mama la noi si ea ma ajuta foarte mult... chiar nu stiu cum ma voi descurca dupa ce va pleca!
Si ca sa va povestesc pe scurt ce mai fac in timpul liber: tocmai am terminat de pregatit "valentinele" pentru colegii de clasa ai Dianei. De cateva zile am inceput sa-i planific ziua de nastere- si pe cuvant ca nu e usor sa organizezi ceva distractiv pentru un grup de copii de 7-8 ani, mai ales ca trebuie sa fie antrenant si pentru fete si pentru baieti. Si mai avem ceva de planificat: ne-am gandit sa profitam de niste zile libere in martie si sa mergem intr-o mini-vacanta in Portland. Ca de obicei, Andrei se ocupa de trasee, eu de cazare si de listele cu ce ne trebuie la noi.
Ma opresc aici ca de 10 minute ma tot cheama Diana sa-i schimb jocul la calculator. Doar ca e deja ora ei de mers in pat, iar programul nostru de seara dureaza mai bine de o ora.
si o zi buna la toata lumea.
vias spune:
'neata..am venit cu
bunaaaaaaaaaa
pt toata lumea
LauraG ma voi uita..sper sa gasesc albumul, ca eu nu prea stiu cum sta treaba f bine cu FB asta 
LauraB eu te inteleg f bine, dar stii ca te asteptam cu drag aici 
Getik naspa rau cu soacrele nebune..dar ea nu are casa ei? sta cu voi???? 

ma intorc la ale mele ..o zi faina!!!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
neatzzzzzzzzzzzzzza natiune!
lauriciu...sanatate multa, sa treaca raceala repede!
doua intrebari la matale
:
1.mama ta locuieste si ea in USA?sau vine cu avionu' din Romanica lu' Baselu'?![]()
2.cum adica i-ai pregatit "valentinele" lui DI?? ce-s alea? si daca esti amabila sa ne povestesti mai pe larg despre Valentine Day la voi...simbolistica, cum se sarbatoreste, cadouri, enterteiment...si totce tine de!
de ce nu faci un party cu o tema...costumatii adica...asa toata lumea va avea ceva de facut..
geta darling...ce sa iti zic?RABDARE!violenta e arma prostului si cine are minte cedeaza luptei, dar nu prostiei...asta se anihileaza pe alte cai...dar de cele mai multe ori se izoleaza caci nu poate fi remediata.stii tu,ca la "nebunii" tai:o parte se fac bine, o parte nu,si acea parte este izolata de restul lumii
intr-un spital/clinica/sanatoriu!
rog fetele dragutele sa imi lasati si mie un PM cu nr voastre de tel. in caz ca trec prin Bv,Oradea, Buc, NT,etc.prin America nu credca ajung![]()
noi fugim in parc intr-o ora.profitam de timpul frumos, cica de maine se va face frig iar, si de faptul ca Rebecca merge binisor in picioare, alearga chiar.
ce face ea nou?fuge dupa baieti prin parc si vrea sa ii pupe...astia palng si fug de ea
, ma pupa si pe mine si pe tac-su..vine dimineatza cand dor si intinde boticul spre mine ca s-o pup iar ziu cand o alint si ii spun "mami te iubeste tare-taaaaaaaaare" ea vine sa ma pupe, de cele mai multe ori ma pupa cu tot cu suzeta"
ieri eramin bucatarie si m-a imbratisat, defapt mi-a imbratisat piciorul caci eram cu pregatitul mesei
acum nu mai pot lasa nimic deschis, tot trage, umbla si pe la prize, scoate haine din dulap, ieri mi-a bagatsi suzeta in wc
.acum suntem la camuflari, mai ales cu prizele, scoate stecherele si vrea sa le bage inapoi...
offffff..ar fi multe de spus...multe face..alta data cand am mai mult timp.va pup gagici...si ne citim

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata
lauraB insanatosire grabnica...pupam fetele ocupate
camy numa de curiozitate am intrebat...nu vreau multe detalii...desi ma gandesc cam cum sta treaba...
lady cand scrii despre ce face Becca, parca citesc despre David...
lasa ca mai tarziu n-o sa mai fuga baietii de ea, o s-o roage frumos sa-i pupe 
ai PM de la mine...si te astept cu drag incoace...
getik iubita putintel putintel mai este pana pleaca soacra...un pic de rabdarica mai ai...te cred ca-i atmosfera incarcata si tensionata...da nu va mai certati nici voi, lasati-o in plata domnului...
eu acuma fac mancare...supa de cartofi cu afumatura si spanac cu oua (din asta va papa si David la pranz, ii printre mancarurile lui preferate)....David se joaca prin casa cu lingura de lemn
....si astept sa vina la noi o prietena...
raman prin preajma
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
cami la noi esye o incurcatura ca sa zic asa cu casa noia vem partea noastra de casa si ei pe a lor(socri) dar este o usa comuna intre noi care deobicei sat incuiata si nu se poate trece dar dementa a desfacuta cu toate ca cez ii interzisese, dar in rest separatii total doar la cheltuieli noi platim tot ei nimik asta e ruiscurile.
[b]lady[b] ubita noi am vb mai multe, asa dar orice om are o rabdare care are o limita, stiu cu pacientii mei"nebuni" asa este ai perfecta dreptate, dar cu ei lucrez si este un statut, acasa nu se pune problema ca nu sti cum sa o dai cu ea ca doar stai in casa cu ea, si cez este la munca si imi este frica sa nu dea iara in mine
. acu sa iti zic de ary este o mika strengarita de acum flirteaza cu baietii
de orice varsta de la mik la mare si este cu iubitu doar ca ii ia in brate de pupat doar pe tasu il pupa pe mine nu mai vrea
[b]ady[b] este o luna si de cand a venit si ma terminat asa ca incerc din rasputeri sa am rabdare dar se pare ca ea, ma parasit
, cum faci spanac cu ou? eu lu ary ii fac spanac fiert in lapte cu carnita de pui
.
fug sa termin ciorbita lu ary azi are in meniu bors de pui
care este preferatul ei
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
Getik, soacra ta a dat in tine
?????? Deci..eu sunt total impotriva bataii..DAR, daca ar fi dat soacra sau oricine altcineva vreodata in mine...ar fi ramas fara mana..FARA DISCUTII 

Pai tu ai lasat-o sa dea??? Nu ai dat si tu????? 

Sincer...cred ca azi era cheala...numai asa iesea din mana mea