Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 13
getik1 spune:
am revenit cu poze cu ariciul http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryFebruarie#
si aici noutatii margelite de mine
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
buna dimineata...a sosit
pt toata lumea ![]()
A_driana felicitari pt premiu! intrebare: dar de ce nu-i dai borcanas lui David????? ca nici eu nu-i dau mereu, dar daca suntem plecati...merge unul acolo
Getyk am vazut frumusica ta 
asa face si Flavius cu mopul
...sunt mari acum, avem ajutor in casa!!!
eu ma pregatesc pt servici
o zi faina..si un we la fel
PS: mami a mea pleaca maine ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'neata si de la noi
getik ai fetita mare care te ajuta...ce fain mot are
...
bijuurile sunt tare faine
camy nu vreau sa-i dau borcanel ca am eu niste pitici...de ce sa-i dau chimicalele alea cand ii pot face acasa zilnic altceva
...
ne punem sa papam fructe...
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
neata am venit o fuguta la
ca am treaba
camy da asa este au crescut mariii
ady si eu am piticii cu borcanasele
,
fug sa fac curat ca sa scot maimuta afara

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
allexa06 spune:
Salutareee!
Gata, am mai dat un examen, luat cu brio
, mai am trei si gata .
Getik- frumos tare ariciul tau
.Si mie imi place cum ii prinzi parul si-i faci motul ala ![]()
Beau si eu o cafea alaturi de voi ca apoi apoi ma apuc iar de citit,pt maine.
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
fetelor ce stiti luna asta adica februarie luam si noi indemnizatia marita cu 15 % ca la bugetari deja sau calculat salariile cu 15 % marit
aveti idee??
ariciu a facut un anisor 
28061982 spune:
Buna
Getik Frumoase pozele cu Ary si cu bijuteriile. Mi se par f ieftine bijuteriile tale. Sunt f frumoase cred ca merita mai mult. Mi-am comandat si eu margelute sa incerc sa fac cate ceva de hobby, numi ca vad ca nu mai ajunge comanda. Poate imi dai cate un sfat 
Allexa felicitari pt examen. go girl go!!!
Pishko treaba cu moasa nu cred ca mi-ar placea. Eu am avut parte de o dr minunata si la spital, desi de stat, am plati to rezerva care mi-a oferit tot confortul. Acasa cand am venit am chemat o dr contracost care a verificat bebele mereu. Acum sincer sa fim, nici nu se compara contributia voastra la asistenta sociala si asigurarile particulare cu sumele infime pe care le dam noi. Iar partea cu gatitul, calcatul trebuie sa ai destul de multa incredere in cineva sa il lasi sa intre in familia ta si sa se ocupe de treburi atat de personale. Parerea mea, sper ca nu te superi.
Camy tu esti in listuta de cum m-ai anuntat ca ai trecut greutatea. Nu-i bai ca doar poti slabi si fara sa ne spui. Gata pateutul pt Flavi?
A iesit bun? Ca eu am constatat ca punguta de ficatei din congelator nu mai e. Am gatit-o si am uitat. Poate ies diseara si iau sa fac maine.
Va pup, zi buna!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 fetelor ce stiti luna asta adica februarie luam si noi indemnizatia marita cu 15 % ca la bugetari deja sau calculat salariile cu 15 % marit aveti idee?? ![]() ariciu a facut un anisor ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik |
eeeeeeeeeeeee..la noi e deja treaba clara..e data lege...luam 75% din media ultimelor 12 luni
ce credeai????? ca vin astia asa peste noapte si ne dau inapoi atatia bani????????? 

cred ca se va rezolva asta pe la sfarsitul anului..poate..ca doar la anu' sunt alegeri..si sigur vor dori sa ne bage pe gat faptul ca a trecut perioada grea..ca uite ce bine ne-au facut ei cu stransul curelei..si bleah..ca mi-e scarba de ce o sa mai aud la tv

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
getik1 spune:
camy din partea mea sa ii ia dracu pe totii de la a la z, cu toate ca nu mi se pare corect cand am intrat in CIC aveam 85%, acu ar trebui sa revina la normal
, parerea mea![]()
ariciu a facut un anisor 
vias spune:
A_driana cu borcanelele nu stiu ce sa zic..eu nu am vazut vreo chimicala pe eticheta....
..si nici vreun "E"..ca de-asta si asa scumpe...bine..vb acum de marci consacrate..nu ceva "no name"...sunt cam la fel ca dulceata..sau zacusca..
In fine...fiecare face cum doreste..dar eu zic ca la un drum..sau la o adica...un concediu...ceva..astea sunt super faine...
In concediu in vara Flavius a mancat aproape numai borcanele..mamaaaaaaa si ce bine le manca..
Sincer nu as fi avut de unde sa ii dau mancare proaspata...adica nu as avea incredere ca e mancare proaspata...chiar daca vb de alta tara...
Eu zic sa le pastezi..cine stie cand sunteti plecati si te salveaza un borcanel...
Cand esti acasa...da..zic si eu ca e foarte bine sa ii dai mancarica proaspata.
Eu acasa , in dulap pt Flavius...pt absolut orice eventualitatea am cateva borcanele de mancarica, cateva de piure de fructe, cateva budinci de la Nestle care au putin zahar, dar sunt ok..oricum..cat ii mai putem tine departe si de zahar?
E bina sa evitam..nu sa excludem complet..ca la gradinita o sa manance si de la colegi daca ii retin asa tare...parerea mea...![]()