Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Alice_Elena spune:
doamnelor am nevoie de ajutor :D
am inceput diversificarea. dna doctor a zis sa incep cu suc de fructe dimieatza,intre mese, iar la masa de la pranz cu supa de legume (strecurata).
cu supa ne impacam bine. cu sucul nu prea :))
e prea devreme sa ii dau supa crema avand in vedere ca am inceput diversificarea de 5 zile? si cum facem cu sucul ala sa il facem bun pt bebe?
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
o Doamne da-le minte celor care nu au ![]() ce pot sa spun altceva... ...pot doar sa sper ca asa cum comentau cei care au prezentat filmultetul, ca nu e adevarat si e un trucaj ![]() Matei - luna a 7-a 08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
doamne fereste...daca chair e real, femeia aia trebuia decazuta din drepturi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Roxana_Theo spune:
Andreea sa te faci bine cat mai repede. 
Racusor, multumim de incurajari. Macar de-ar fi asa, adica dupa ce ies sa inceapa si el sa manance mai bine.
Rodyka, a venit nepotica?
Alice-Elena, bine ai venit.
Paula, sportiv il faci pe saltaret.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
Giorgia, spuneai ca Antonia deja spune tata?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
katalina spune:
Meniul meu de azi
-dim-cafea decof.,un sanwich cu cascav.,cioco![]()
-prinz - ciorbita curcan cu multe legume
-cina- piept cu legume-dovlecel si vinata -gratar
Eladeea,sanatate multa!
Scaun masina,ne oprim la Britax cu isofix grupa 1
maurice spune:
michelle nu stiu daca pe mine ma intrebai de legume, eu fac crema de legume la aparatul de gatit de la Avent, ala care pe o parte are abur si daca-l intorci invers e blender. In 15 min se gateste f bine morcovul, telina si pastarnacul, le toaca apoi f marunt astfel incat bea supa cu biberonul cu tetina cu flux variabil.
Fetelor, legat de bona, eu am adus o tanti de la 1 luna jumate, am anuntat cat mai multe cunostinte ca doresc sa gasesc o bona, am gasit-o printr-o fosta colega de servici de-a mamei, colega asta a cunoscut-o intr-o excursie in care au impartit aceeasi camera timp de o saptamana. Astfel ca am mers un pic la risc, dar a meritat, nu a mai fost niciodata bona, ce am apreciat la ea si ne-a determinat sa o alegem a fost sinceritatea ei.
Ne-a marturisit ca de 2 ani e inscrisa la agentiile de bone si nu a sunat-o nimeni, ne-a spus ca ea se astepta sa ii dam un salariu mai mic decat ce i-am oferit noi.
Are plusuri si minusuri, cel mai important este ca e atenta si grijulie cu Sara si e curata pana la extrem (de exp sterge clantele si intrerupatoarele cu spirt fara sa-i fi zis eu vreodata). Ne face mancare cand vrem, ne face curat cand stau eu cu Sara, se straduieste sa invete de la noi cum sa se comporte frumos cu Sara (de exemplu noi ii spunem ce ne sfatuieste psiholoaga sa facem /vorbim cu Sara si ea se da peste cap pana invata si face la fel).
Cel mai greu imi este mie insa sa convietuiesc cu ea, incearca sa fie mult prea perfecta, cand nu reuseste sa invinovateste, incearca sa-mi anticipeze dorintele si asta ma enerveaza, incearca sa mi se bage pe sub piele asa ca intre prietene, imi da sfaturi necerute si repetate, desi eu de la inceput i-am spus de fiecare data ce m-a deranjat, si nu pe un ton neplacut, din contra, relaxat.
Ii spun de fiecare data ce mult apreciem tot ce face pentru noi, insa este extrem de nesigura de ea si nu crede, se sperie cand greseste ceva si se gandeste imediat ca o dau afara....
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Am revenit cu www.youtube.com/watch?v=mEEpPJKQAHc" target="_blank">video cu sariturile lui Raul. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
bravooooo

Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Am dormit in sfarsit!!!!! Raisa a avut doar o pauza de la 1.30 bla 2...in rest a dormit de aseara de la 22.30 pana la 7.15 ![]() Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramona super !!! ...ati reusit
Raisa

Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Oana da ce frumosi sunteti ...musai sa faci si o fata sa fie tabloul si mai frumos![]() poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
tare imi e mie ca daca chem barza

Matei - luna a 7-a
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui pufescu Si cel mai presant...de unde fac rost de o bona :((. Mi-e groaza sa il las pe bubu cu altcineva,dar sunt semne de intetire a activitatii la servici si probabil va trebui sa reincep(eu sper doar cu jumatate de norma,si sa zicem 3 zile de acasa si 2 la birou).Chiar daca lucrez de acasa tot trebuie sa stea cineva cu bubinel.Nu stiu pe nimeni,din ziar/de pe net mi-e cam teama...puteti sa imi dati eva sugestii?Racusor tu cum ai gasit?Ce program are,cat costa? mami de Raducu, 10 august 2010 |
tocmai m-a sunat seful meu...de fapt m-a sunat azi de vreo 4 ori, dar eram la vaccin si nu i-am putut raspunde...sa ma intrebe "daca vreau concediu de odihna anul asta?!?"

nu cred ca trebuie sa va traduc intrebarea

i-am zis ca planul e sa ma intorc la vara sau in toamna cel tarziu dupa ce incep cresele sa functioneze, asta daca nu intalnesc o bona de care sa ma indragostesc imediat si sa fug inapoi la servici (ultima parte era o gluma ca sa fiu si eu draguta
Matei - luna a 7-a
Noi 2

de Solnushka Natali - 13.07.2010