Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Ilinca, vreau si eu neaparat sa incerc si autodiversificarea, sa imbin cele doua metode ca si tine. Urmaresc si forumul de la autodiversificare, numai ca n-am postat acolo. DAR mai intai trebuie sa iau scaun de masa, ca n=-am unde sa i le pun bucatelele.

Andrei nu e interesat de autodiversificare, de safe feeder , dar in joaca, inainte de masa, si doar cu fructe inauntru.

Citat:

Pufescu, legat de bone, ma gandeam sa intri pe forumurile cu copilasi mai mari si sa intrebi pe-acolo. Poate ai noroc si-ti recomanda cineva o bona 'probata'.

eu asa am facut Pufescule nu mai stiu daca sunteti fumatori sau nu, ca eu am vazut o bona tinerica, nu stiu daca a gasit intre timp sau nu, era fff ok, doar ca era fumatoare. ea zicea ca nu fumeaza cat e cu copilul, dar noi fiind nefumatori, am zis pas. daca totusi te intereseaza sa imi zici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele se poate da si sfecla si sparanghel de acum , sparanghelul la aburi cremuit ulterior cu o lingurita ulei de masline soft e un deliciu, mie imi place tare mult.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

i-am dat suc de morcov cu sfecla si nu ii place sa incerc gatita, oare cum sa o facem? la aburi, in combinatie cu morcov?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Deci, i-am dat la bona un tricou de-a lui Cosmin (saracul tricou), si parca e mai bine. Denisa, de spalat pe maini se spala, pt ca i-am cerut eu asta in prima zi. Maine am chemat pe altcineva, si apoi hotarasc. Dar eu nu pot trai asa. Si mi-e tare jena sa-i spun ceva....

dar mai miroase de cand e cu tricoul lui Cosmin? adica ii miroase pielea sau doar hainele, ca nu si spala?

Citat:
Raul sare asa de mult. Eu de mult il tineam in picioruse , sa se obisnuiasca sa faca pasi. Dar vad ca nu ii place sa paseasca, lui ii place sa sara. Daca ar avea cine sa-l tina, ar sari asa toata ziua. Dar dupa 3 minute, eu nu imi mai simt mainile....

iubita, fix asa face si andrei, si asa face si cand il pune kinoterapeuta pe minge in picioruse sare si e f vesel, si daca pana acum cateva zile sarea pe varfuri, deja mi se pare ca pune toata talpa. adica se mai ridica cand e in brate la mine si acum pune talpa. eu zic sa nu iti faci griji

Citat:
Despre scaunul de masina, inca nu-l iau. Ii ies si lui Raul piciorusele din scoica, dar m-am gandit si eu ca si Carmen. La o frana nu cred ca isi sustine capul. Sii nu cred ca merita sa ii iau acum un scaun si peste 3 luni, altul.

nici eu nu ii iau inca, noi nu avem isofix, legam scoica cu centurile. dar e pana la 13 kg. asa ca la vara o sa ii iau scaun, cand face 1 an, chit ca nu are 13 kg. noi am fost de 2 ori de la Bucuresti la Sighisoara si ne-a ferit Dumnezeu de probleme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Am venit si noi de la vaccin...iar Matei a uimit pe toata lumea...nu a scos nici macar un sunet apoi a adormit la intoarcere acasa asa ca am deviat la o plimbare

a papat 100 gr pireu de mar

acum asteptam completarea de LM

[font=Comic Sans MS] [left]
[font=Script MT Bold][size=3][red] Matei - luna a 7-a [size=3] 08.07.2010

Oana , ce copil cuminte ai tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Eladea- super dispozitiv dar si daca da un cap de tocul usii ...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Diana, e cam greu sa dea cu capul, jumper-ul se monteaza la mijlocul tocului usii...acuma depinde si cat de lata e usa... noi n-am avut pb de genu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ca suntem la scaune eu am maxi cozi pt grupa 0+ si pe urmatorul, am sistem isofix cu picior se fixeaza de podeaua masinii si de scaun. unul singur merge la amandoua scaunele cum a zis Otiliadeci cat voi avea scaun de masina nu voi cumpara alt isofix si masina mea nu are sistem pt isofix (e sport cabrio) dar se prinde perfect baza, nu cred ca e o regula ca masina sa fie adaptata din fabrica "family"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

hello girls!!!

am inviat din morti...cum ziceam si pe FB...nu doresc nimanui sa treaca prin astfel de stari si dureri...groaznic...anyway, sper sa ma refac incet incet...

Paula, si mamicile interesate, chestia asta (jumper) e buna pt bebeii saltareti...eu am folosit-o mult la Eric:

http://www.youtube.com/watch?v=Rc4DQjFZPjc

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

chestia asta ne-a recomandat-o kineto!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
[
Citat:
Despre scaunul de masina, inca nu-l iau. Ii ies si lui Raul piciorusele din scoica, dar m-am gandit si eu ca si Carmen. La o frana nu cred ca isi sustine capul. Sii nu cred ca merita sa ii iau acum un scaun si peste 3 luni, altul.

nici eu nu ii iau inca, noi nu avem isofix, legam scoica cu centurile. dar e pana la 13 kg. asa ca la vara o sa ii iau scaun, cand face 1 an, chit ca nu are 13 kg. noi am fost de 2 ori de la Bucuresti la Sighisoara si ne-a ferit Dumnezeu de probleme

in aceeasi situatie suntem si noi, fara isofix si cu scaunul de pana la 13 kg... dar nu ii mai incapeau piciorusele in el, le tinea pe spatarul scaunului practic, de aia am mutat scaunul cu fata la directia de mers. oricum pozitia nu e in fund, e semiculcat. mai asteptam pana luam urmatoarea grupa...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Dar tu ce ai patit? Ca nu am prins discutai pe Fb?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

am agatat un virus nenorocit care m-a pus la pat de 2 zile, cu febra pana in 39, frisoane, dureri groaznice de cap, parca m-a calcat trenul...ma durea fiecare bucatica de pe mine... n-am mancat nimic, doar lichide sa nu ma deshidratez...asa incat acu sunt ca moarta vie... stau cocotata in pat ca nu-s in stare sa ma tin pe picioare...de azi am imbucat cate ceva, noroc cu mama ca sta cu filip...altfel nus tiu zau ce m-as fi facut... chestia ciudata e ca febra vine apoi dispare...iar vine, iar dispare...nu mai pricep nimic...si iau paracetamol si ospen....
si bietul filip n-a prea avut ce papa...se enerva si plangea si mai tragea in speranta ca vine ceva...uffff...frustrant rau... noroc cu papa...altfel...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

racusor cred ca la aburi in piure e mai gustoasa!
noi azi vom incerca zuchini, 2-3 lingurite separat si pe urma piure de cartof dulce morcov patrunjel

Mergi la inceput