Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
fete merci de raspunsurile cu scaunul.Nu am baza isofix desi aseara aflasem ca masina are
(merci Kata).fara baza sta scoica lipita aproape de spatar.
intrebare intrebatoare: exista baze isofix care se pot adapta la mai multe feluri de scaune?adica la ce m-am gandit acum: sa iau baze isofix,pt scoici si asa vor sta mai bine evident la drum lung,si apoi sa adaptez bazele la urmatorul tip de scaun auto.nu stiu daca m-am facut inteleasa
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Otilia ai mei au cam 70-72,sincer nu stiu,dar mie nu-mi place pozitia lor la drum.am explicat mai devreme.
noi umblam temporar(de 6luni cu masina lu soacra-mea),urmeaza sa ne luam alta,ca am vandut-o pe cea veche,dar ma gandesc ca va avea isofix.
Otilia explicai tu acum o luna 2 ce tip de prindere e mai safe.imi repeti te rog ca nu mai stiu.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Bambo Nu cereale deoarece Paul si asa are kg mai multe.Un pic mai tarziu poate!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
asa e ai dreptate e grasunel Paul ce cereale sa-i mai dai...dar eu find setata pe cereale...ma gandeam ca ar fi de altceva sa nu-i dai
m-am tacanit 
bamboletta spune:
Am culcat copii
eu am bagat o ciorba a la grec si acum ma delectez pe forum
somn nu imi este
sunt inebunita dupa dulce..i-am zis sotului sa nu mai cumpere nimic...dar tot am gasit ceva prin dulap
am cautat bine 
Alice-bine ai venit in delfinariu 
noi deocamdata tot in scoica stam
pe ea scrie pana la 13 kg...macar pana la 10 kg tot o mai folosim
acum are aproape 8 kg deci nu mai e mult ![]()
Alice_Elena spune:
va multumesc mult pt primire :) in legatura cu pozele mi-ar face mare placere numai ca trebuie sa ma invatati cum ![]()
bumblebee spune:
Vorbiti de meniuri de dieta... eu n-ar trebui sa scriu, dar na, poate asa imi dau seama ca gresesc si imi revizuiesc comportamentul
. Deci, dimi: covrigei, lapte si niste cioco![]()
pranz, 2 felii paine (cu faina de secara, integrala si alba), una cu unt, una cu almete si o bucata de piept de pui la gratar.
la cina voi servi niste paste cu suc de rosii (cu un praf de parmezan).
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Diana_Eva spune:
Denisa e asa:
Masina are sistem de prindere izofix - asta e una - masina ta are, nu baza izofix.
Acum avem asa:
- Varianta 1 - prindere cu centura de siguranta nu are nici o legatura cu sistemul izofix al masinii.
- Varianta 2- scaun cu sistemul izofix incorporat exemplu scaunele de la Besafe.
- Vairanta 3- gen MaxiCosi - baza isofix care se prinde la sistemul izofix al masinii si pe care se prinde scaunul.
Sper ca am fost clara acum.
Pup
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
Cris2010 spune:
Denisa, doar de marca asta de scaun asta imi amintesc.
Mi-am aduc si eu aminte ca a explicat destul de bine Otilia diferenta cu si fara isofix. Eu parca am retinut ca trebuie sa iei pe aceeasi linie(aceeasi marca) baza si scoica si scaunele ca sa se potriveasca.
Ilinca, cred ca era www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">scaunelul asta in videoclip la arturicii. Am vazut ca au si tavita separat.
Oana un
dulce pt Matei curajosul.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Diana_Eva spune:
Denisa: Scaunul auto Espiro OPTIMA PRO - nu cred ca e bun - sunt inca mici copilasii - o sa le cada capsorul daca adorm - asa am patit eu cu BeSafe - va fi f bun mai tarziu un pic. NU am avut de ales am luat altul pentru acum 

mai ales ca plecam cu masima 1600km. Si uite asa avem scoica de la 3 in 1 Neonato, scaunul dela BeSafe si azi a venit MaxiCosi Opal. Cred ca asta va ramane la tati in masina dupa ce noi vom trece la BeSafe dar oricum am facut o risipa... nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Neonato - prindere in centura - f mic.
Be safe iZi Combi X3 ISOfix - e de la +0kg. Nu sta bine in el -ii cade capul cand doarme in piept desi e grupa 0/1.
MaxiCosi Oplal - e de la +0kg,grupa 0/1 sta f bine in el (am testat) DAR nu i se poate atasa baza izofix.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
eladea2005 spune:
hello girls!!!
am inviat din morti...cum ziceam si pe FB...nu doresc nimanui sa treaca prin astfel de stari si dureri...groaznic...anyway, sper sa ma refac incet incet...
Paula, si mamicile interesate, chestia asta (jumper) e buna pt bebeii saltareti...eu am folosit-o mult la Eric:
http://www.youtube.com/watch?v=Rc4DQjFZPjc
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

PAUL CHRISTIAN 21.07.2010