Mamici inimoase de Constanta - 141
Raspunsuri - Pagina 19
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
???????? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
haide, de tine e vb...ai aparut, ai facut lumea curioasa si ii lasi in ceata...hai, dezvaluie(te)
Edit: deci a recunoscut..S-A TATUAT
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mihaela77O spune:
pai am pus link,soro cu noutatea...later,povestea...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Edit: deci a recunoscut..S-A TATUAT |
da,soro...am recunoscut,imi asum raspunderea faptelor mele....asta sunt eu....mai buna,mai nebuna...
sper sa nu ma renegati acum....sufletul si mintea mea sunt aceleasi...
gat,fug...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Miha.... eupertatuaj...felicitarile mele... si NU ... NU M-AI DEZAMAGIT DELOC... oricum m-ai depasit la capitolul "nebunie" cu noul tatoo...Sa-ti trezeasca numai placute amintiri!
Mi-a placut enorm si de Lulu.. cu entuziasmul ei... nerabdarea sa "dea din casa" Presimt ca urmatorul tatuaj Lulu si-l face
Eu maine sunt la munci... deci sper sa fie liniste in secretariat, toti sefii sa fie acasa sau in concedii la munte... iar voi sa fiti gramada pe acilea.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
beey, nepoata lu' omida nu-s, da ceva inclinatii tot am: deochi de numa' si am gura "aurita" sau de cele mai multe ori "pocita", ca spun lucruri "nasoale" care se indeplinesc, da zau ca nu-i cu intentie, pur si simplu imi vin asa... mai glumeste sotu' si zice ca i-am facut vraji sa ma ia
miha, sa iti fie de bine tatuajul te asteptam si cu povestea/semnificatia lui. cica tatuajele se fac la maturitate, ca sa nu regreti o decizie de moment a tineretii sau sa treci intr-o alta etapa a vietii, cand tatuajul facut nu te mai reprezinta. asa ca ai luat decizia la momentul potrivit
mie imi e mai teama de chestiile definitive, asa incat acu' ceva timp voiam piercing, sa il pot scoate in caz de razgandeala, dar teama de infectare cu cine stie ce gorobete (deh, defect profesional) m-au facut sa ma razgandesc in cele din urma. sotu' inca tanjeste dupa un tatoo...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Presimt ca urmatorul tatuaj Lulu si-l face Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar NU, nu ma voi tatua deloc, niciodata, nu ma caracterizeaza.
E normal sa crezi asa ceva, la ce copilarie si adolescenta(si nu v-am povestit tot, da o fac la o cafea)am avut, dar uite ca timpul m-a "linistit".Insa nu zic ca nu il voi consilia pe Luca daca va vrea sa se tatueze
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
lulu77 spune:
citat din mesajul lui vladis sotu' inca tanjeste dupa un tatoo... mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
ti-ar sta bine facand curatenie, un eventual aspirat sau adunat de scame, cu un tatoo....
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
super tatuajul miha ,de abea astept si povestea lui
si ia terminati-va cu adunatul scamelor ca eu mai am vreo 2 zile de stat pe bara,da?
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Simina1980 spune:
Miha-si mie imi place tatuajul!
Vroiam si eu cand eram prin liceu,acum nu cred ca as mai avea curaj-de frica de durere nu de altceva.
Georgi-naspa ca muncesti maine.Ne gandim la tine sa treaca repede ziua!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
happymumy spune:
Super tatuajul Miha! E permanent? Unde ti l-ai facut? Acum nici eu nu cred ca mi-as mai face, de frica, nu de alta . Am vrut acum multi ani sa-mi fac un piercing in buric, si cind ma hotarisem , am aflat ca sunt insarcinata, si am lasat-o balta, vorba lu' vladis, mi-a fost teama de infectii sau alte complicatii.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)