Mamici inimoase de Constanta - 141
Raspunsuri - Pagina 15
georgipuia spune:
Neata mamici! Cum ati inceput ziua? Ma uit ca in jurul nostru multa lume virusata... nasol... sanatate maxima si sa dea DD sa nu se mai imprastie virusul...
Eu mi-am uitat ochelarii acasa si tare nasol imi este...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit si eu la cafea!
Dodo-multumim.Spor la treaba sa dai gata "caciula" repede.
Lulu-fac tot posibilul sa ajung marti!
Georgi-nasol cu virusii astia.Nu poti sa dai o fuga sa iei ochelarii?
Va las!Ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
lulu77 spune:
Hei Simina, bine ai venit!
dodo multam de cafea, era nevoie, am o zi super full, cel putin pana in ora 15...si de acolo ce mai conteaza ..am si Zumba
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Mi-a adus sotul ochelarii...
Deja mi-e somnic... fomica... sefu nu e sa-i dau la verificat o treaba... voi pe unde umblati?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Neata, fetele!
Azi e boierie pe mine, sunt singurica, copiii sunt la soacra-mea. Deja am terminat prima runda de treaba,vreau sa ma apuc de curatenie.
Dar mi-ati facut pofta de cafeluta, eu mai rar beau, dar ma duc sa-mi fac putina sa mearga treaba mai bine
sa aveti o zi asa cum o doriti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Cornelia spune:
Multumim pentru sfaturi.
La noi e oricum "cazatura in cap reloaded" , ca va spuneam ca am trecut si cu Stefan prin asa ceva. Cu el am ajuns la urgenta si alti vreo trei doctori , pentru ca dupa cazatura a inceput sa verse...si nu se mai oprea. Din fericire a fost doar o coincidenta. Si la Vladimir cred ca e la fel. Sterea lui schimbata presupun ca se datoreaza totusi virozei. Ca in rest, e foarte atent si chiar in perioada a sta a inceput sa "rupa" si el ceva cuvintele in afara de mama, tata si altele de genul asta. Ca pana acum a fost cam mutulica , luindu-i ca etalon pe Maria si Stefan. El bebeluseste mai mult .
Felicitari celor care au timp si energie de zumba si de examene. Eu sunt tot intr-o alergatura si habar nu am cum sa imi organizez timpul. Si nici didponibilitate pentru invatat sau exercitii fizice nu am.
Simina, bine ai venit!
vladis spune:
simina, welcome in gashca!
cornelia, ce de patanii pe capul vostru, la propriu! vad ca ai deja experiente anterioare cu stefan, ti-au raspuns si fetele, deci la vladi nu e cazul de efecte, eu m-as gandi putin la cauze, adica sa urmaresti daca nu cumva cade fiindca e ametit sau isi pierde echilibrul, chestii de genul asta, numai tu iti poti da seama daca e totul ok pupam piticul vorbaret, deci o voce in plus in casa
georgi, pai azi puteai si tu sa tragi chiulul pe motiv de lipsa de ochelari
dodo, am citit la subiectul vostru ca nu prea mai sunt hainute la bazar, hai fetelor, ca acu' se schimba anotimpul, sa mai facem o razie prin casa si sa ajutam fetele cum putem (si pe miha si ledi, of course); de asemenea, am vazut pe blog ca ai martisoare crosetate, pune si aici un link sa vada fetele, poate nu intra toata lumea la umanitare. si miha, sa nu uiti de formulare pt donatie. va rog pe toate sa ne spuneti de cate ori aveti nevoie de ceva, asa cum a facut mihaela, cu efortul nostru comun o sa incercam sa gasim o rezolvare. pupici tuturor
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
vladis, f bine ai grait ....ca si io' ma gandeam la un nou bazar de schimbare de anotimp mai peste ceva vreme, dar nu am indraznit
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Vladis am mai pus odata link-ul aici si mai complet putin aici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
vladis spune:
lulu
dodo, multumim de link-uri cand incepe gradi ma documentez si eu cate domnisoare avem in clasa si lansam o comanda, ca sa ai timp de realizat, oscilez intre inimioare si stelute; apropo, ce e acela fimo?
aseara am avut seara de fete, dupa ce ne-am enervat bine cu ceva probleme de logica la mate (capitol la care inca sunt lacune, iar unul dintre subiectele de la examen cica va contine musai ceva de gen), ne-am delectat cu "dirty dancing" mi-am adus aminte de tineretile mele pierdute... apropo de filme, tre' sa mai cenzurez un pic la ce se uita copilu mic, ca acu' cateva seri voia sa ne pupam ca-n filme
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE