Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Dap, asa cum va spuneam, m-a "luat" raceala...cu dureri de cap, imi curge nasul, stare generala de...somnolenta

Febra nu am, dureri musculare nu, deci...nu e gripa. (asa spune acum pe Realitatea)

Asa ca azi nu fac nimic, stau in pat si gata!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Salutare tuturor, si o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Vacanta placuta tuturor!
Inutil sa mai spun ca azi am schiat vreo 3-4 ore si ma dor toate, ma simt de parca m-ar fi batut cineva .
Pupici de la ski!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

'neata!
inutil sa va mai spun si eu ca vlad e mucios parca se putea sa treaca peste el fara urmari o zi de in care a stat in frig...

haideti la cafea

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
sanatate multa bolnaviorilor!! sa va faceti rapid bine.
Crix spor la trebi cu Alexia si sa aveti o vacanta buna.
Ghiulten distractie placuta la ski... grija cu spatele, ok?
succese multe celor in sesiune, sa aveti numai note mari.
noi suntem ok... nimic deosebit. acasa, nitel la cumparaturi, in vizite.. afara e mult prea frig ca sa ne aventuram prin parc. bietii copii cam duc dorul.. dar asta e.
sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata duamnelor... nu-mi place cum va gasesc dupa we... daca va trimit , va trece mai repede?

Noi sambata am fost la ziua lu... socrumiu... am stat aproape 9 ore, daca va puteti inchipui... noi intr-o camera cu neamuri deale soacramii, oameni dragi mie, sarbatoritu cu niste batranei si alti 2 invitati in camera de langa... ce bine mi-a prins sa nu stau fata in fata cu el... ca nu l-am lasat sa-miprinda privirea... mi-a fost teama de momentul cu "pupaturi".. bleah... a trebuit sa-l pup de 2 ori si in rest... by by...

Duminica sotu a plecat cu copii pana la socrii si la mama, si de la mama nu i-a mai putut lua... i-a lasat acolo de au mancat si dormit de pranz.. iar la 16 am dat o tura prin miniprix... ieri erau reduceri de 70%, azi posibil 80%.. deci daca e careva interesat

Am vrut si eu niste blugi de vreme deastea, ca am slabit si ce aveam stau ca pe gard si am gasit o singura pereche, dar finuta, mai de primavara-toamna... buna si aia la ce bani am dat pe ei

Am luat si 2 bluzite la fata si niste cizme stil ciocate care-i sunt marisoare deocamdata, la baiat nu i-am gasit nimik, dar nici nu duce lipsa momentan de nimik... Apoi am fost la prietena mea cu bebelusa... a mai crescut, a facut ochisorii mari si te studiaza... doamne ce mititei sunt... am uitat...

Si gata we nostru... azi la munca... si avem un chef... de vacanta...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

beeeey, lume si popor, ati inghetat de tot??? sau v-au mancat copiii in vacanta toate resursele? eu am evadat la serviciu, da' impac spiritele prin telefon, ca nu-i incape casa pe amandoi
hai ca azi se mai termina o luna de iarna, mai e una si am scapat

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele1

Ce e cu linistea asta aici, pe unde umblati?

Eu tocmai ce am terminat cu mancarica, am facut sarmalute in foi de varza si acum ma relaxez putin

Noi ieri am fost in vizita pe la soacra-mea, pe la al meu frate si putin pe la cumparaturi. Abia astept sa se incalzeasca, ca mie dor tare de plimbari in natura.

Insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Georgi: mai avea ceva produse la miniprix, ca m-as duce si eu, dar nu ma urnesc atata drum, daca numai are mare lucru?

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare doamnelor!
Hop si eu pe aici.
Am o stare tare nasoala, am luat nurofen, doza de soc, astept sa mai i-au o doza la 6 ore poate-mi revin cat de cat.
Mandrele mele au un chef de joaca de numa', eu n-am chef si nici dispozitie pentru invatat .
Oferta de la miniprix cu 70% era si sambata in geam (am vazut cand veneam sambata de la examen).

Sanatate tuturor!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am avut pc defect...
acum am revenit

Insanatosire bolnaviorilor mici si mari..
Distractie placuta tuturor ce sunt in concediu in tara si afara...
Bafta la examene celor din sesiune...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput