*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bitzulina cred ca ai niste intrebari pt Naty. Ai vazut ce sort de bucatarie poseda d-na mova si mova mica?

Sovi tot am zis sa postez si nah ca am tot uitat.
Sti ca eu ma plangeam de cum iese painea. Ei bine, in ultima perioada a iesit dementiala! Am schimat faina si am adaugat un pic de apa la reteta clasica cu care a venit masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza si eu sunt in dubii rau ...
el bea lapte la dozator de vreun an si nu au fost probleme, (si bea cel putin 6-700 ml/zi, e terminat fara lapte!)insa poti sa stii cum si mai ales, DACA cineva curata cum trebuie recipientele alea??? am tot sperat sa fie ok, si a fost pana acum, dar uite ca am patit-o.. mai ales mergand pe principiul ca suntem in Romnanika! altfel, intr-o tara civilizata, gen Germania, cred ca e super ideea de lapte adevarat, prospat... iar despre cel la cutie, TOATE sunt pasteurizate, nu cred ca exista mai mult sau mai putin... eu l-am ales p-asta dupa gust, sincer.. mi se pare mai cu gust de lapte si nu apa chioara, ca altele, insa sunt deschisa la sugestii noi, daca stie cineva ceva info bune, din vreo sursa sigura
Apropo, pediatra mea nu e deloc de acord cu laptele la dozator, zice ca pe langa igiena, vacile din Ro sunt bolnave de tot felul de chestii,dar daca nu vrem lapte la cutie, p-asta sa-l fierbem serios, macar 10 minute...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

gata?
sorry, nu am deloc inspiratia la mine ref la proiectul tau, timpul mi-e al naibii de limitat pt toate, scriu numa telegrafic ce-mi amintesc..
bafta oricum, sa ne spui cum fu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai dar mie nu mi-a intrat postarea!!
Ziceam Ariel ca DAAAAA, avem vesti despre Micu!!! Luni se intorc acasa! Telefonul de ieri al lui Simo a fost, cu vestea asta, unul din cele mai frumoase cadouri primite de ziua mea (ceea ce a fost si intentia ei) Avea Simo o voce incredibil de vesela si optimista. Asa ca, cu voia BUNULUI, de ziua lui Siluan va fi acasa, asa cum fierbinte a sperat mamica lui...
Luny, dozator-nedozator, praf-pasteurizat, cum o fi, regula de aur este ca la un deranjament digestiv la astia mici laptele se scoate primul si se reintroduce ultimul. Iulia azi nu a mai varsat dar nici vorba de lapte si, pt ca a facut si kk moale si cu crampe, nici maine nu va primi, oricat ar cere (culmea e ca nu cere, desi si ea e fan lapte).
Nico, bun venit pe lume micutei!
Gudinde, sorturile noastre de gargarite sunt de la Spania, cadou de la tati de acum un an. Cu proiectul tau ma simt cam , nu pricep nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Andreea, 1 milion de pupici!!! Esti comoara!!!

Luny, am cam indoiesc ca e vinovat laptele pt ce are Matei. Ca i-a intretinut starea, da, sigur asa e, dar nu ca a si declansat-o. Eu cand iau lapte ma interesez de sursa, nu iau deloc din zonele de pe langa Bucuresti. De 1 an iau numai de la ai mei de la tara (langa Valeni, unde e paradisul vacilor, e o iarba pe dealurile alea grasa si frumoasa!). Cand il iau il fierb ffffff bine. Sursa sigura stiu ca era la cei de la Ferma animalelor.
Acum, la Matei insa, banui ca este o viroza digestiva, asa cum a zis si Naty. Am auzit de multi copilasi in ultimul timp care au patit asa. Oricum, pediatra ta s-a cam grabit sa te lase sa ii dai lapte chiar la in ziua aia. Eu stiu clar ca la orice cu manifestare digestiva se evita laptele 2-3 zile si alte alimente greu digerabile. Tin minte ca si Nico zicea de asta. Daca e musai, inlocuieste-l cu lapte de soia. cel pentru copii are gust mai putin pronuntat.

Andreea...cu creativitatea...as vrea sa te pot ajuta, insa eu fac numai TUTU si nu cred ca e tema potrivita pentru proiect.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

naty, mi-au dat lacrimile de bucurie!!!! e cea mai minunata veste pe care am primit-o in ultimul timp! faci tu onorurile? anunti la umanitare? TOPAI DE BUCURIE!!!!!!!

Nico, felicitari prietenei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai cum sa nu fie TUTU-ul creativitate??
Cu laptele am fost gand la gand, Ariel.
Legat de cel la cutie, eu va pot spune din 2 surse sigure (cu destule cunostinte directe din industria alimentara) ca din comert cel mai bun si mai safe ar fi Tnuva. Eu la Iulia, cum zicea, merg pe combinatie, lapte praf Nestle cu lapte la cutie (ca sursa de vaci nu am si nici eu nu am incredere in vacile din Romania). Ei bine, singurul lapte "de vacuta", cum zice singura, pe care mi-l accepta fara probleme e Tnuva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Pai cum sa nu fie TUTU-ul creativitate??

Pai sigur se vor uita cel putin ciudat profii aia, cand le va zice Andreea ca "muza" mea la un TUTU, a fost cutia de "After eight"

edit: imi veni o idee. Andreea, te cunosti cu Sabina de pe forum? Ea este compozitoare...cred ca te-ar ajuta cu ceva idei, ca stiu ca este fata buna si saritoare.

Mergi la inceput

deci Tnuva...
acum sa va zic cu laptele...reluand firul evenimentelor, duminica seara si luni pe zi a baut lapte de la Ferma animalelor, iar ieri a fost de la Ramnic din piata... so, tind sa cred ca aveti dreptate, viroza o fi fost si laptele a intretinut-o... si da, nu trebuia clar sa-i dau ieri.. oricum, showul a inceput deja de vreo ora, cere intr-una, plange, se vaita, ca un bebe mic.. oricum nu ii dau, si nici maine! numa sa fie el bine.. maine avem si demo FTK, zici ca e un facut.. dar daca e bine, il duc!
papapa, nb!

Mergi la inceput