Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 9
Katy82 spune:
Ela e f. imp sa faci testul cu prima urina de dimineata si tb sa sti cam cand ai ovulat.
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!
Katy82 spune:
Walkira
, tu ce zi esti?
Sarah pana in august va protjati? Sau deja ati dat unda verde la bebe.
ca in 2011 sa devin
!
sarah199065 spune:
apropo,katy,daca noi am vrea sa raman insarcinata din septembrie incolo cand ar trebui sa intrerup anticonceptionalele?soacra-mea zice ca luna asta sa le mai iau,pana in septembrie ne protejam si din septembrie ii dam drumul!
voi care ati luat antibebe cum ati procedat?
cate luni ati lasat sa treaca pana la sarcina?
dupa cate luni ati ramas
?
mentionez ca iau din 02.12.2009 ginoden!![]()
2011 imi va aduce un bebe!
Ela82 spune:
Katy, ovulatia a fost pe 13-14, adica acum aprox 11 zile (stabilita cu teste de ovulatie).
Da, intr-adevar, testul nu a fost facut cu urina de dimineata...
O sa mai incerc sambata (in cazul in care nu apare mentsruatia pana vineri).

walkiria spune:
Katy eu sunt Z29, dar abia am ovulat de vreo 3 zile ...e lung rau Cm asta al meu.
Daca nici luna asta nu imi vine, vreau sa ma duc sa imi fac analizele in Z3 si usor usor sa le fac pe toate de pe prima pag....sper sa reusesc ca am facut un calcul si daca le fac pe toate la privat ma costa in jur de 18 milioane
.
O sa vad, deocamdata o sa mi le fac pe cele din Z3 si apoi o sa ma duc la medic sa imi prescrie el exact ce analize sa fac( poate nu mi le-o da chiar pe toate
)
In rest mai nimic...aaa, am inceput sa iau o tinctura de sambata care m-a ajutat anul trecut sa imi reglez menstra....poate reusesc sa vina si bebe cu ajutorul ei.....om videa

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 apropo,katy,daca noi am vrea sa raman insarcinata din septembrie incolo cand ar trebui sa intrerup anticonceptionalele?soacra-mea zice ca luna asta sa le mai iau,pana in septembrie ne protejam si din septembrie ii dam drumul! voi care ati luat antibebe cum ati procedat? cate luni ati lasat sa treaca pana la sarcina? dupa cate luni ati ramas ?mentionez ca iau din 02.12.2009 ginoden! 2011 imi va aduce un bebe! |
eu le-am oprit in oct 2009 si ne-am protejat 6 luni si de la alea 6 luni a mai tecut aproape 1 an si nu am ramas niciodata gravi. asa ca depinde foarte mult de fiecare organism. eu la 3 luni dupa anticonceptionale m-am dereglat rau de tot.asa ca mai bine le opresti acum si fol prezervativ. parerea mea

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
sarah199065 spune:
am inteles,
dar daca nu sunt prea vulgara(stiu ca nu e cuvantul potrivit dar altul nu imi vine in minte asa emotii am)cum a sau ce ar trebui sa folosim stiind ca el nu se prea impaca cu prezervativul?![]()
![]()
ceva care sa nu afecteze si o viitoare sarcina?
2011 imi va aduce un bebe!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui walkiria Katy eu sunt Z29, dar abia am ovulat de vreo 3 zile ...e lung rau Cm asta al meu. Daca nici luna asta nu imi vine, vreau sa ma duc sa imi fac analizele in Z3 si usor usor sa le fac pe toate de pe prima pag....sper sa reusesc ca am facut un calcul si daca le fac pe toate la privat ma costa in jur de 18 milioane .O sa vad, deocamdata o sa mi le fac pe cele din Z3 si apoi o sa ma duc la medic sa imi prescrie el exact ce analize sa fac( poate nu mi le-o da chiar pe toate )In rest mai nimic...aaa, am inceput sa iau o tinctura de sambata care m-a ajutat anul trecut sa imi reglez menstra....poate reusesc sa vina si bebe cu ajutorul ei.....om videa ![]() ![]() In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
walkira eu zic sa nu faci nici o analiza de capul tau, vb cu dr. si dupa le faci.e pacat de banuti sa ii arunci asa.
si eu vroiam sa le fac da dr meu ma intrebat daca nu am ce face cu banii? mi-a dat doar prolactina sa o fac si mi-a iesit un pic sub limita si mi-a zis ca la sf lui feb merge cu mine de manuta la un endocrinolog ca sa imi regleze prolactina si menstra. ce sa zic imi iubesc dr ca e mega grijului cu mine.
precum v-am zis asa dr mai rar, aproape inexistent
Katy82 spune:
Sarah nu-ti pot raspunde la intrebare pt ca eu nu am luat. Poate te lamureste fetele.
Fetele eu sunt un pic supi, cred ca incepe spottingul
, au inceput petele maronii din pacate.
Of., chiar credeam ca am prins barza de un picior.
ca in 2011 sa devin
!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 am inteles, dar daca nu sunt prea vulgara(stiu ca nu e cuvantul potrivit dar altul nu imi vine in minte asa emotii am)cum a sau ce ar trebui sa folosim stiind ca el nu se prea impaca cu prezervativul?2011 imi va aduce un bebe! |
e nu se impaca ...fitze,
fol si voi prezervative extra subtiri si nu le mai simte chiar asa nasol. alta metoda nu stiu ce sa iti recomand ca nu am fol altceva. prezervativele sunt cele mai sigure si nu afecteaza nimic.