Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

sarah analiza de secretie este o analiza simpla dar care spune multe despre ce se petrece in corpul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

draguta!tocmai pentru ca spune multe m-ar interesa!mie in seara asta imi vine doctorul acasa sa imi dea trimitere catre laborator pentru analize de sange!ce ar trebui sa ii mai cer avand in vedere ca el nici colesterolul nu vrea sa imi scrie sa il fac,zice ca sunt prea tanara
cum se numesc hormonii sau nu stiu cum se cheama pentru mentinerea sarcinii?aia m-ar interesa avand in vedere ca am pierdut 2 sarcini cum am mai spus!
daca tot vine ar trebui sa ii cer avreo reteta cu acid folic sau ceva vitamine?voi ce ma sfatuiti?
ca nu stiu pe cine sa intreb!

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele vorbarete!
Ceva noutati?
Tin pumnii pt toate care va testati

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Didisor felicitari pt oute! Cu ajutorul lui DD in curand vei avea si cele II apoi cei doi embrionasi, apoi cei doi puiuti.... la tine totul va fi dublu , asa simt eu

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Anka tot pe la butoi?
Vrei bataie ?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Incep sa-mi revin sper. Problema este ca mi-a intrat in cap ca randul meu este in august si park am inebunit . Dar ce sunt cateva luni fata de atatia ani1! (chiar ca imi revin )

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cfalina

Buna fetelor! Eu sunt cam noua pe aici desi citesc de foarte mult timp postarile voastre. In urma cu 1 saptamana mi-au iesit si mie 2 teste pzitive dupa 2 ani de incecari. Sun foarte fericita si sper ca totul va fi bine pe 3 am programare la dr.abia astept sa vad ce i-mi spune. M-ai am cateodata unele dureri de burta ca si cum mi-ar veni am citit undeva ca sunt normale in primele luni de sarcina dar eu totusi i-mi cam fac griji voi ce spuneti?

Felicitari Alina , sarcina usoara si ffff negretoasa!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annare

fetelor stiti care este cea mai mare problema a mea acum?sa ma las de tigari...dar cum sa fac...fumez de 12 ani iar eu nici macar nu ma sint rau k sa pot renunta la fumat..dati.mi sfaturi va rog...nu stiu cum sa fac...corpul imi tot cere nicotina...deja sunt o mama rea

4+

Ana nu stiu dak te vei putea lasa asa brusc, inceark makr sa le mai raresti si apoi sigur vei reusi. Nu crezi ca BB merita acest efort din partea ta?!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ancta hai ca o veni si randul nostru, poate vom reusi si noi, eu astept de vreo 12 ani desi asteptarea asta e asa de grea, mi se pare ca nu se mai termina, o durere mai mare decat cea fizica, ne luptam cu morile de vant

sarah sunt atatea analize de facut, cauzele necunoscute dau mari batai de cap, cautam acul in gramada cu fan, asta inseamna timp, bani, stres, daca ar fi un doctor priceput ar stii ce sa-ti recomande

hormonul se numeste progesteron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna fetele,
acum am reusit si eu sa intru sa va citesc..de luni am avut sotul bolnav si nu am avut timp de nimic

katy..spor la renovat si nu gandi negativ pana nu vin uratii..
sarah..eu iau de 2 luni acid folic in fiecare..asa mi-a zis doctora

didi...ma bucur sa aud vesti bune
ankuta

pt tooooate fetele si II liniute la testat..presimt ca o sa fie un weekend minunat cu o gramada de

Aspiranta la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

la mine nimic nou..teoretic in weekend am ovulat si ar trebui sa ma testez in jur de 4 feb...insa parca luna asta cu toate ca am azis ca nu ma stresez, am reusit pana sapt trecuta..insa acum nu ma pot abtine sa analizez fiecare reactie a corpului..poate ..poate
off..voi fi 2 sapt luuuuuungi tare

Aspiranta la bebe

Mergi la inceput