Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
Katy, cand am 28 zile, cand 27, cand chiar si 30. dar UCM anterior a fost pe 24.12, si acuma in ianuarie a venit pe 19. si am facut calcule si acuma a fost de 26zile. dar inainte de 24.12 a fost de 30zile o luna, alta luna mai anterioara a fost tot de 26zile cum a fost si asta din ianuarie acuma. e ceva obisnuit la mine![]()
. mi sa intamplat de vreo 2 ori ca vreo 3 luni una dupa alta imi vinea fix la aceeasi data. cam incurcat ciclul meu![]()
am ciclul neregulat?
(dupa calculator de ovulatie de pe net, mereu imi zice ca am 28 de zile ciclul)
nustiu ce sa cred
![]()
![]()
![]()
![]()
viitoare
cu ajutorul lui DUMNEZEU
DenyAnd spune:
o sa-mi iau si eu odata un test de ovulatie, sa ma "monitorizez" singurica ![]()
. sa fiu sigura cam in ce zi am ovulatia.
nu ma pot pune la treaba (din pacate
ca "tati" e plecat pe o perioada din tara. asa ca, pauza

viitoare
cu ajutorul lui DUMNEZEU
corina_s spune:
felicitariiiiiiii annare

cat ma bucur 

v-am zis ca o sa avem gravidute in capitolul asta![]()
ce s-a intamplat diferit luna asta annare?
Aspiranta la bebe
kitty-27 spune:
cred ca nici la mine nu vine barza luna asta...cred ca vin pregatirile pt urati..au inceput sa ma doara putin si sanii...mi-a iesit si un cos in barba..exact ca inainte de cm...offf...ce dezamagita sunt...

ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
didi...mult succes in continuare...si de-abia astept sa ne dai vestea cea mare..

ASPIRANTA LA BEBE
bebelu86 spune:
Nelia inafara de pozele alea 2, altele nu am apucat sa fac cu buba
am tot zis k facem si uite k dumincia facem o luna si tot nu am reusit. 
in spital am lasat 8 kg si acu am mai dat jos inca 2.5
mai am de dat jos doar burtica. dar astept sa imi dea dr ok la exercitii. in rest, vreau sa raman asa![]()
dc nu apuc sa fac poze din cap pana in picioare, sigur o sa fac la botez p 27 feb![]()

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
Bob_Pixel spune:
Buna seara, girls!
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 cred ca nici la mine nu vine barza luna asta...cred ca vin pregatirile pt urati..au inceput sa ma doara putin si sanii...mi-a iesit si un cos in barba..exact ca inainte de cm...offf...ce dezamagita sunt... |
Offf, ma dezumflati tare tu si katy
Si eu tot z24 sunt azi, de ieri m-a apucat o raceala de toata frumusetea, as vrea sa ma tratez ca lumea, dar nu stiu daca nu cumva am un beib mic. Eu oricum dupa avortul de acum 4 luni nu mai am absolut niciun simptom inainte de cm si deja au fost 3. Deci sunt in pom si pomul in aer. Iar acum, se repeta istoria: nici urma de manifestari hormonale, nu piept umflat, nu dureri jos...plus, ca fiind racita, ma doare tot corpul, sunt iritata, obosita...de vis. Mi-am cumparat azi 2 teste (o barza gold si un nu stiu ce) as fi vrut sa-l stric pe ala "prost" maine, dar presimt ca voi fi dezamagita... astept pana sambata macar, daca nu mor de gripa netratata 

Edit. Mint, cateodata ma inteapa ovarul stang, dar nu ma entuziasmez, cu stangul n-am ramas 1 an de zile, dupa HSG imediat am ramas cu dreptul...
Bob_Pixel spune:
Annare, felicitari ! Iti urez sa stea bebe in burtica pana la termen, sa fiti sanatosi!