Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 22
monicus spune:
Si noi l-am facut la inceput de decembrie tot pentru colectivitate... si nu stiam ca mai poti face.. de aceea te-am intrebat... deci poti face forme usoare.. dar la cat timp dupa vaccin au aparut bubitzele?Multumesc de raspuns.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus , pai am facut Varilix-ul, adica vaccinul impotriva varicelei, medicul ni l-a recomandat avand in vedere ca Bia merge la gradi.Este oricum o forma fff usoara, cu putine bubite. |
Ralukutzza spune:
Monicus bubitele au aparut la fix 15 zile de la ziua vaccinului
, si da si mie mi-a spus medicul abia dupa ce a facut boala ca la fiecare vaccin est eo probabilitate de 25% sa apara boala pentru care se face imunizarea.
Tu pana la urma i-ai mai dat Anei colostrum ?
monicus spune:
Inca nu i-am dat... inca o alaptez... si deocamdata nu am ajuns la medicul nostru pediatru... Vreau sa o intreb de acesta cand vom merge la ea. Pana atunci "bat" un pic pasul pe loc... dar vreau sa am acordul si al pediatrei. Ceea ce ai recomandat este foarte bun.. si de aceea insist foarte mult sa o intreb cand ne vom intalni.
Multumesc de informatiile privind reactiile vaccinului, este bine de stiut.
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus bubitele au aparut la fix 15 zile de la ziua vaccinului Tu pana la urma i-ai mai dat Anei colostrum ? "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
eliza_cri spune:
ginye eu nu am reusit sa gasesc pozele sigur sunt pe webshots? sau unde?
..ionu e in tgv a gasit cazare in 2
. va pupam
stiti ca va spusesem ca am mazgalit peretii in camera copiilor . m-am invrednicit si le-am facut poze...desenele sunt facute cu tempera , initial le-am desenat cu creionul dupa imagini de pe net...evident tom are cca 1 m si tot asa le-am adaptat dupa cum imi place mie
aici le gasiti derulati la final e imaginea de ansamblu
http://family.webshots.com/photo/2639147790104281140mmshPR
fug culc pe dimitrie sunt singura de aseara de la 23 si ceva si pana marti seara cand se intoarce ionu de la tgv..deci pun de un party ![]()

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
eliza_cri spune:
astept pm cu user si parola daca sunt pe altceva pozele..cine se ofera?
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
monicus spune:
Mai pozele cu Edi a lu giney sunt in contul comun de e-mail...
Mai,.. esti o desenatoare foarte indemanatica... ti-au ieist super.. mi-au placut foarte mult desenele tale.. Imi plac.. no coment.. ce este facut cu suflet se vede. Bravo mamico...
| citat din mesajul lui eliza_cri ginye eu nu am reusit sa gasesc pozele sigur sunt pe webshots? sau unde? ..ionu e in tgv a gasit cazare in 2 . va pupamstiti ca va spusesem ca am mazgalit peretii in camera copiilor . m-am invrednicit si le-am facut poze...desenele sunt facute cu tempera , initial le-am desenat cu creionul dupa imagini de pe net...evident tom are cca 1 m si tot asa le-am adaptat dupa cum imi place mie aici le gasiti derulati la final e imaginea de ansamblu http://family.webshots.com/photo/2639147790104281140mmshPR fug culc pe dimitrie sunt singura de aseara de la 23 si ceva si pana marti seara cand se intoarce ionu de la tgv..deci pun de un party ![]() mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010 dulceata de fetita |
eliza_cri spune:
a in imaginile de ansamblu mai este un pitic [i-am desenat eu marul], alba ca zapada si pinochio..aia sunt din plastic stitit de se pun pe perete si iepurele este pe usa desenat..acum am trecut si in cealalta camera unde doarme dimitrie am facut o masinuta si un avion, nah masculine ![]()
si totm arata asa jigarat ca am dat cu o substanta impotriva mucegaiului si s-a scurs pe perete si de aceea a ramas asa dungat saracul 
pozele le-am pus ca sa deschidem saptamana in tenta optimista
pupam mamica si puiul luptator 

dulceata de fetita
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui eliza_cri ginye eu nu am reusit sa gasesc pozele sigur sunt pe webshots? sau unde? ..ionu e in tgv a gasit cazare in 2 . va pupamstiti ca va spusesem ca am mazgalit peretii in camera copiilor . m-am invrednicit si le-am facut poze...desenele sunt facute cu tempera , initial le-am desenat cu creionul dupa imagini de pe net...evident tom are cca 1 m si tot asa le-am adaptat dupa cum imi place mie aici le gasiti derulati la final e imaginea de ansamblu http://family.webshots.com/photo/2639147790104281140mmshPR fug culc pe dimitrie sunt singura de aseara de la 23 si ceva si pana marti seara cand se intoarce ionu de la tgv..deci pun de un party ![]() mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010 dulceata de fetita |
Ma bucur ca si-a gasit cazare. Faza de faza: in seara asta nu e soata acasa...deci nici mort nu ar fi venit Ionu la mine.

Tu cum te descurci singura cat lipseste el?

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Eli ai PM!
Monicus multumim! 
Bebecris 

astea ca sa te ajute sa intri in atmosfera!
Cum e la tine acasa? Doar voi, singurei ?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
eliza_cri spune:
ginye multu de pm..gasit poze..fatoh ce expresiv este in cea cu gurita deschisa ...cat priveste recuperarea nu se mai vede absolut nimic..ce fascinat e in ultima poze ![]()

monicus 
![]()
feti unde imi umblati ? 
sa va zic veni socrela in vizita fulger...de control cred ca
...cum veni asa pleca asa ca sunt iarasi singura cu golanii deci party 
dulceata de fetita