Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 49 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

Multumesc fetelor... atunci luni o sa ma duc cu analizele la mine.
Sara nu dispera ..asa am facut si eu la a doua sarcina ..am facut bebe de la a 3 luna de incercari.
O sa fie ...ai sa vezi. Pup

MTHFR-ambele mutatii heterozigote, 2 sarcini oprite in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

SARA_HS nu m-am suparat cum asi putea sa ma supar fi optimista tin pumni sa nu vina cm sa fie bebe

Puisori dragalasi
Mutatia C 677T genotip heterozigot, Mutatia A 1298 C genotip heterozigot.
3 FIV-URI nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns websoftro spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine la Aspirante:

Websoftro-31 ani, Mutatia C 677T genotip heterozigot, Mutatia A 1298C genotip heterozigot, 2 sarcini pierdute la 9-10 saptamani (inainte sa aflu de mutatii)

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va pup, dragele mele!
Vin si eu cu vesti- cezariana e programata pe 22 februarie. Bebe e bine- desi dupa greutate dr. zice ca e cu cateva zile in urma, dupa masuratori e OK. I-a facut si profilul biofizic, la care are 10/10, IR-urile sunt bune, azi-dimineata am fost si la Fundeni, mi-a repetat setul de analize specifice si am ramas pe Clexane de 0,6(citind acum din urma ce a scris Letzy ma intreb de ce nu mi-o fi adaugat 0,2, desi le-am spus de observatia dr. Albu cu privire la restrictia de crestere). Incerc sa nu ma impacientez, fiindca am luat masuratorile din 6 ianuarie si pe cele facute ieri, le-am comparat si am observat ca cele de ieri au valori mai mari cu fix 21 de zile , adica sunt in grafic- singura valoare care e , sa zicem, oarecum "razna" e greutatea (pe ecograful dr. Albu 2400gr la 35 de saptamani si 3 zile). Ma gandesc la faptul ca , daca ar fi obsevat ceva, ar fi programat cezariana mai repede... Si dr. Albu , si dr. Uscatescu au facut aceeasi remarca legata de fizicul meu care nu e unul impunator ( am 1,56m, cand am ramas insarcinata aveam 49 de kg , iar acum am ajuns la 66, ceea ce nu e putin pentru inaltimea mea, zic eu). Dr. Uscatescu a adaugat : "lasa, ca mai creste si in brate, important e ca am ajuns pana aici". Am avut o seara tare agitata, apoi am incercat sa ma linistesc, acum am ajuns acasa, am cautat pe net tot felul de parametri si valori, e clar, paranoia e in floare... ignorati-ma, ca numai problemele mele nu va mai trebuie acum!

Floaredemac, simt foarte bine prin ce treci, ma rog sa te ajute Dumnezeu si sa fie totul bine! Te imbratisez cu drag si te asteptam cu vesti bune!

Am vazut ca fetele intrebau de programul dr. Uscatescu- mai e luni la sericiu, dupa care revine din 15 februarie.

Sa avem un week-end linistit!

R. 35+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns websoftro spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine la Aspirante:

Websoftro-31 ani, Mutatia C 677T genotip heterozigot, Mutatia A 1298C genotip heterozigot, 2 sarcini pierdute la 9-10 saptamani (inainte sa aflu de mutatii)

Multumesc

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, 2 sarcini pierdute la 9-10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ruxandrada wow ! ce putin mai ai ! sa fie totul bine pana la sfarsit, cu nastere usoara si bebe de nota 10. unde nasti ?

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

QiaoBing, multumesc tare mult! O sa nasc cu Dragos Albu, la Medlife- la dumnealui am mers de la inceput, e un medic in care am multa, multa incredere, n-am auzit pe nimeni plangandu-se de el, ba, dimpotriva, din comentarii mi s-a confirmat faptul ca e un profesionist.

R. 35+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

sa stii ca daca o sa fac un bebe si eu tot cu el as vrea sa nasc, chiar daca e dr meu de putin timp.

2000 - extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau !!! dar ce mult ati scris azi!!
Nu mai stiu care ce m-ati intrebat

Clasamentul e numai pt MTHFR, dc se adauga o alta mutatie at clar se modifica. E complicat sa se faca un clasament cu toate combinatiile.
Cea mai mutanta cred ca sunt eu si nu-i un motiv de mandrie. Cele mai fericite sunt heterozigotele MTHFR A1298C fara alte balarii.

QBing pt calculul DPN in FIV se introduce data punctie in ac calculator http://www.ivf.ca/duedate.php

Mergi la inceput

miki multumesc, i-am dat si ei linkul. oricum, pana la urma bebe o sa se nasca cam cand vrea el
intr-adevar, daca nu as avea pai-ele as fi o fericita.

2000 - extrauterina

Mergi la inceput