Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
selenar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Gata treaba pe ziua de azi, de fapt mai am de intins niste rufe si e chiar gata |
Yummy! Eu nu stiu cand reusiti sa faceti atatea...eu numai cu Vladut stau si cum nu doarme ziua decat in brate la mine si noaptea se scoala din ora in ora, sunt zombie intr-una...Reusesc sa fac cate ceva prin casa numai cand sta sotul cu el, dar e greu in asa scurt timp.
| Citat: |
Fetele cu cezariana, pe voi va mai doare operatia din cand in cand? Ca pe mine ma mai doare, e o durere usoara dar totusi jenanta. Si inca mai simt partea de la operatie amortita. Cristina, mami de bebita David |
Si pe mine ma doare operatia (zona de deasupra taieturii care se vede), si deseori ma doare pana spre buric. Am crezut ca asa e normal, e inca devreme si tin in brate baiatul foarte mult (are 7.500kg).
Nu e normal sa doara inca?
ana_25 spune:
IDALIS eu am tuns-o pe Maia ca "lasa" par peste tot.![]()
Cat despre nasterea acasa,eu nici n-o critic nici n-o admir de d-na respectiva.In primul rand te gandesti la siguranta copilului.Ea a fost un caz fericit,dar daca bb avea probleme? Pt a naste singura int trebuie curaj si un dram de nebunie. Fiecare face cum crede ca e mai bine,dar eu nu as fi facut asta.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
andr33aaa spune:
office - si je zic ca e bine Maiu, acuma io ce sa mai zic... 4 luni jumate si 5.900g? astept pragul de 6 kg de o vesnicie parca. si dr imi spune ca e perfect.
selenar - eu ii dau Ca de la Fiterman si il ia foarte bine. initial i-am dat Ca gluconic de la Zentiva - mi-l scuipa tot. Asta de la Fiterman e bun la gust.
cineva intreba de bibe dat la un timp dupa. daca nu-l mananca imediat, il tin cu capac in incalzitorul de bibe. l-am tinut si cate 1 ora, zau ca nu i s-a intamplat nimic. acuma, faceti cum credeti ca e mai bine pt. copiii vostri.
pentru toti sarbatoritii de azi 
adelena spune:
BEBECRIS, e normal sa ne mai doara cand si cand...eu sunt la a doua cezariana si uneori ma mai supara; dar nu este o durere insuportabila, mai degraba o jena...dr mi-a spus ca e normal sa mai simtim intepaturi, mici dureri deoarece chiar daca e bine la exterior, in interior inca nu suntem complet vindecate pana spre 1 an
pop_adelina spune:
buna seara!!!am fost la ctrl de 3 luni si raportam 5,900 kg si 61 cm, nu e mult dar e binisor! dr a zis ca e multumita fiindca e foarte "aspru"(vorba ei) si activ si vesel! a luat in prima luna 900 gr, in a doua si a treia cate 800 gr! e bine, dar daca in a patra ia tot asa sau mai putin nu o sa ajungem la dublul greutatii!!! ei, asta e, sa fie sanatos ca asta e mai important!!! mi-a zis sa nu-i dau completare ca e bine!!! eu acum am o alta grija: copilul meu nu vrea de nici o culoare sa ia biberonu, nici sa-i fie f foame!!! azi m-am muls si am pus laptic in sticluta sa am daca il apuca foamea la dr sau prin oras ca am avut de umblat putin, dar cu toata foamea lui, nu a luat biberonu!!!!a urlat intr-una, noroc ca eram la un magazn unde cunosteam vanzatoarea si m-a lasat sa-l alaptez!!! ce ma fac la botez? si nu numai? cum sa-l invat macar in anumite situatii sa ia si sticla cu biberon!!! macar asta, ca suzeta nici nu mai incerc!!!
referitor la operatie, pe mine nu ma doare, dar simt si eu amorteala aia deasupra operatiei si cand dau cu buretele la baie simt un discomfort in zona aia!!!
de tuns nu l-am tuns, nu ca as crede in vorbele astea din batrani, ci nu e nevoie deocamdata!!!
cat despre nasterea acasa, stiu ca pe vremuri era ceva normal si nasterea nu era asa big deal, dar nici eu nu as fi riscat sa fie vreo complicatie si sa pateasca ceva bb, nu mi-as fi iertat-o niciodata!!! eu nu cred ca la doamna respectiva a fost vorba de curaj ci mai degraba de noroc si putina inconstienta, dar fiecare stie ce-i mai bun pt ea si copilu ei, so nu pot sa o judec!!!oricum chiar vorbeam cu bunicuta mea care are 80 de ani si imi zicea ca pe vremea ei nasteau femeile si pe camp!!! nu pateau nimic unele si unii copii, dar le-au si murit o gramada, doar ca fiind moda sa faca copii multi, nu era chiar asa o tragedie ca din 8,9 le murea 1!!!nu ma intelegeti gresit, normal ca sufereau, dar cel putin bunica mea, care e f f credincioasa, priveste altfel lucrurile si ea considera ca D-zeu i-a luat copilul la el pt ca asa era scris, so a fost si e impacata cu ce s-a intamplat! dar eu una nu stiu cand si daca mi-as fi revenit daca doamne fereste ar fi patit ceva bb meu!!! si inca ceva, atunci nu prea aveau alternativa la nascutul acasa sau pe unde apucau, dar acum daca e mai sigur in spital, de ce sa nu ii oferim copilului siguranta?
hai ca m-am intins prea mult!!!v-am pupat!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
camy81 spune:
SEARA BUNA
ADELINA asa mi-a refuzat si Carina sticluta si nu vroia sub nici o forma sa bea din ea nici laptic muls de mine si nici ceai isi facea greata
,la botez si eu m-am chinuit de m-am muls(manual)am spus ca sa ii dau daca plange cumva si nu a avut nevoie pt. ca i-am dat inainte sa plecam la biserica sa pape si in biserica nu a plans decat cand a bagato in apa
,eu spun ca nu are rost sa te stresezi sa ii duci sticluta cu laptic eventual daca ia bibiron mincinos incerci si il dai daca o sa vreie sa planga![]()

Si inca o chestie care am observato eu la Carina,de vreo 2 sapt. a acceptat sa bea ceiut din sticluta dar nu stiam eu de ce din titi numai atat manca cat ii venea lapticul usor iar dupaia se enerva
,am renuntat sa ii mai dau cu sticla pt. ca mi-e teama sa nu-mi lase titi si ii dau cu lingurita ceai![]()
OK hai ca m-am cam intins prea mult

si NOAPTE BUNA SA AVETI 
CAMI mami de
ALEXIA 27.01.2006 si
CARINA 10.10.2010
pop_adelina spune:
camy, nici suzeta nu o vrea, sper sa nu planga la biserica! o sa incerc sa-i nimeresc programu astfel incat sa pape chiar inainte sa mergem la biserica!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
Neata!
Haideti la cafea calda si aromata! La micul dejun nu va dau decat iaurt cu fulgi de porumb deocamdata.
Fetele, la mine asta e cam a treia dimineata cand nu mai pot sta in pat de durere de spate
. Nu stiu ce sa mai fac, ma doare infiorator si nici o pozitie nu ma ajuta. Dau cafea in plus pentru un sfat!
ADELINA, nu te mai stresa cu botezul ca va fi ok. Noi l-am botezat pe Tudor la 6 saptamani, era mic cat o matza si foarte plangacios. Am tremurat toata slujba de teama ca incepe sa urle si nu se calma decat la tzitzi. Ei bine, nu a plans decat putin, cand l-a bagat in cristelnita si apoi in timp ce il imbracam. L-am alaptat in masina in drum spre hotel. La restaurant nu l-am tinut decat putin, max o ora la inceputul petrecerii si apoi inca o ora cand au venit ursitoarele, in rest a stat in camera de hotel, unde mergeam eu sa-i dau sa pape, dar cam toata seara a dormit bustean, asa cum se pune ca dorm copii dupa botez. Sa vezi ca va fi bine! 
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata! cafeaua e gata, plus un pahar cu suc de fructe(facut in casa)...tort dam mai tarziu, ca inca nu am facut. Vlad are 5 luni

si chiuie de dimineata, si rade si chinuie maimuta si o pernuta![]()
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI in primul rand celor ce au fost sarbatoriti zilele trecute dar din motive neplauzibile, nu i-am felicitat.
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI sarbatoritilor zilei: Radu Mihai de adelena si Darius Gabriel de pop_adelina

LA MULTI ANI OLIVIA26
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Mari-Mariuk spune:
DONNA, ai facut cafeaua cu 1 minut inaintea mea
...cred ca trisezi, nu ai facut suficienta pentru toata lumea, de aceea ai sevit mai repede
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls