Prietene la bine si la greu - 101
Raspunsuri - Pagina 7
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 Dozz,tu cu ce rasnesti fulgii de ovaz?Mi-am amintit aseara motivul pt care nu le-am mai dat fulgi si sta punga intreaga;cu toate ca-i tineam la inmuiat cam 2 ore, tot ii simteau,nu stiu ce aveau ca ii cam scuipau |
Cu rasnita de cafea. Pana cu vreo 2 ani in urma rasneam cu ea seminte de susan si de in, pt mine. Cafea nu beau, dar pt semintele astea mi-am luat rasnita.
Daa, asa e, si eu am bagat de seama ca se simt fulgii in mancare. Daca e mai pretentios copilul, sigur o sa scuipe ca nici macar nu aluneca asa usor pe gat.
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
Din smantana grasa (de casa daca ai de unde, minim 20% grasime), se bate (ca frisca) pana iese apa si apoi se lasa la scurs putin. Cu mixteru e mai rapid. Nu tine-ti minte cand nu era frisca cum bateau din smantana? Eu stiu ca de multe ori o bateam cam tare de aproape se transforma in unt . Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Ramona de Maya Paula (17.11.2009) |
avalansa de intrebari: la cea mai mare viteza a mixerului? cu spirele normale? si cam cat timp dureaza pana iese untul?
din cata smanatana cam cat unt iese?
acum, avalansa de multumiri:
Dozz spune:
citat din mesajul lui monis5 Dozz si noi am trecut la mic dejun fara fructe imediat dupa un an cand a inceput sa le refuze. Acum i le dau spre seara. Dc zici ca nu ar fi ok untul? Si mie-mi pare mai sanatos decat alte lactate care sunt trecute prin multe procese tehnologice. |
Pai cred ca ma inselam cand gandeam ca untul nu e bun, vad ca si rgagapie explica la fel, ca de fapt e f sanatos. Eu aveam impresia ca e procesat. Dar uite ca nu e asa, multumesc de explicatii.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5 acum am inteles. in naivitatea mea infinita, cred totusi ca cineva le-a sters din greseala. Rugam "cineva" ul sa se logheze pe cont si sa puna la loc stersaturile. Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
cu siguranta din greseala s-au sters, nu am vrut sa fiu rautacioasa, imi cer scuze, dar imi era o ciuda, faza e ca documentul ala se salveaza automat din 2 in 2 min, deci , daca nu le-a copiat nimeni in calculatorul personal nu le mai putem recupera, iar eu nu mai am putere si rabdare sa caut iar mesajele fetelor
asta e, sa revenim la oile noastre ...am cumparat fenicul si nu am gasit pe net nici o reteta care sa ma satisfaca , stiu ca ati mai scris, dar imi puteti da si mie niste idei, voi cum l-ati facut? merci
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Dozz spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Dozz, vroiam sa zic ca am vazut si eu pozele cu scumpa ta si are niste falcutze numai bune de pupacit . Apropos de fructe la micul dejun, ar fi ideal sa le accepte insa nu prea vrea asa le-am mutat in timpul zilei. Ce nu-mi convine este faptul ca face kaki in timpul noptii si s-ar putea(tb sa mai urmaresc) ca din cauza asta sa se trezeasca si sa re-adoarma greu. Eu tot sper ca atunci cand va avea mai multi dinti sa le descopere cu adevarat. Untul daca este nefalsificat nu are de ce sa-i dauneze. Eu ii dau de cand avea 8-9 luni, nu in fiecare zi ci in fctie de ce mananca. Il consider grasime buna de care un copil de varsta ei are nevoie. Apropos de meniuri, am avut ceva premiere ieri si nu le-a refuzat: Mic-dejun: iaurt si un biscuite (bicuitele inmuiat in suc de portocala si marul copt nu a avut succes) Pranz: supa crema din morcov, ceapa si ghimbir, cu ulei de masline si crutoane (premiera e ghimbirul) Cina: gratar din piept de pui cu orez basmanti (premiera), mango, busuioc proaspat si ulei A mai papat si aproape o banana mica, BV si rondele din orez (ii plac din nou). poze Europe is the best! |
Dupa cum ne-ai obisnuit, iar ne propui meniuri f interesante!
Multumesc pt aprecierile la adresa Anei, si mie mi-e drag ca e falcosica.
Cu cat dureaza mai mult pregatirile de plecat la birou, dimineata, acum, de cand trebuie dusa si fetita la cresa?
gabitza35 spune:
si eu tot la rasnita ma gandeam...aici nu am,o sa-i zic mamei sa-mi aduca una de la Craiova daca nu uit...sau plec la cumparat
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
crissa13 spune:
Buna seara,
Din butoi va salut, si ma oftic alaturi de Ancutza ca nu am avut inspiratia dimineata sa salvez documentul pe care l-a facut ea.
Sa zic si eu un mic cra (chiar daca sunt multi fulgusori care deja fac aceste lucruri pt mine sunt importante) Robert se ridica singur in picioare din mijlocul camerei si a reusit sa se urce in pat singurel.
Va urez o seara buna
Lidia74 spune:
Lili am citit cu sufletul la gura si pe nerasuflate povestea nasterii, la linkul postat de tine. Incredibil!!! Doamne, oare am avea curajul sa facem asta? Sa ne lasam propriul trup sa isi urmeze calea naturala a firii in nastere? E incredibil cum a nascut femeia asta si ce curaj a avut. Multumim de postare Lili.
Dozz spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Acum sava spun ca fata mea a mancat ieri ca o purcica!!!! 270g fructe, 300 legume si 200 de iaurt In 2 luni nu a pus un gram,si in 3 saptamani,de cand mananca solide, a pus 300 grame! Acum incepe sa-mi fie teama sa nu se ingrase, nu vreau sa ajunga obeza din cauza mea.... Na,dupa ce m-am plans aproape 8 luni ca nu mananca,acum ma sperii ca ar mnca prea mult...recunosc ca incurcate sunt caile Domnului |
Lumi, de cand astept cra-cra-ul asta de la voi! ma bucur mult! si stai linistita, ca nu o sa ajunga obeza.
Dozz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
idem si la fel, la cate perfuzii am avut si dureri de abia ma tineam pe picioare...nu am fost in stare sa ma duc pe picioarele mele dupa 24 de ore de la operatie la fata. Ajunsesem aproape de salonul pt alaptat, dar am cazut pe langa, noroc cu niste infirmiere de m-au cules..Abia a doua zi seara tarziu am reusit sa merg sa o vad. Oricum in zilele alea la ce rau mi-a fost si ce dureri crunte de cap am avut nu eram in stare sa ingrijesc singura de fata daca mi-o lasau in salon cu mine. Si cu toate astea...daca ar fi sa aleg, tot ceza as alege. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Licurici, nu stiam ca si tu ai fost cu dureri crunte de cap. Si eu la fel. M-a durut capul in asemenea hal incat nu am simtit nicio durere de burta, nimic. La noi a fost mai bine, ne aduceau copiii des si ii lasau cu noi si cate 1 ora in pat. Din a doua zi ni-i lasau in ingrijire 24 de ore din 24, fie ca puteai, fie ca nu - asta nu era asa bine.