Prietene la bine si la greu - 101

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
Nu stiu cu ce sa incep, cu , cu sau sa inventez eu una: a venit rezultatul la urocultura, infectie (peste 100000/ml) cu e-coli.
Asta explica de fapt simtomatologia din ultima vreme, potrivit pediatrei. DE maine intram 10 zile pe antibiotic (ramane de vazut care dupa ce vede si pedi analiza).

Lumi_C, ca si noi am trecut printr-o enterocolita urata, iti spunem ce am luat noi: ercefuryl (aka un fel de furazolidon), debridat (sau espumisan daca ti se pare mai ok), saruri de rehidratare (vezi ca au cei de la Humana-electrolyt parca si sunt mai gustoase si mai ieftine decat hidrasec) si neaparat probiotice - cred ca enterol. A, si neaparat laptic fara lactoza (parca HN e formula) noi am mers cu aptamil. Bineinteles, clasicul orez cu morcov in care poti strecuta 1-2 lgt de lp fara lactoza ca sa aibe mai mult gust. MUlta sanatate
Sunt pe aici fete cu fulgusori cu infectii urinare la activ? Ramonik? Parca tu spuneai ceva.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

A, si inca ceva, de data asta : fetele din Bucuresti, daca auziti pe cineva dispus, fara copii mici, sa infieze un motan de 9 ani (care nu iubeste copii)...Ma doare sufletul de el, dar cand il vad/aud cum o maraie pe Ana si o cahaie imi vine sa-mi iau campii.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Angi, imi pare rau de asa rezultat
ramonika a avut infectia nu Ruxi, nu-mi amintesc cine a mai zis de infectie. sper sa va treaca repede si sa nu mai revina. sanatate!

Raluci, mi-ai facut o pofta cu ciupercile alea, ca daca aveam masina, ma infiintam in poarta ta si nu-s gravi
ati fost la bazin?

Coque, noi n-avem exotisme noi in meniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Marijan
si eu tot ca la pubertate arat de 3 zile efapt, nici atunci nu aratam asa

ce-ti fac vecinele Dankutza si Dienutze, ca nu le-am mai vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

am neste ciuperci....ce sa fac cu ele oare

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

o intoxicatie?

eu rad acuma ca la 7 nu stiu daca pot

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

nu nu am dalea stampilate

dar e buna reteta de tinut minte, o stie Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Cristina - danke, am baga si la cuptor

Angi sanatate multa, speram sa treaca repede

Licurici merci de reteta dar vroiam doar din ciuperci

lyly aduc deeara pe bancutza am fost la bazin, a rezistat mai mult, tare fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumim de strigare

Angi din pacate si noi suntem ca voi, infectie urinara cu enterococcus. Am vorbit cu pedi la tel, ca nu este in Buc. si am intrebat daca ptr. infectie urinara ar putea fi eroare de laborator, a zis ca nu ca are confirmarea la analizele din sange, adica leococite mai mari. De glicemie, ca este cu o unitate mai mica decat limita inferioara, a zis sa nu-mi fac probleme. Sunt asa suparata ca acum trebuie sa-l indes cu antibiotic si nu stiu daca scapa din prima. Acum mai am una pe cap, ma doare si pe mine mamelonul drept, durere infundata, sun la ginecoloaga mea, plecata la congres in strainatate , m-am tot palpat dar nu simt nimic pe suprafata sanului, numai varful mamelonului este dureros, nu stiu ce sa fac, maine primesc schema de tratament si numai asta imi lipsea acum.
Partea buna este ca azi ne-am relaxat, am mai lasat grijile si problemele si am plecat la sanius, la parintii mei(Rm.Sarat), a fost foarte fain relaxant si am venit si cu o geanta de mancare si prajituri, ca in studentie. Vlad a fost super de gasca acolo, si-a revazut prietenul, pe catelul Beni , iar tata i-a adus in casa un mielut cam de o luna, a fost topit Vlad, dar era asa curios sa-i vada copita, ca una doua era la piciorul berbecutului. Acum ptr. ca nu a prea dormit pe drum este marait si il mai supara si 2 maselute.
Ma duc la despachetat si poate prind si eu un colt de banca mai pe seara.
Pupam fulgusorii toti si mamicile lor.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fac cap nou ca sa ne veseleasca Raluci

deci:

102

PS: am scos din lista ce ziceati voi, am inteles ca e ok asa, daca nu, va rog sa ziceti, sper ca nu am gresit nimic

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput