Prietene la bine si la greu - 101
Raspunsuri - Pagina 17
lumi_calin spune:
da nu reusesc sa ii iau bibele de la gura ca plange. Asa scrie si pe saruri , faza cu lingurita, dar asta e.
Nu am iesit din casa de 2 zile. Ieri seara am iesit un pic, dar cu masina. I-am dat eu niesi pomelo si varza de bruxeles, ma rog nu in combinatia asa si cred ca nu i-a placut. sau cine stie????
offf
monis5 spune:
Lumi tu vezi mai bine cum e copilul, dar 2 zile dupa seara in care a inceput voma, Iulian a fost carpa-carpa. Nici in brate nu puteam sa-l tin ca pur si simplu se prelingea.
Poti sa-i prepari laptele praf cu apa de orez. Uite, am de la Dymomo reteta (ca ea saraca a tras multe cu Danut):
asta cu laptele facut cu apa de orez mi-a spus-o o dr de la gr alexandrescu. a spus ca intr-un fel, anuleaza efectul lacozei. eu puneam 1,5 l apa si 2 linguri de orez pe care il lasam sa fiarba 1 h, apoi apa rezultata o raceam si o bagam la frigider si ii facem lapticul cu ea.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lumi tu vezi mai bine cum e copilul, dar 2 zile dupa seara in care a inceput voma, Iulian a fost carpa-carpa. Nici in brate nu puteam sa-l tin ca pur si simplu se prelingea. Poti sa-i prepari laptele praf cu apa de orez. Uite, am de la Dymomo reteta (ca ea saraca a tras multe cu Danut): asta cu laptele facut cu apa de orez mi-a spus-o o dr de la gr alexandrescu. a spus ca intr-un fel, anuleaza efectul lacozei. eu puneam 1,5 l apa si 2 linguri de orez pe care il lasam sa fiarba 1 h, apoi apa rezultata o raceam si o bagam la frigider si ii facem lapticul cu ea. Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
saru'mana. Astept sa vad cum se trezeste, ca doarme cam de mult timp. I-am facut niste orez cu morcov. am sa incerc sa ii dau ca nu a mancat nimic de dimineata (a baut doar ceai si saruri), iar daca nu vrea ii dau lapte ha.
Scuzati ca am invadat cu problema mea
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lumi_calin
saru'mana. Astept sa vad cum se trezeste, ca doarme cam de mult timp. I-am facut niste orez cu morcov. am sa incerc sa ii dau ca nu a mancat nimic de dimineata (a baut doar ceai si saruri), iar daca nu vrea ii dau lapte ha. Scuzati ca am invadat cu problema mea Mamica de Calin |
doarme pt ca e epuizat. Nu-ti amintesti cum te simti dupa ce vomiti, cam cat de lesinata si stoarsa de toate puterile? La ei cred ca e si mai rau, pentru ca nu inteleg ce li se intampla. Lasa-l sa doarma sa prinda puteri. Si nu invadezi nimic cu nimic, avm toate loc sa scriem orice
monis5 spune:
RIANA!!!
Ramonika si eu am fost abonata multa vreme la herpes. Am scapat de o vreme la sfatul cuiva care a scapat la fel, cu Aciclovir, administrat asa cum scrie pe prospect, adica de 3 ori pe zi, 4-5 zile (nu-mi mai amintesc exact). Adica nu cum facem noi, ne dam de 2-3 ori, e mai bine si gata . Intamplator sau nu, de atunci nu am mai facut si au trecut ceva ani. La fel, exista un remediu homeopat care te scuteste de aparitia herpesului.
Multa sanatate, sper sa scapati repede din casa, noi si o zi daca nu iesim e destul de dificil de manageriat timpul petrecut in casa...
Na_bo cum a iesit lintea? Vezi ca sunt vreo 5 tipuri de linte .
Bee tare aia cu "maneaua pediatrica" foarte bine spus . Ca si Matei, Iulian nu sta o clipa locului cand suge, asa ca de obicei, am ceva atarnat de gat pe care sa-l manevreze .
Raluci merci . Da, si mie-mi pare inaltut, probabil de aia e si mai subtirel acuma, creste doar in sus (la 1 an si 2 luni avea 81 cm si pe tabelul de la cabinet, 80 de cm era maximul pt varsta de 1 an si 3 luni ).
Lylyana esti cumva putin dezamagita ca nu ai gasit 2 liniute sau mi se pare mie?
Tina felicitari pt Geo mergaret si care face atatea lucruri .
Miany cand trec pe la Ikea te sun sau iti scriu aici si daca vrei jucaria, you got it . Intru mai tarziu sa vaz si pozele cu voi, ca am restanta . Nu-mi vine sa cred cate vorbeste David, trebuie sa fie extraordinar!
Gabitza noi o sa incercam operatiunea olita in primavara. Daca nu l-am pus pana acuma, mi se pare un moment aiurea sa-l tin cu fundul gol pe oala rece (asta daca o vrea sa stea ).
Ali cum e Mihaita, i-a trecut maraiala?
Crissa felicitari pentru Robert "ridicaciosul". Mie mi se pare mare realizare, mai ales ca Iulian inca n-o face. SI mai lasa draga butoiul ala, ca s-a demodat deja .
legat de nascut, la tara Norvegia exista "case de nascut", unde sunt doar moase si unde poti naste in ce varianta vrei tu. Prietena mea a nascut in apa, in timp ce moasele faceau ceaiuri si povesteau pe acolo si barbata-su o masa pe spinare. N-a pus nimeni mana pe ea si nici pe copil pana n-a fost gata totul. In 3 ore a plecat acasa si dupa cateva zile a trecut pe la spital pt un control la bebelus.
raluci_b spune:
Lumi_calin eu zic totusi sa vb cu pedi sa vezi ce zice, pe remus l-am tratat cu regim, pt flora Linex baby si enterol pt kk, iar la febra, panadol. Sanatate multa
Deseara pe la 7? fac playlistul
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lylyana.ion spune:
Monis, nu-s dezamagita, ci usurata, insa speram sa nu ma invadeze rusii chiar de azi, dupa "violul" de aseara de la dr
Gabitza, Alex nici nu vrea sa se aseze pe olita, imbracat ori dezbracat, dar sa mai si stea
Lumi_C, d-aia suntem aici, sa ne ajutam reciproc si sa ne crestem "impreuna" copilasii cat mai frumos si sanatos
mi-e dor de Lavi, care nu a mai intrat sa ne spuna despre cum le merge acolo
raluci_b spune:
am neste ciuperci....ce sa fac cu ele oare
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Monis, nu-s dezamagita, ci usurata, insa speram sa nu ma invadeze rusii chiar de azi, dupa "violul" de aseara de la dr |