Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Lucia - eu am facut cu iaurt campina ca nici eu nu am avut lapte batut si a iesit si asa. Si eu imi doream de mult sa fac mai ales ca tot vedeam prin filme si baleam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inutsa ,fata are o rinita alergica,insa clar si concret nu stiu si inca nu-mi dau seama daca e alergica sau nu la cevatestele cutanate inca nu le-am facut,dozarile IGE sunt ok.De 2-3 luni ii apare un fel de exema,roseata sau ma rog,ce o fi la incheieturi,cel mai des la brate,genunchi....Am primit unguent cu cortizon dar nu am folosit-o doar la inceput 3 zile.Acum asteptam dupa un medic alergolog.....(eu suspectez o dermatita atopica)de unde fac rost de tarate?Bia unde are eruptii?Si le are tot timpul sau doar periodic?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pooh la noi Ig-urile au aratat ca e alergica. Ii mai apar eruptii, de la mancare acum nu prea, mai des deasupra feselor, sub scutec si la "pasarica", cred ca e de la urina. Taratea o iei de la Plafar. Noua ne ajuta si pt eruptiile de care am zis mai sus, care cred ca sunt mai mult de contact, de la scutec
Si eu am zis ca nu e alergica fata mea, ca i-au aparut ceva bubite vara asta si atat, am zis eu ca ar fi fost dupa pepenele verde, ca au nitriti bla-bla. Dar se pare ca fata mea chiar are teren alergic.
Mai cititsem de cazuri cand Ig-urile erau in norma, dar copilul era alergic totusi.
Cam nasol cu alergiile astea. Poate va ajuta si voua solutia aia, da-i de mai multe ori pe zi.
Noua ne apare iritatia aia de scutec periodic, nu pot sa zic ca am scapat definitiv de ea. O sa mai intreb de dr alergolog daca ii pot da cu vreun unguent sa ii treaca detot, dar ma indoiesc, dupa cum e la scutec. A mai avut pe langa gat si pe burtica, astea i-au trecut detot cu taratea

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Doarme!
Andra si io si io tot asaceva iaurt si kefir am prin frigi, parca si sana, ma duc sa-mi fac inventarul la ingrediente
Elenda, cu scarbiciul si eu am avut parte de povesti aidoma alor tale, mai putin lucratul in schimburi, dar am lucrat peste program si pana pe la 10 seara, de dimineata. Eu stau pe fundul meu, ca momentan se poate, si in viitor dc e luminos la capatul tunelului sper sa lucrez ceva pt mine ca de munca la patroni sau la stat mi s-a luat.Si asa in genere sunt si eu o pisica de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Noce,Corinna,Giova,Adriana,Bely,Pooh,Ayda,Inutsa,Andra,Anemona,Pogos,Tanimi,Muffina,Lucialu va multumesc inca o data pentru urari
Si la noi e gerrrr dar nu vrea sa ninga deloc,am vazut ca de maine anunta astia ceva ninsoare si pe aici
Adriana am vazut-o pe printesa Anastasia
Nu am apucat sa citesc tot la ultimile 4 pag.mai devreme am terminat de calcat ,ca am avut o gramada si le-am tot amanat pana azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si la noi e frig si ceata, -4 grade. Nici Marco nu a mai facut patinaj pe asa ger.

Am fost dupa Marco la gradi, iar Edi a luat-o de mana pe directoare si au plecat la copii. de abia l-am luat de acolo. cand vad cat trage spre gradi de maine imi vine sa-l las....dar musai sa am si eu o ocupatie, ca nu pot sta sa frec menta acasa.

Tare marait copil am avut azi, si nemancacios. e din cauza caninului, dar ma dispera la culme.

Elena pe unde esti? ti-am trimis PM...sa ne anunti cum stai cu programul pe weekend sa vedem cum ne putem intalni.
Dienuta cum te-ai distrat ieri? ai avut musafiri?
Lucialu doamne ajuta sa nu ii cada unghia pupei.
Andra tare bine arata clatitele astea. si eu am o reteta de clatite americane, dar nu e cu lapte batut, ci normal. Cred ca fac si eu maine, daca tot am zi de carbohidrati.
Inutsa tinem pumnii pe vineri, ai grija de tine pana atunci.

Mi-am cumparat un obiectiv nou, ca cel vechi se duse...si cred ca iau altul la fel, nu-l mai repar, costa prea mult.
asa ca acum merg sa fac niste poze, ca tare mi-a lipsit aparatul. mai mult decat mobilul stricat de vreo luna.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Bonsoir fetelor

mai mai fetelor ce sou baga azi Makka Pakka..nu intru in detalii,cert e ca nu vroia sa fie acolo cu nici un chip asa ca a "reactionat"..nu intru in detalii ca am oricum dupa ziua de azi dureri de cap..imi venea sa il manaac..imi aminteam de ceea ce mai citeam pe la voi,iaca ne daduram si noi in petec mai rau ca niciodata..
Asta dimineata,ca sa punem cireasa pe tort l-am scos dupa amiaza ca avem o vreme superba am plecat pe plaja..deh 1 minut distanta nici atat..totu'bine ok in backpack pana la intoarcere(avem plaja generoasa,lunga cat vezi cu ochii)il dau jos din spate mai fetelor ce de urlete..ce istericale ca deh vroia sa fie carat in spate..l-am lasat sa isi faca voia..o prietena de a mea cu 4 baieti "la activ" femeie in toata firea cica lasa-l ca acum is numa' fitze te "controleaza"..mama ca urlaturi se uita toaat lumea ca la urs..eu deh mama vitrega..mi-a bocit o distanta buna dupa care sa dadu pe brazda fiu'meu..dar tot ofta..bine ca s-a terminat ziua..

Giova ..sper sa ne imprietenim si face to face si cine stie poate pui de-o vizita cand a geru' mare p-acolo in Ro si veniti aici la calduri toride..casa spatiu este..berechet..de abia astept sa ne vedem cred ca am mai spus-o..ah si seara aia l-am lasat cu Thandi negresa mea ,my made care face ordine si pe care el o terorizeaza..are 3 copii dar nici unu ca el..maine vine iar sa ne ajute la cleaning..

Elenada..iubita eu la catering ma gandeam astia pe aici pur si simplu imi ling blideledeh sunt chef mare atata ca fiu-meu face mofturi..eu cu praji(serios chiar am comenzi asa ca ma gandesc sa ii dau drumul mai lentut la inceput apoi mai serios cand creste monstrul asta)..aici nimeni(am mai zis-o) nu te intreaba de impozite,taxe..lol..numai la noi te sugruma.X3

Motana..da,mari si tari..si eu cred ca esti fericit acolo unde te consideri implinit..din pacate eu una (am avut cateva firme,import din tari europene civilizate in Ro..si multe altele consider dupa experienta avuta si la ceea ce am aici ca mediul conteaza(pt mine) frumusetea locurilor si faptul ca nu respir aer ca naiba de poluat si pot merg pe gratis unde vreau ,munte mare,pe gratis..plus calitatea mancarurilor,fructe,carne ,legume tot ce iti doreste sufletul e incomparabila.Pe de alta parte ca nu as mai suporta stresul unei firme..cozile stupide din RO si birocratia.NU judec pe nimeni ca nu poate toata lumea sa isi ia hainele si sa plece din tara,,tot respectul pt fetele si oamenii care reusesc acolo,si sunt cu duiumul...eu una nu mai pot sa ma intorc dupa ce am trait aici 5ani poate doar fortata de imprejurari,Si copilul meu care are si cetatenie britanica are toata usile deschise aici..unde vrea si ce vrea el..culoarea pielii(alb ca branza ca tat'su e englez get beget) il favorizeaza.Nici nu stiu unde esti acum Motana..iarta-mi te rog ignoranta,am ramas cam defazata cu stirile..mexicanei..tb sa intru pe cont sa vad pozele dar nu am ajuns inca..

Adriana promit poze dar dati-mi oleaca de vreme ca vreau sa arat fara discriminare si bunele si relele.

de abia stept in februarie mi-am rezervat cateva zile in rezervatie cu animale..mama ce risc cu asta micu' parca vad ca imi face vreo scena..dar ii plac animalele asa ca poate iese bine treaba..lol

va pup cu drag o seara super sa aveti

mi-am facut ficatei cu sos de mustar ..iar pun o kila pe mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buan fetelor

Giova am raspuns la pm. nu am mai reusit sa intru ca piticii sunt numai naduf amandoi iar eu m alupt cu rusii si am asa o stare naspa.

Lucialu ce bine ca va puteti intretine dintr-un singur venit. Asa as sta si eu acasa dar nu se poate. Eu tot mai sper in vremuri mai bune. Cu program si fara program eu sper sa reusim sa ne vedem in weekend mai ales ca am destul de mult timp liber. duminica toata ziua e libera pt colindat.

muffinutza deci si cavalerul tau le are cu tavalelile si doreste numai purtat in brate. mai stiu eu vreo doi tot la fel. cand mi se face chef de duca vin la tine sa facem afaceri

Vreau sa se mai incalzeasca afara si sa fie uscat pe jos sa pot scoate si eu copii astia afara ca am capiat cu totii in casa.
ma chinui sa ii scot la doua zile afara dar sicer va zic ac nu mai pot. pana ii imbrac deja am obosit. pana ajungem afara toate bune si frumoase ca merg singurei la lif se urca in lift stau cuminti coboara linistits a asculta se opresc cand le zic sa stea pe loc dar cand s-au vazut in fata blocului sa te tii. matei e mai capos. el vrea in brate sau sa mearga numai unde are el chef. noroc ca ana vrea sa mearga pe jos si daca ii zic sa dea manuta imi da manuta si merge unde merg eu. ea e multumita ca merge. faza naspa e ca sunt imbracati gros si cad din doi in doi pasi. daca e ud pe fara si murdar in 5 pasi sunt jegosi rau. acum cu zapada e mocirla au cazut si-au udat manusele si le era rece. ana vroia afara matei urla. ma stiu vecinii pe aici ca pe un cal breaz. mai tot timpul se gaseste careva sa imi adune un copil de pe jos si sa ma ajute sa urcam scalile in fata blocului. ce or zice cand ma vad astia cu copii atarnand dupa mine. hai ca v-am inebunit cu iesitul meu afara dar am si eu o problema

adriana am admirat domnisorica plangacioasa de la miezul noptii. e o dulce. ce misto arata placinta. eu azi am avut amidonuri si am facut varza acra calita si a ieist acara de iti sareau capacele asa ca acum sunt rupta de foame ca nu am putut manca prea multa varza.

Motana nici eu nu am spatiu in casa dar mi-ar place sa ne vedem la cineva cu mai mult spatiu. Asa cum spui si tu lasam casa cum am gasit-o cand plecam. facem cheta cumparam ce vrem mai aducem cu noi o jucarie doua si cred ca zmeureii s-ar simti foarte bine si mamicile la fel. eu am masina asa ca m-as deplasa usor

acum am vazut ce tarziu e

va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

buna dimneata fetelor

prima la apel sunt ca strigoiu' bantui netu' la miezu noptii..

Elenada..mi se pare cunoscuta povestea cu iesitul ,,greu cu unu dificil daramite cu doi nici nu pot sa imi imaginez,basca poate ai noroc sa nu auzi comentarii..eu atata am auzit cica "is he sick?"bolnav pe pacatele ,in brate vrea!mi se facuse dor la un moment dat de zapada dar cand imi amintesc mocirlele cumplite dc iarna-i mai lunge pana prin martie..mi se fac urechile lungi,zau ca mai bine la caldura mare.
am plecat merg sa ii dau laptele si mai dorm si eu o ora dc am noroc

O zi faina sa aveti cu toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

buna dimineata, mamici!
olitele-s pregatite?

De cand ma culc mai devreme, cam o data cu copilul, am timp de net dimineata in solitudine.
Vad o gramada de , nici nu mai stiu cine era la dieta si cie nu, stiu doar de Giova ca a trecut de la SB la Rina, dar ma intreb cum rezistati. Eu cu lactatele de 1 an le tot reduc si tot nu le-am scos de tot (doar in posturi), tot mai scap o data pe saptamana la niste pizza sau altceva bun.

Adriana, multumesc pentru quiche vegan! Suna chiar bine.
Eu n-am scos ouala de tot din program, doar le-am redus, adica pot sa gatesc ceva cu oua putine. Ca inlocuitor de oua, am gasit o pudra vegetala organica, facuta din amidon de cartofi si tapioca, doar ca are si acid citric, care nu ma incanta.
Chiar stiati ca blamatul acid citric este banala sare de lamaie? Eu ieri am aflat. De sarbatori facusem eu o prajitura de casa fara e-uri, dar cu sare de lamaie si i-am mai dat si lui Filip din ea.

Muffi, imi pare rau ca nu i-a placut prima zi de gradi. Poti sa stai si tu cu el? Poate ii place totusi, dar era schimbarea mare.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput