Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
btz_ovi spune:
Fetele voi ce biscuiti le dati bebeilor?Eu am gasit de la Nestle si Hipp insa contin zahar.
Nici eu nu consider ca sarea si zaharul au ce cauta in alimentatia bebelusilor.Cel putin eu pana la un 1 minim nu ii voi da.
Si aici sunt parerile impartite,multi parinti adauga sare in mancare pt a-i da un gust,in speranta ca asa vor manca bebelusii.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
btz, ce urias ai si tu acolooo 
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
L-am intrebat pe medic despre metoda Cristinei (Pufescu) de a fierbe pui si a-l congela in recipientul pt gheata.Si mi-a spus Da,insa sa fierb puiul proaspat iar dupa congelare sa-l folosesc in maxim o luna,sa evit recongelarea,mai ales la el.
Rody daa,asa reiese,ca e urias,insa parca eu tot nu cred.
In schimn dr a apreciat forta lui,faptul ca sta foarte bine in fundulet.Acum ii spune Van Dame caci are muschiuleti la maini :)))
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Victo spune:
deci puiul meu mi-a tras teapa azi, ca n-a vrut sa doarma decat fractiuni..deci e scartait nonstop..
wow..10 kile..12 kile...frateeeee
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Daaa, Van Damme
,
Btz!!
Otilia, ce bine a crescut Iulia! ![]()
Cris, vorba lui Rody, daca au zis atatia ca e bine Vlad, de ce cauti motive? Lasa baiatul in pace.
Cat despre maraiala, plans, nu sunt in masura sa dau sfaturi, al meu candidand pt locuri fruntase in clasamentul ciufulitilor. Asta este, pana la 18 ani poate-i trece
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 6
bumblebee spune:
Finuta mea iubeste copiii, ii dragaleste, pupaceste, ala era moment de mare tandrete, numai ca, deh, ca toti copiii, cam posesiva
. Ne-am distrat pe cinste! Dar si lui Victor i-a placut s-o pupe de numa'
.
Multumesc din suflet pt postari, imi sunteti tare dragi!!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
paula_m spune:
Ce delfinasi hotarati avem noi aici : Paulica si Raducu!!!!
Am vazut si poze frumoase cu Matei si cu Victor.
Si Cristina care tot nu se potoleste cu stresul...lasa-l mama sa faca cum vrea el. Cand o sa inceapa sa misune peste tot o sa fii stresata ca o sa cada...
Rody, dar daca vii in Ro , poti sa faci controlul aici pt sterilet
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Diana_Eva spune:
La multi ani
Beatrice de CRISSY
Filip de MYA!
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
crispro spune:
acum sunt cu el in ham... la plimbare... ca urla... nu vrea nicicum...ioi...
Btz, super Paul!!!
Of, asa e tu fete, ca are timp sa se suceasca, sa stea pe burta.. dar tot nu-mi place ca inca nu se intampla... plus ca stiu un copil cu 10 zile mai mre (bunica lui merge la soacra mea sa o anunte de progrese), si copilul umbla in 4 labe.. am vazut video...
Racusor, asa si Vlad, cand il pun in patut casca un pic ochii...este cand adoarme, este cand se trezeste, si tre sa o iau de la capat cu leganatul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex