Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
CarmenAlbu spune:
Ii dau milupa hipoalergen.
Michelle sigur, ii dau piureul lui leti si scriu. De fapt, nu mananc paine, paste dulciuri, prajeli, cartofi, mananc orez integral cu retele in general asiatice, nu mananc sarmale, carnati, porc, etc. mananc pui peste fructe de mare, legume la gratar, O masa e asa, pui wok cu cumin, orez la abur, sau salata verde laptuca cu branza ,pui, cina, ulei crud , branza tare, rosii, sote de mazare, pastai de soia in sare de mare, sushi..
Dimineata, suc portocale, cafea cu lapte actimel, toast de paine gri cu gem sua cu branza de capra. Salatele nu lipsesc.
carla_2008 spune:
neata fete,
noua varianta de cioko: lasati pe foc max 7-8 min cu pusul untului cu tot(pt cine a mai facut stie la ce ma refer).Deci nu de cand fierbe zaharul.Si iese muuult mai buna!!am facut ieri!
noutati,ca m-ati mai intrebat: nu am plecat,suntem mai reci dar asta e.In weekend mergem chiar la Arieseni la munte la ski.Vedem cum va fi!
va multumesc tuturor de sprijin si de vorbele frumoase!deocamdata ma axez pe fericirea si bunastarea si linistea copiilor mei.Nu ma mai stresez pt alte lucruri .Si o sa abordez o alta varianta.O sa vedem care.
va imbratisez pe toate si va multumesc ca existati!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
CarmenAlbu spune:
Dar avantajul meu este ca nu imi place ciocolata si ca am multe oglinzi in casa , celulita se poate vedea imediat, asa ca ma stimuleaza mult lucrul asta
, ce mananc eu se poate manca si in alaptare ca de fapt e mancare sanantoasa.
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Aseara am fost si noi la dr de familie sa ne cantarim si masuram.
La 7 luni si o sapt. avem 11.290kg(catarit cu pampers, ciorap si body cu maneca scurta) si 77 cm.

Am vrut sa vad cum ia in greutate de cand am inceput diversificare.
Nu mananca cine stie ce dar vb sotului pe mine cand ma intreaba eu spun ca nu prea a mancat ca nu-l vad sa pape cu pofta sau vreo cantitate mai mare.
Ce vrem sa mancam azi, dar deja am inceput cu stangul ![]()
-san toata noaptea, ca el se trezeste si se serveste cand vrea, de multe ori ma trezesc si eu, cand ma mai apuca cu dintii:D
-mango, mar (am spus sa-i cumpar si eu ca am vazut ca lui Andrei
de Racusor ii place f mult)...n-am avut succes...i-am facut cu banana, n-a mai vrut, dupa am desfacut un borcan cu pire de caise..n-am vrut, n-a mancat, i-am dat putin san
si acum doarme
-ora 13, piure de cartof, morcov, pastarnac si un galbenus
-ora 16 iaurt Muller (ii place mult! ...nici nu apuc sa iau in lingurita ca el deja e cu gura deschisa)
Michelle, combinezonul e de 12 luni dar nu il mai imbrac cu el, ca i-a ramas mic. I-am luat acum o geaca de 18-24 luni si ii este mare, aseara am vazut cand l-am imbracat pt prima data cand am mers la dr.
Imi place mult combinezonul lui Victor de Katalina[pup]...de unde l-ai luat Cata? cat ai dat pe el?
Bumblebe
, ce poze minunate am vazut!
Fetelor, asa spuneti ca Raducu seamana cu mine?
La tv se mai uita si Raducu!![]()
Crispro, pe noi ar tb sa ne bata cineva sa nu ne mai atingem de mancare si dulciuri....noroc ca bere nu beau!
Off, imi place atat de mult sa mananc, mai ales acum sa suntem la gramada...peste 2-3 sapt am sa incep sa ma duc la aerobic,dar sa termin toate actele de facut cu noul proprietar si sa-i dau cheile.
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Aseara am fost si noi la dr de familie sa ne cantarim si masuram. La 7 luni si o sapt. avem 11.290kg(catarit cu pampers, ciorap si body cu maneca scurta) si 77 cm. ![]() ![]() |
wow, TINA, ce dovlecel ai tu acolo

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ramonasin spune:
Buna dimineata delfinariu!
Multumim Rodika de retete, le-am salvat si eu

La multe lunite Beatrice-Teodora sa fii la fel de luptatoare in viata!
La multe lunite Filip,sa cresti mare si cuminte!
Eu m-am saturat de facut curat, in fiecare dimineata asa imi incep ziua,spalat de vase, aspirat si abia apoi daca mai am timp pana se trezeste Daria imi beau si eu cafeaua. Trebuie neaparat sa incep si eu o cura ca mor cand imi vad suncile, vai Carmen ce n-as da sa pot sa stau jos fara sa se vada burtile ca am 2 :D ma duc sa ma cantaresc ca sa imi stric ziua de tot
Va doresc o zi superba!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
racusor2010 spune:
AZI:
2.00, 5.30, 8.30 
11.00 - piure de mandarina, mar si para (cate un pic din fiecare)
13.00 - piure de cartof dulce, morcov, patrunjel, ardei , ceapa (doar la fiert) si branzica
17.00 - iaurt sau papanasii aia, ma mai gandesc ![]()
21.00 - 
TINA< mango era copt, portocaliu inauntru? 
-am uriasul frumusel!!
fugim jumate de ora afara, sa ia putin aer delfinasul 
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Ooana, noi am dat apartamentul in chirie cu 250 Euro...las tot aici, de la prosoape, tacamuri, farfurii pana la masina de spalat. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
super! asa ma gandeam si eu sa las tot, dar nu ma gandisem la tacamuri si prosoape...i doar la mobila, electrocasnice si restul gen perdele, covoare etc
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Bamboletta, tot pediatra mi-a zis si mie sa nu-i dau ficat, pt ca contine o gramada de toxine ca si carnea rosie. Dar acum...cate bordee, atatea obiceiuri. Se pare ca carnea de vita e chiar recomandata...desi ea mi-a zis pas. Nu am sa-i dau inca ficatel, cred ca pe 10 luni o sa-i bag si ficatul, dar vita am sa i-o dau pe la 8 luni. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
auzi, dar povestea nu era cum ca carnea de vita e ceva mai sanatoasa?!?

off greu si cu alimentatia asta

Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Salutare delfinariu! ![]() Aseara am fost si noi la dr de familie sa ne cantarim si masuram. La 7 luni si o sapt. avem 11.290kg(catarit cu pampers, ciorap si body cu maneca scurta) si 77 cm. ![]() ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
ce mare e Raducu Matei - luna a 7-a
Noi 2

mami fericita de Radu Gabriel