Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna, delfinariu!!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!
Cred ca noi suntem singurii din delfinariu care nu am inceput diversificarea. Inca suntem la , fara numar, fara numar. Nu ma stresez deloc(inca) cu diversificarea, mai asteptam vreo saptamana-doua, apoi vreau sa incep incet, incet, sa-i dau bucati sa pape singurica(autodiversificare). De fapt, eu astept sa stea in fundulet, s-o pot pune in scaunel.
Mult succes tuturor delfinasilor mancaciosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

LML Maria Antonia,Larisa Ioana, Filip, Theodor Mihai, Raul Ionut, Mihai ,Florentin Andreib

LA MULTI ANI, Babiela!!!!!

Aelita, e si ziua ta? Ca nu te regasesc in listuta. Daca da, sa fi fericita mami, sanatoasa. Sa te bucuri 100 ani de copilasii tai.

Fetele carora le-au venit uratii: au venit ceas a2a, a3a oara? Ca la mine vad ca nu dau semne ca ar vrea sa vina.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Si de la noi!!!La mine au venit deja de 3 ori.:((.acum astept sa vina iar spre sf lunii.ultimele 2 dati au venit binisor.iar ultima data a durat putin - 3 zile..eu am si renuntat la pastile ca mi-era rau tare de la ele.asa am patit si acum cativa ani si le-am lasat..
Am purtat o discutiecu sotul..despre al doilea copil - acu nu mai e asa convins - el zice peste 50% ca da...ca a vazut ca e greu :)).barbatii astia ..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aelita, LA multi ani! Sa ai parte de multe, multe bucurii in viata, de sanatate si de impliniri!!! Pai tu care stii modifica in lista de pe prima pagina, tocmai pe tine nu te-ai trecut!!!

Roxana,. Mi-am luat ieri din Kaufland una maricica de ratan, cu 50 de lei. Aaa, si am luat cartof dulce, e 9 lei si ceva kilu... am luat doar 2 cartofi, ca imi ajung. Oricum mai astept cu ei, ca maine papam ou ca aliment nou...

Azi am avut pt prima data si masa de legume, si cea de fructe fara LP..Si anume:

7 - LP (210ml)
10 - fructe (mar, para, branzica)- 160ml
14 - legume (piure din dovleac, pui si ardei)
16- LP- 120ml...
19:30- masa de seara LP cu cereale.

Acum l-am pus la somn...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, mami, multi ani fericiti si plini de impliniri

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta-bel
!
Cred ca noi suntem singurii din delfinariu care nu am inceput diversificarea. Inca suntem la , fara numar, fara numar.
mami de Sara (04.08.2010)

nu sunteti singurii nediversificati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Acusica papam si noi prima oara supica. Numi fac sperante, fructele nu le papa cu placere, dimpotriva, dupa 2 guri incepe urletul. Nu-i place textura, ii place numai suculetul. Asa ca.. 2 lingurite de suc, 2 de piure s.a.m.d.

Am vazut cred toate pozicile noi: Andrei, Antonia, Eva, Raducu... niste frumosi!! mai sunt si altele?
Am pus si noi pozici cu luna 6, pe cele de ieri nu le-am selectat, inca.

Mai vroiam sa spun ceva, dar m-a enervat cumplit sotul si am uitat .

Edit: am papt supica, zeama, i-a placut, dar nu ma bucur inca, sa-l vad cand ii pasez si legumele.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa ne laudam si noi!

in doua s avem luate in total 120g putin ff putin in prima s a luat 160g acu in a doua a pierdut 40g....

asa ca am fost la medic, a consultat-o si maine mergem sa luam sange pt analoza de intoleranta la proteina din laptele de vaca....dupa ce vin rezultatele a spus d-na Dr ca ne trimite la prof Iorgulescu tot de la medlife pt a doua opinie!

Asa ca avem in total 5820g si a mai crescut un cm acu sunt 68cm!

Azi mai nu a papat nika!

la ora 6 - 70 ml laptic
la 10 cu greu sa zic 80g pireut de fructe cu biscuiti
la ora 12.30 - 90 ml laptic cu doua masuri de cereale
la ora 17.30 (in somn) 140 ml laptic simplu!

de la ora 3 doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maria Antonia
Larisa Ioana
Filip
Theodor Mihai
Raul Ionut
Mihai
Florentin Andrei

Aelita La multi ani draga noastra!!
Babiela La multi ani!
Ramona la multi ani cu intarziere!

Vazut si eu delfinasi Bogdan, Antonia, Vladut

Mycya felicitari pt intoarcere! In sfarsit o noapte mai linistita la tine.. La cat mai multe!

Tina, frumoasa mamica, frumos delfinas. Ave, combinezoane la fel E cel de 12 luni nu?

Ooana ce familie frumoasaaa si ce slaba estiii

Palomino bine ai venit!

DENISA imbratisari calde!

jucarii - momentan am o www.ikea.ro/product/show/code/30163260" target="_blank">cutie de la ikea

Avem si noi fotografii noi si filmulete noi, cine doreste sa ne vada, voi trimite pe mailul comun linkurile

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salut!
Nici azi noapte nu am dormit, dar deja ne-am obisnuit.
Am fost sa alegem perdelele si black-out-urile. De 1`0 minute am ajuns acasa, ii dau la micutza sa pape si la 18.30 vin niste prietewni sa ne ajute la impachetat. Maine e ultima zi in care stam aici.
Aelita, la multi ani si tot ce iti doresti!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Anca, meniul descris de tine se aplica si in cazul nostru. Cam aceleasi cantitati le mananca si Theo. Doar ca la noi in loc de lapte el papa supa crema de legume si de cateva zile, iaurt.

Eu ma interesez zilele astea de dr Stanciu. Am inteles ca a avut de-a lungul timpului multe cazuri de copii care refuzau mancarea. Unora le-a rezolvat problema partial, altora deloc. As vrea sa ne vada si pe noi sa-si spuna o parere. Atata doar ca e tare aglomerat.

Asta am zis ca-i ultima incercare. Ca in alta parte chiar nu mai am unde sa-l duc. Daca iau in calcul mostenirea genetica, ar trebui sa-mi fie clar ca Theo va fi mereu un copil nemancacios.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput